bratul sf.gheorghe km48-49

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: bratul sf.gheorghe km48-49

Mesaj de Paun Ion » 31 Ian 2010, 01:14

sebastian scrie:ce chestie si asta, sa astepti un an intreg, cele doua saptamini de concediu in delta :-< un an intreg de vise, planuri,cautare de inlocuitori,amagiri pescaresti si arta de a grabi trecerea timpului.merita?suntem doar in ianuarie, frig , zapada , criza ~x( ~x( ......septembrie 8->
uite interes sebi pentru locul tau aici:

Salutare.Nu am gasit un alt topic asa ca o sa pun o intrebare aici....As dori daca se poate un nr de telefon al unui
localnic de incredere din Dunavat sau Murighiol unde as putea lasa masina...si sa aiba barca cu motor. Vrem sa mergem 5
insi si sa campam undeva in zona km 48-49. Mai este destul pana atunci dar trebuie sa ma orientez de acum ca sa nu
disper atunci pe ultima suta de metri. Daca se poate si niste preturi cu aproximatie...chiar si de anul trecut asa ca sa
imi fac o idee. Multumesc si fire intinse in 2010 va doresc

preluarea e de pe celalant site unde am eu postari ,de pe topicul Delta *****ultimele noutati 2010 pag,4
de ce nu ii dai sfaturile cerute omului?

Crownyboy
membru activ
membru activ

Mesaj de Crownyboy » 31 Ian 2010, 09:16

Ma frate da va adunarati toti acilea, ca la gura sobei si-o puneti si de-o mamaliga(cu sofran) vad. Ma bag si eu daca-i pe asa. Merg si eu cu voi la kilometrul asta magic al lui Sebi, daca l-om mai gasii, ca astia sunt in stare sa-l fure cu totu' si nu mar mira daca ne trezim cam asa : 45,46,47,50...... Surprizaaaa :-?? :)) .
@ Bai sebi mai dat pe spate cu pozele tale , mai facut sa-mi scot de la naftalina dvd-urile cu poze din delta si sa visez cu ochii deschisi. Eu vreu sa dau o fuga pana in prohibitie, adica 5 Aprilie(daca am inteles bine).Apropo ce fel de felinar ai ca e super tare? Si lumina puternica si durata, daca zici ca stai si 2 saptamani. La pavilion tre' sa mai umblii, sa-ti iei unul cu plasa pt. tantari in rest esti dotat pana-n dinti =D> . Nu in ultimul rand va salut Zamfi si Sorin.

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 31 Ian 2010, 10:20

Crownyboy scrie:Ma frate da va adunarati toti acilea, ca la gura sobei si-o puneti si de-o mamaliga(cu sofran) vad. Ma bag si eu daca-i pe asa. Merg si eu cu voi la kilometrul asta magic al lui Sebi, daca l-om mai gasii, ca astia sunt in stare sa-l fure cu totu' si nu mar mira daca ne trezim cam asa : 45,46,47,50...... Surprizaaaa :-?? :)) .
@ Bai sebi mai dat pe spate cu pozele tale , mai facut sa-mi scot de la naftalina dvd-urile cu poze din delta si sa visez cu ochii deschisi. Eu vreu sa dau o fuga pana in prohibitie, adica 5 Aprilie(daca am inteles bine).Apropo ce fel de felinar ai ca e super tare? Si lumina puternica si durata, daca zici ca stai si 2 saptamani. La pavilion tre' sa mai umblii, sa-ti iei unul cu plasa pt. tantari in rest esti dotat pana-n dinti =D> . Nu in ultimul rand va salut Zamfi si Sorin.
unde disparusi bestie mica? :D super fain de tine ca iti permiti o iesire in delta la primavara, si eu imi propusesem asa ceva dar din pacate criza ma invins :-< .lampa e intradevar o minunatie, consum putin de petrol,lumina puternica si costurile sunt mici[asta gandinduma cat mar costa bateriile].in ceea ce priveste pavilionul sa stii ca nu ai dreptate deloc asta pt ca nu cunosti modelul ,se monteaza super usor datorita sistemului de pliere, usor de tansportat ,avind husa lui, iar cu tintarii in septembrie nu imi fac probleme deloc pt ca nu prea sunt , si oricum ai rezolv cu raid spirala, care e cel mai viabil pt spatiile deschise, si in plus nu vreau ca o eventuala plasa sa imi obtureze privelistea[am si eu pereti laterali] iar materialul din care sunt facuti suporti este unul solid si nu unul din tabla de rahat asa cum e la majoritatea ;) daca o sa vezi ai sa imi dai dreptate, in special cand am sa iti spun si pretul de achizitionare.una peste alta sa stii ca si eu fac la fel cu pozele din delta, efectiv salivez nonstop =P~ =P~ ,si incerc impreuna cu sorin sa ne facem asteptarea mai placuta atat aici prin intermediul forumului ,cat si in particular ,savurand din cand in cand cate un ''stagiu de antrenament ''pt delta =)) =))

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 31 Ian 2010, 10:24

Paun Ion scrie:
sebastian scrie:ce chestie si asta, sa astepti un an intreg, cele doua saptamini de concediu in delta :-< un an intreg de vise, planuri,cautare de inlocuitori,amagiri pescaresti si arta de a grabi trecerea timpului.merita?suntem doar in ianuarie, frig , zapada , criza ~x( ~x( ......septembrie 8->
uite interes sebi pentru locul tau aici:

Salutare.Nu am gasit un alt topic asa ca o sa pun o intrebare aici....As dori daca se poate un nr de telefon al unui
localnic de incredere din Dunavat sau Murighiol unde as putea lasa masina...si sa aiba barca cu motor. Vrem sa mergem 5
insi si sa campam undeva in zona km 48-49. Mai este destul pana atunci dar trebuie sa ma orientez de acum ca sa nu
disper atunci pe ultima suta de metri. Daca se poate si niste preturi cu aproximatie...chiar si de anul trecut asa ca sa
imi fac o idee. Multumesc si fire intinse in 2010 va doresc
ionica toate detaliile despre loc le gaseste aici,din nefericire, si spun asta pt ca incep sa am regrete pt ca l am popularizat atata.trebuie sa depuna fiecare un efort atat fizic cat si financiar sa gaseasca astfel de locuri, ca e usor sa primesti totul mura in gura si pe urma nici ms sa nu zici ba mai mult sa transformi locul intr-un bulevard sau mai rau intr-o rampa de gunoi.sper ca ma intelegi?
preluarea e de pe celalant site unde am eu postari ,de pe topicul Delta *****ultimele noutati 2010 pag,4
de ce nu ii dai sfaturile cerute omului?

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 31 Ian 2010, 10:26

sa incadrat cam aiurea ultimul post dar sper sa fie deslusit cum trebuie si de cine trebuie :-??

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 31 Ian 2010, 20:14

Nu in ultimul rand va salut Zamfi si Sorin.
Salutari si bine ai revenit!Unde te-ai ascuns frate? Ti-ai facut casa in Delta? :D

Daca mergi pana in prohibitie in Delta da si tu un semn...Eu vreau sa merg chiar la deschidere.Am facut o comanda la Murighol si trebe sa o onorez .Asa ca poate o sa fug si eu cateva zile din 4-5 iunie.Informatiile tale ar pica bine...Vezi ca de maine se inchide stiuca pe natural .Ne mai "auzim" :)

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 31 Ian 2010, 20:33

Ia uite-l si pe Gabi! Te-au eliberat conditionat sau pe unde ai stat ascunus si tacand malc? Bine ai revenit printre noi, si fi activ, hai ca suntem ochi si urechi.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 31 Ian 2010, 23:04

na acuma si tu mai sorine,cred ca l ai speriat :)) :)) :))

Crownyboy
membru activ
membru activ

Mesaj de Crownyboy » 01 Feb 2010, 01:25

N-am patit nimic domnilor, dar dupa escapada Chilia ma cam lovit criza si pe mine si stiind ca nu mai pot iesii pe nicaieri la pescuit am preferat sa nu ma mai uit nici macar pe forum. Pot sa ma laud ca anul asta am udat un pic batul de rapitor,pe 7 Ianuarie la Barajul Paltinu,Prahova dar fara succes.Erau -2C afara si nu am rezistat decat vreo 3h timp in care am admirat peisajul ca nu am avut nici macar o trasatura. Cica ar fi populat cu stiuca,salau,biban,caras si chiar crap. Cred ca anul asta o sa mai dau cateva ture ,avand in vedere ca fac 40 min din Moreni localitatea natala,macar pentru peisaj si un gratar si tot merita.
@Sebi de unde ai luat felinarul magic sau spunemi modelul si firma sa-l caut pe net, ca tare mi-ar fi de folos si mie.
@Zamfi noi am vrea sa plecam pe la sf. lui Martie pana in prohibitie, nu cred ca informatiile te-ar ajuta prea mult,dar oricum tinem legatura.
@Ce e Sorinele , miss me !!!! :x :))

A ,am uitat. Dupa ce-am venit de la Chilia nesatisfacandu-mi pohta de crapi, am fost pe balta unui prieten si in 4h am umplut juvelnicul cu bucati intre 2 si 7 kg.Nu-mi venea sa cred. Am fost cu cumnatul meu,Iulian ,mai incepator de fel. I-am aranjat lui sculele mai intai, care erau tot ale mele, si pe urma m-am apucat de sondat apa. Surpriza, aruncam cat puteam la vreo 80m si apa nu avea nici un metru. Ce-i zic lui Iulian "Tata ne-am pus tare prost pe locul asta ca apa e o minipiscinica de copii" Nu apuc sa termin de rostit si tusti o lanseta zboara de pe suport in garla. Sa ne fi vazut nenica pe amandoi cum zburam peste bagaje, lansete si alte alea s-o prindem. Desteptu' nu slabise frana deloc si la capatul celalalt tragea voiniceste un crap de 7 kile, cel mai mare de altfel prins in ziua respectiva. E ,inchipuitiva acum ce viteza aveam eu la montatul sculelor mele. Nu mai nimeream ochete,inele, imi tremurau mainile, nu mai gaseam monturile. Pana am terminat eu a mai scos 2 buc mai mici.Si dupa aceea dai si lupta sa-l prind din urma, ca vorba aceea el incepator ,io "meserias". Ei as, da de unde el scotea unul dupa altul eu unul la o juma de ora. Ca sa vezi moncher ce ti-e cu soarta asta.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 01 Feb 2010, 02:17

Gabi, incearca la S.C. ALADIN SRL, acolo gasesti lampi sau felinare magice =))

Crownyboy
membru activ
membru activ

Mesaj de Crownyboy » 01 Feb 2010, 02:59

:))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 01 Feb 2010, 03:44

Nu rade mai!

Crownyboy
membru activ
membru activ

Mesaj de Crownyboy » 01 Feb 2010, 03:48

Da tu nu ai somn ? Eu macar sunt la serviciu .

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 01 Feb 2010, 03:56

Cum sa am somn cand te "aud" dupa o jumatate de an? De cand astept evenimentul...

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 01 Feb 2010, 11:45

lampa nu am cumparato de pe net ci de la un mag.din baia mare.pret130lei,cu petrolul e mai greu ca nu se prea gaseste, insa eu am dat de o sursa sigura cei drept mai indepartata .si pe net cred ca o sa gasesti dar pretul este evident umflat si nici nu o sa gasesti piese de schimb.criza ne a cam lovit pe toti , dar delta ramine delta ,iar in cazul meu ,credema,fac orice sacrificiu pt a ajunge acolo ;;) 8-> ps.pai daca iti permiti sa mergi pe chilia si in primavara inseamna ca nu e dracul chiar asa de negru :)) nu?deci ciocu mic si mina pe cirlige si fire,crapii ,somnii si salaii abia asteapta monturile tale magice ;)

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”