parere lansete din 3 bucati
Moderatori: gor965, florentiniuga
parere lansete din 3 bucati
ca tot e perioada reducerilor vreau sami schimb lansetele vechi din 2 bucati si sa-mi iau altele din 3 tronsoane mai exact 3.90 3,5 lb 3 tronsane(lipsa spatiu transport)
Mentionez ca nu pescuiesc mai mult de 10-15 partide pe an si nu mai mult de 24 de ore,deci cu alte cuvinte AMATOR. Ce parere aveti despre betele din 3 bucati? va multumesc
Mentionez ca nu pescuiesc mai mult de 10-15 partide pe an si nu mai mult de 24 de ore,deci cu alte cuvinte AMATOR. Ce parere aveti despre betele din 3 bucati? va multumesc
Re: parere lansete din 3 bucati
In general trecerea de la lansete din 3 tronsoane la cele din 2 tronsoane e considerata fireasca.
Invers.?..
Invers.?..
pai si cind cele de 2 buc nu mai au loc in masina ce facem? ca de tramvaiul nu ajunge pina pe balta,
Le faci loc deasupra !zaky scrie:pai si cind cele de 2 buc nu mai au loc in masina ce facem? ca de tramvaiul nu ajunge pina pe balta,
Te-ai orientat la o anume lanseta din 3 buc ?
Hakuyo advance 3.90, am tinut una in mina si mi sa parut destul de ok la cit costa si pe criza asta cred ca sunt destul de bune la ce pescar sunt mai ales ca mai mult pescuiesc la plantat
- adytzu_snk
- senior
nu prea te sfatuiesc sa le schimbi,dar betele de care zici sunt destul de bune,raportat calitate pret.eu detin 2 bucati si sunt foarte multumit de ele,poti linistit sa faci aruncari de 100m cu ele.
OlteniaFishing
- miclea cristian
- utilizator
Poate chiar 100m nu...!!!
"Cea mai analta datorie a omului este de a cruta animalele de la cruzime"
Confirm, detin si eu un set care au facut fata cu brio unui sezon.Nu au calitatea MTX-ului, dar nici departe nu sunt, plus ca pretul e pe sfert cat la MTXadytzu_snk scrie:nu prea te sfatuiesc sa le schimbi,dar betele de care zici sunt destul de bune,raportat calitate pret.eu detin 2 bucati si sunt foarte multumit de ele,poti linistit sa faci aruncari de 100m cu ele.
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
- mircearusu
- senior
Salut.Dupa parerea mea umila cele mai bune lansete din 3 bucati pe care le-am vazut sunt Prowess Skander.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
- gimi_mures
- senior
Ramai la lansete din 2 bucati.Eu am avut din trei si le-am vandut. Daca pescuiesti mai mult plantat poti folosi si 3.60m putin mai scurte.Parerea mea.
Prinde si Elibereaza
-
- VIP+++
nu nu , poa sa fie cat da groasa numa scurta sa nu fie ! e universal valabila treaba ...barbati adevarati stie !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
cit de bune sunt betele din 3 bucati o sa va spun dupa ce vad cum ma descurc cu ele la primavara ,am cumparat 4 bucati hakuyo 3.90 3,5 lb din 3 bucati, acum sa vad cit sunt de bune ,orcum nici la betele vechi din 2 buc nu
renunt deocamdata pina ma lamuresc
renunt deocamdata pina ma lamuresc
- mircearusu
- senior
Sa ai bafta de ele si sa prinzi cu ele cat mai mult.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
multumesc frumos fir intins la toata lumea pe 2010
zaky, Spunemi te rog cum ti se par si daca sunt hakuyo fx carp 3,90.As fi interesat si eu de ele.Daca poti sa-mi spui ce grosime au in talon.