Crestinesti...
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Crestinesti...
Pusca si cureaua lata,
Astept Mosu' inc-o data,
Ma gandesc,nu pot dormi,
La ce scule voi primi...
O unditza de ca.ras,
Doar atat i-a mai ramas...
De-ar mai avea prin al sac,
Un fir,pluta si un ac...
Io sa-l pup pe barba creatza,
Cand pe horn o vrea sa iasa
Si s-o "tai",apoi,alene,
La pescuit de sirene...
Ca vazui io o sirena,
Cu coltzi mari,ca de morena,
Mi-e teama ,la mal s-o t.ra.g,
N-am juvelnic sa o b.a.g...
Ma descurc io cum ,necum,
Si-mi fac unu' de alun,
Ca am nuieluse multe,
Nu fusei pescar cuminte...
PS/Incercai si pe melodie si merge...
Astept Mosu' inc-o data,
Ma gandesc,nu pot dormi,
La ce scule voi primi...
O unditza de ca.ras,
Doar atat i-a mai ramas...
De-ar mai avea prin al sac,
Un fir,pluta si un ac...
Io sa-l pup pe barba creatza,
Cand pe horn o vrea sa iasa
Si s-o "tai",apoi,alene,
La pescuit de sirene...
Ca vazui io o sirena,
Cu coltzi mari,ca de morena,
Mi-e teama ,la mal s-o t.ra.g,
N-am juvelnic sa o b.a.g...
Ma descurc io cum ,necum,
Si-mi fac unu' de alun,
Ca am nuieluse multe,
Nu fusei pescar cuminte...
PS/Incercai si pe melodie si merge...
Uite vine Mosu-n zare c-un ..."rahat" la fiecare !
Scrisorica !Zbori la Mos !
Imbotita,cocolos,
Cum o fi numai sa vie
Cu ce scrie pe hartie !
Batul bun,carlig si pluta,
Si o blonda sa te ...muta ?
Vrei atuncea plumb si fir
Si-o sirena chilipir ?
Uite ! Mosul te asculta !
Ca nu are minte multa !
El pe toate ti le-aduce,
Ca-ti vine sa iti faci cruce !
...de ai bani si esti avar
sau de esti,...parlamentar !
Ori de furi precum banditii ,
Ca si el pune ...conditii !
Scrisorica !Zbori la Mos !
Imbotita,cocolos,
Cum o fi numai sa vie
Cu ce scrie pe hartie !
Batul bun,carlig si pluta,
Si o blonda sa te ...muta ?
Vrei atuncea plumb si fir
Si-o sirena chilipir ?
Uite ! Mosul te asculta !
Ca nu are minte multa !
El pe toate ti le-aduce,
Ca-ti vine sa iti faci cruce !
...de ai bani si esti avar
sau de esti,...parlamentar !
Ori de furi precum banditii ,
Ca si el pune ...conditii !
Ma-ntrebam nauc prin lume,timer scrie:Ca acu' ,fiind cu taiatu',
Ascultatzi si la godacu':
-Ziceam io,cat mai traiesc,
Partzile sa-mi impartzesc...
Lu'Base,ca-i pe felie,
Sa ii dau o fudulie...
Iar de-o fi sa le jupoi,
I-oi mai da si-al doile c.oi...
Sefului guvernului,
Da-i-as matzu cu.r.ului...
Iar alesilor lu' Boc,
De la so.rici,cate-un f.loc...
Ma gandeam la "aia" mea,
Ce burghiu sa fac cu ea?
O s-o las junei Udrea,
Ca a fost averea mea....
S-o afume,ca-i de soi,
Car.nat bun,marca Plescoi....
Marko Belo ia ga.o.zu,( iar lozu')
Ca iar s-a dat cu matrozu'...
Carnea macra,ce ramane,
Daruiti-o voi,pe bune...
Cum doar "astia traiesc bine",
S-a dezlegat acum misteru,
Ca TU,... le umpli frigideru !
Si ca sa nu te chinui mult,
Io,... ma ofer sa te ajut !
Dupe sarbatori..prima si prima data,incepui cu relaxarea SPA..Cu un masaj revigorant si impachetari in ciucalata,sa am si io look la moda,trenduri,alea,alea…Imi tunsei varfurile parului,sa nu se usuce si facui tartament cu masca de miere cu esentza de crin,pentru antirid..La manechiura o pusei p-aia cu strat si sclipici,sa moara vecinii de oftica..
ps1/Cumparaturile,inainte de revelion,le-am facut pe role,ca VIP-urile…
ps2/Ce sa va mai spui…Mi-a placut(in reluare) la teveu Vali Vijelie-Zeus si Adi Minune-Neapu.li.on..Mi-a crescut cu tri centrimetros de drag si a ramas asa de doo zile…Ce re.ac sa fac ,ca mi-i rusine..?
ps3/La Multi Ani,pe 2010!
ps1/Cumparaturile,inainte de revelion,le-am facut pe role,ca VIP-urile…
ps2/Ce sa va mai spui…Mi-a placut(in reluare) la teveu Vali Vijelie-Zeus si Adi Minune-Neapu.li.on..Mi-a crescut cu tri centrimetros de drag si a ramas asa de doo zile…Ce re.ac sa fac ,ca mi-i rusine..?
ps3/La Multi Ani,pe 2010!
Trasaturi hibernale
......................
Jinduind dup-un ciortan,
De frig,trase un molan...
Asteptand drilul sa vie,
Mai trase si o ..tarie...
La copca
................
Sta la copca si gandeste,
Cu ce ac sa-ntzepe-un peste...
Inghetzandu-i "firul" mintzii,
Doar gerul infipse ..dintzii...
Pescarul numarator
......................
Iarna,ca tot nu tragea,
Numara fulgii de nea...
Asta-vara,tot asa,
Stropi de ploaie numara...
......................
Jinduind dup-un ciortan,
De frig,trase un molan...
Asteptand drilul sa vie,
Mai trase si o ..tarie...
La copca
................
Sta la copca si gandeste,
Cu ce ac sa-ntzepe-un peste...
Inghetzandu-i "firul" mintzii,
Doar gerul infipse ..dintzii...
Pescarul numarator
......................
Iarna,ca tot nu tragea,
Numara fulgii de nea...
Asta-vara,tot asa,
Stropi de ploaie numara...
Domnilor,doamnelor ,posesori de automobile...
Alaltaieri,la un post de televiziune,atamanu' sef al guvernului nost zicea la Palatu' Parlamentului ceva de "masinile cu capacitate de 2000 metri cubi(???)"...Moaaaamaaaa,am pus-o,abia astept sa-mi cumpar si io una d-asta,sa ocup cu ea toata parcarea blocului..O fi SUV-ul Logan Duster,poate ca...Bunaoara, una cu capacitatea motorului de 2000 metri cubi,tre sa fie ditai magaoaia,pot sa pui in ea 2453,52 Kg. de scule si momeli,facui io calculu',asa-mi iesi...Sa vezi atunci pescuiala,imi fac sigur club...
ps1/Mai frate,Ciorbea era doar urat...
ps2/Tot alaltaieri,era sa cada parohu' din cartier de pe cisterna cu agheasma mare...Cum, nu stiu, ca si aia era de 2000 metri cubi,cre ca...
Alaltaieri,la un post de televiziune,atamanu' sef al guvernului nost zicea la Palatu' Parlamentului ceva de "masinile cu capacitate de 2000 metri cubi(???)"...Moaaaamaaaa,am pus-o,abia astept sa-mi cumpar si io una d-asta,sa ocup cu ea toata parcarea blocului..O fi SUV-ul Logan Duster,poate ca...Bunaoara, una cu capacitatea motorului de 2000 metri cubi,tre sa fie ditai magaoaia,pot sa pui in ea 2453,52 Kg. de scule si momeli,facui io calculu',asa-mi iesi...Sa vezi atunci pescuiala,imi fac sigur club...
ps1/Mai frate,Ciorbea era doar urat...
ps2/Tot alaltaieri,era sa cada parohu' din cartier de pe cisterna cu agheasma mare...Cum, nu stiu, ca si aia era de 2000 metri cubi,cre ca...
Sunt un adevarat cetatzean al urbei mele..Hotarai sa fiu primu' la plata impozitelor, datorate administratiei locale .Sa-mi achit darile,sa-mi iau o grija,sa nu ma-ndrept spre cele mai sumbre previziuni.Asa ca ma sculai la ora 02.00,ca fu sub pragu' de inghetz.Pe la 03.00,intrai in vorba cu o persoana fizica,contribuabil ca si mine si discutaram despre teme privind calendaru' viitor,probleme de interes social,strategii,prioritatzi si transe.Daduram dovada de intzelegere si maturitate,ne recunoscuram reciproc meritele, fu o discutzie cu multe conotatzii..Urmatoru' meu obiectiv, e sa-mi fac si vaccinu'..Da' tot asa,sa fiu acolo de la ora 01.30(sa prind rand)..Auzii ca numai dimineatza, stafilococii si streptococii sunt plapanzi...
Dan Bitman..consilier la Ministeru' de Finantze... Va fi mare veselie,vorba lu' Burebista:Bucuratzi-va!Pe cand un Gutza,manca-v-as..?Colectzia Wash & Go,anti-rupere...
ps/Da asta-mi place...
Taraful din Clejani cantec de dragoste
ps/Da asta-mi place...
Taraful din Clejani cantec de dragoste
-Ai Ioane,da ce-o mai fi si cu ezotericile astia ,c- auzii p-alde Marin la primarie, cand fusei sa iau banii de lemne.Cica o sa fie mai bine,ca ne dau si motorina gratis,d-avem mai multzi ezoterici d-aia prin batatura.Mai auzii io, ca daca ai trei ezoterici in familie, iti face casa noua la strada.Asa zisa si Vasile din deal,cand ma-ntalnii cu el la o rachie.Da io nu crezui ,nici pe unu ,nici pe altu'!
-Ba Costica,io auzii invers, ca-ti darama casa, de te prind cu izotericu-n curte si ai flacari violetzi in ograda
-Bine,bine, da ce fac io cu casa lu' a batrana si cu acareturile,de le darama?
-Ete ,punem bani amandoi si facem carciuma la coltzu liniei,unde sa strang sara betzavanii..Si-i zicem "La violeta cu foc"
-Tot e bine!Hai,sa-ti dau un tzoi da tarie...
-Ba Costica,io auzii invers, ca-ti darama casa, de te prind cu izotericu-n curte si ai flacari violetzi in ograda
-Bine,bine, da ce fac io cu casa lu' a batrana si cu acareturile,de le darama?
-Ete ,punem bani amandoi si facem carciuma la coltzu liniei,unde sa strang sara betzavanii..Si-i zicem "La violeta cu foc"
-Tot e bine!Hai,sa-ti dau un tzoi da tarie...
Am calatorit odata cu personalu, dinspre Poiana Mare -Craiova..Io ,barbat inalt, ferchezuit,i se puse uneia pata pe mine..Bunaaaa, la trup si la fatza..Zic:m-am facut..Discutzii in tren etc...Adresa data,stam in garsoniera in vremea aia...Tzarrrrr la usa ,dupa o saptamana...Cand deschid,sa nu-mi vina sa cred..Ea,in persoana...In sfarsit,ambiantza,muzica ,o tratatie si ajungem in pat...In pat...io-i pun mana la margareta ,ea imi pune la cuculetz...Cand m-atinge ,mi s-a pus pata-n ochi...Raspel,smirghel sau ce credetzi voi...S-a culcat la secunda...Ii zic io:"Fata mea ,da' unde lucrezi?" "Incarc la o banda,cu lopata! " Finalu' nu-l mai spui ,da aveam semne de la raschetat...
-
- VIP+++
vezi bre nenica daca nu ai inceput si tu sai verifici linia vieti in palma cum face pirandale noastre .ca daca te vede cu bataturi , imediat o suceste si zice :bah ,ceva LIMBI straine cunosti ? mantelegi ,nu bate campi ,adica cu subintentie direct la subiect ! Asa si matale trebuia sa zici da la inceput...papusa ...ce sti tu sa faci ...cu BUZELE astea 2 ?! romantic cu subiect subanteles si luai examenu la proba orala !timer scrie:Am calatorit odata cu personalu, dinspre Poiana Mare -Craiova..Io ,barbat inalt, ferchezuit,i se puse uneia pata pe mine..Bunaaaa, la trup si la fatza..Zic:m-am facut..Discutzii in tren etc...Adresa data,stam in garsoniera in vremea aia...Tzarrrrr la usa ,dupa o saptamana...Cand deschid,sa nu-mi vina sa cred..Ea,in persoana...In sfarsit,ambiantza,muzica ,o tratatie si ajungem in pat...In pat...io-i pun mana la margareta ,ea imi pune la cuculetz...Cand m-atinge ,mi s-a pus pata-n ochi...Raspel,smirghel sau ce credetzi voi...S-a culcat la secunda...Ii zic io:"Fata mea ,da' unde lucrezi?" "Incarc la o banda,cu lopata! " Finalu' nu-l mai spui ,da aveam semne de la raschetat...
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule,trai-ti-ar familia,bine ca n-avu latzei, ca lucram la dublu' mixt...Si-mi cheleam si cuculetzu...gogu steriade scrie:vezi bre nenica daca nu ai inceput si tu sai verifici linia vieti in palma cum face pirandale noastre .ca daca te vede cu bataturi , imediat o suceste si zice :bah ,ceva LIMBI straine cunosti ? mantelegi ,nu bate campi ,adica cu subintentie direct la subiect ! Asa si matale trebuia sa zici da la inceput...papusa ...ce sti tu sa faci ...cu BUZELE astea 2 ?! romantic cu subiect subanteles si luai examenu la proba orala !timer scrie:Am calatorit odata cu personalu, dinspre Poiana Mare -Craiova..Io ,barbat inalt, ferchezuit,i se puse uneia pata pe mine..Bunaaaa, la trup si la fatza..Zic:m-am facut..Discutzii in tren etc...Adresa data,stam in garsoniera in vremea aia...Tzarrrrr la usa ,dupa o saptamana...Cand deschid,sa nu-mi vina sa cred..Ea,in persoana...In sfarsit,ambiantza,muzica ,o tratatie si ajungem in pat...In pat...io-i pun mana la margareta ,ea imi pune la cuculetz...Cand m-atinge ,mi s-a pus pata-n ochi...Raspel,smirghel sau ce credetzi voi...S-a culcat la secunda...Ii zic io:"Fata mea ,da' unde lucrezi?" "Incarc la o banda,cu lopata! " Finalu' nu-l mai spui ,da aveam semne de la raschetat...
- stefanflorin
- Veteran
Sa incerci si la naluci, de regula unde sta maruntisu sta si rapitoru
Work is for people who can't fish!
Acum,cu criza asta,stiti cum e...Auzii la Realitatea Tv , ca e de mare interes national problema cu ecologia,poluarea si reciclarea.Respect pentru natura ,cod verde.Daca stau si ma gandesc ,au perfecta dreptate,e prea mare consum.O tona de hartie reciclata salveaza 24 copaci.Eu am acasa vreo 10kg de hartie de ziar,ce poate fi reciclata.Bagai in regula de trei simpla si-mi iesi asa:daca la 1000kg se consuma 24 copaci,la 10kg ,cati copaci?Imi iesi la raspuns, ca fac 0,24 copaci...Deci,salvez aprox. o jumate de copac:brad,stejar,ulm,pin.Bunaoara,cele 10Kg de ziar o sa le folosesc in loc de hartie higienica... Nu-mi ia frecatu' pentru inmuierea ziarului mai mult de 15 min, cu taiatul in bucatele,cu tot...Plus ca fac exercitiu pentru metacarpiene si falange..Avantaj eu...Si-am auzit ca miniumul de plumb,n-ar fi asa de nociv pentru organism,precum scriu altii...
Fara numar…
…………………
Veniti,veniti,nu pregetati,
La Mondial sa botezati…!
Ca Basescu,ala micu’,
Nepoatei pupa buricu’…
Hai la Bercea,fratioare,
S-o bagati in scaldatoare…
In cristelnitza cu bani,
Ca-i nepoata de bastani…
Haoles si un bules,