ma abtin de la multe comentarii in legatura si cu ideea si cu exprimarea...
![bla bla :-@](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/76.gif)
Scuze de eroare din cauza oboselii vroiam sa spun "el insusi", pe viitor incearca sa te abtii de tot daca nu ai treaba cu sportul asta.
![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
chel scrie:BUNA ZIUA TUTUROR
sunt incepator si tind spre mediocru asa ca mi-am facut curaj sa scriu pentru ca sunt tare ametit(citesc forumul de vre-o 4 luni).pe scurt vreau sami iau scule de crap(lansete si mulinete)din ce am citit sunt vreo 5-6 lansete din care nu stiu ce sa aleg(stiu trebuie sa merg sa pun mina pe ele-vreau daca se poate o parere obiectiva{pe cit se poate}inainte de a merge sa le "pipai"dar ca si incepator spre mediocru TOATE mi se vor parea BUNE).asa ca iata ce vreau de la o lanseta:actiune-rapida(ptr distantza)-pret 5-7mil/buc(ash vrea 5-6 buc{rod pod pelzer de 5 posturi am})3.90 lungime 2tronsoane- sa nu am surprize la aruncari sa le rup(1.92-105kg am eu si am rupt 2 lansete la 2 prieteni corix si un sert..din aruncare fara agatat,infasurat..)lansetele ar fi cam acestea:
NASH MK2
SONIK 4
CHUBOUTKAST
PROLOGIC TOURNAMENT
SENZOR MAGIC
la mulinete am ramas la ultegra xtb 5500
CU scuzele de rigoare ptr un incepator astep cu interes parerile d-vstra in legatura cu acste lansete iar un top gen 1.2..cu ce v-ati cumpara d-vstra cit mai aproape de obiectivitate.
VA MULTUMESC ANTICIPAT
atat ai avut de spus?asta e nivelul?serban_31 scrie:nastase scrie:@serban_31 "este el insine un ghiogar..."
ma abtin de la multe comentarii in legatura si cu ideea si cu exprimarea...![]()
Scuze de eroare din cauza oboselii vroiam sa spun "el insusi", pe viitor incearca sa te abtii de tot daca nu ai treaba cu sportul asta.
atat ai avut de spus?asta e nivelul?nastase scrie:serban_31 scrie:nastase scrie:@serban_31 "este el insine un ghiogar..."
ma abtin de la multe comentarii in legatura si cu ideea si cu exprimarea...![]()
Da,foarte proaste betele Senzor...al crapone scrie:Chel,
E alegerea ta, dar sfatul meu e sa nu-ti iei Magic. Se pare ca sint atit de slabe calitativ incit incep sa "cada" dupa citeva folosiri. Asta chiar daca Neamtul continua sa incerce sa te convinga ca sint cele mai bune lansete. Oare pentru ca se tot chinuie sa scape de setul sau de Magicuri?
Daca faci un research amanuntit pe forumuri vei constata ca sint foarte multi care vind aceste lansete, dupa doar citeva folosiri, lucru care ridica destule semne de intrebare. Bine, vei gasi si destule postari "clonate" care vor spune ca sint de senzatie. Important e sa faci un rezumat cit mai corect al sfaturilor si sa alegi apoi.
Pentru Ultegra XTB merge perfect Prologicul. Modelul de 3,90 m are doar 370 g. Vei avea un ansamblu foarte reusit, care va imbina puterea si finetea.
Toate cele bune!
Daca la tine pretul este un punct de clasificare este posibil sa iti dea cu viegula, eu m-am oferit sa iti ofer un mtx de testare, acum vin cu alta propunere cand se dezgheata MOARA te invit pe cheltuiala mea sa pescuiesti cu MTX- urila mele si ai sa observi diferenta, iti garantez ca dupa acea partida ai sa fii fan HAKUYO, legat de rautatiile lui NASTASE eu unul il inteleg cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii, asta se intampla cand afirmi ca ai creat niste bete competitionale dar sunt forumurile pline de vanzari cu ele.chel scrie:@neamtul inca oscilez nush daca se va ridica "criza"deocamdata zic de 5500 dar nu se stie pina in martie poate-poate mai creste bugetul sper.sunt foarte curios cind apare varianta de lux cea estimata undeva la 1000ron cum va fi in contrast cu magic asta daca ajung ceva mai repede ambele de aprilie cind,cred eu ca voi avea deja ceva pescuituri vom vedeaoricum multumesc de sfat
@al crapone intradevar nu sunt magicurile finisate ca si restul expuse de mine dar nu am citit lucruri rele despre ele sau daca se vind niste lansete(nu vb de cele in cauza)nu inseamna ca sunt proaste neaparat(sunt unele care au unele posturi destul de proaste{daiwa emblem de ex am citit si vroiam sa ma indrept spre ele dar mam razgindit subit})sunt destule century sau free la vinzare asta nu inseamna ca-s proaste.Intradevar asta era si ideea topicului meu sa imi fac o parere cit mai obiectiva asupra lansetelor iar despre finisajul si aspectul prologicului nu se poate comenta nimic fiind in primele 3locuri.vis-a-vis de platit sau nu nu este o mare nenorocire alegerea este totusi a mea si nu imi poate impune nimeni ce si cum dar fiind putzin obiectiv uitate cu 3-5 posturi mai sus ce a scris neamtul(nu iau apararea sau nu incriminez pe nimeni doamne fereste ci cum am spus sunt putz obiectiv si sper sa nu te superi pe mine)pina acum in topul meu.oricum multumesc frumos de sfat
@serban ma pus pe ginduri si MTX si inca serios datorita raportului de pret intre ele si celalalte lansete dar pina nu ajung intr-un mag sa pun mina pe ele ..ce sa zic astept dezghetul![]()
![]()
@nastase nu-i bai doar ca era frumos sa discutam civilizat(nu indrept degetul spre nici unu doamne fereste)ca fiecare sa vina cu argumente pro si contra --""TARIA SI FORTZA UNEI IDEI NU CONSTA IN DECIBELII PE CARE ACEASTA II EXPRIMA CI IN ARGUMENTELE CARE VIN SA O SUSTINA"" MULTUMESC FRUMOS PTR SFATURI ORICUM
@gor965 ma asteptam la un sfat din partea dumneavoastra fiind unul din cei care cred eu ca iau trecut ff multe lansete prin mina.oricum nu e timpul trecut MULTUMESC
@
serban_31 scrie:Daca la tine pretul este un punct de clasificare este posibil sa iti dea cu viegula, eu m-am oferit sa iti ofer un mtx de testare, acum vin cu alta propunere cand se dezgheata MOARA te invit pe cheltuiala mea sa pescuiesti cu MTX- urila mele si ai sa observi diferenta, iti garantez ca dupa acea partida ai sa fii fan HAKUYO, legat de rautatiile lui NASTASE eu unul il inteleg cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii, asta se intampla cand afirmi ca ai creat niste bete competitionale dar sunt forumurile pline de vanzari cu ele.chel scrie:@neamtul inca oscilez nush daca se va ridica "criza"deocamdata zic de 5500 dar nu se stie pina in martie poate-poate mai creste bugetul sper.sunt foarte curios cind apare varianta de lux cea estimata undeva la 1000ron cum va fi in contrast cu magic asta daca ajung ceva mai repede ambele de aprilie cind,cred eu ca voi avea deja ceva pescuituri vom vedeaoricum multumesc de sfat
@al crapone intradevar nu sunt magicurile finisate ca si restul expuse de mine dar nu am citit lucruri rele despre ele sau daca se vind niste lansete(nu vb de cele in cauza)nu inseamna ca sunt proaste neaparat(sunt unele care au unele posturi destul de proaste{daiwa emblem de ex am citit si vroiam sa ma indrept spre ele dar mam razgindit subit})sunt destule century sau free la vinzare asta nu inseamna ca-s proaste.Intradevar asta era si ideea topicului meu sa imi fac o parere cit mai obiectiva asupra lansetelor iar despre finisajul si aspectul prologicului nu se poate comenta nimic fiind in primele 3locuri.vis-a-vis de platit sau nu nu este o mare nenorocire alegerea este totusi a mea si nu imi poate impune nimeni ce si cum dar fiind putzin obiectiv uitate cu 3-5 posturi mai sus ce a scris neamtul(nu iau apararea sau nu incriminez pe nimeni doamne fereste ci cum am spus sunt putz obiectiv si sper sa nu te superi pe mine)pina acum in topul meu.oricum multumesc frumos de sfat
@serban ma pus pe ginduri si MTX si inca serios datorita raportului de pret intre ele si celalalte lansete dar pina nu ajung intr-un mag sa pun mina pe ele ..ce sa zic astept dezghetul![]()
![]()
@nastase nu-i bai doar ca era frumos sa discutam civilizat(nu indrept degetul spre nici unu doamne fereste)ca fiecare sa vina cu argumente pro si contra --""TARIA SI FORTZA UNEI IDEI NU CONSTA IN DECIBELII PE CARE ACEASTA II EXPRIMA CI IN ARGUMENTELE CARE VIN SA O SUSTINA"" MULTUMESC FRUMOS PTR SFATURI ORICUM
@gor965 ma asteptam la un sfat din partea dumneavoastra fiind unul din cei care cred eu ca iau trecut ff multe lansete prin mina.oricum nu e timpul trecut MULTUMESC
@