sa prindem hotii...

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
lukas
junior
junior

sa prindem hotii...

Mesaj de lukas » 29 Ian 2010, 01:57

asa incepea cu ceva timp in urma un anunt trist dar care citindu-l mi-a reamintit de o intamplare nefericita in urma cu doi ani atunci cand de pe una din oricum putinele balti din judetul dolj mi a fost furat un exemplar sert de toata frumusetea ...... #:-S era primit cadou .....rusine !!! rusine ca astfel de oameni daca- i putem numi asa stau printre noi si se preteaza la astfel de fapte si din pacate asta e societatea in care traim .salutari domnule florentin iuga si la cat mai multe emisiuni ---<><

Ion Mironov
Partener
Partener

Re: sa prindem hotii...

Mesaj de Ion Mironov » 29 Ian 2010, 15:11

sincer nu ai cum sa ii prinzi daca dormi....o partida de pescuit pe balti mai necunoscute e partida de pescuit nu de relaxare....adik nu dormi de loc...pe VALTER MARAINEANU....cativa km din bucuresti unui prieten i-au furat toate sculele....sculele ca sculele ca erau mai ieftine insa si navomodelul si butelia si masuta si salteaua si punga cu nada...tot.....sa trezit omu intr-un cosmar...de atunci nu mai doarme deloc pe balta insa sta in cort si nu iese decat la bipul lansetelor......are si un kalasnikov cu el...zicea ca primul care il prinde ca il fura.....il agata cu doua lansete cu arici(10 ace)una de o ureche si una de o ureche si il arunca in apa si il scoate si il arunca iar....si tot asa pana isi va descarca toti nervii acumulati in partida cand i-au furat toate sculele pt care a muncit cu varf si indesat peste program sa le cumpere...asaa ca parerea mea este ca daca ii dai pe mana politiei..care e din acel sat probabil niste tarani si ei scapa usor.....intai batuti mar si apoi predati politiei...
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 29 Ian 2010, 16:26

si ln delta aceeasi treaba daca dormi noaptea..cel mai bine,daca nu se pescuieste,la somn,(stiu ca,crapul,nu prea mananca noaptea),sa-ti pui lansetele si echipamentul ln cort.. :-q

lukas
junior
junior

Mesaj de lukas » 29 Ian 2010, 20:49

asa e ... daca dormi sant mai greu de prins ...dar atunci cand vrei sa ti schimbi locul de pe balta si cari tot echipamentul singur care stim cu totii ca nu e de loc putin atunci chiar nu ai ce sa faci !furt cu premeditare se chiama probabil...se opreste masina te vede ca esti departe a luat si a fugit :-q . nici eu nu obisnuiesc sa dorm atunci cand merg la pescuit (:| dar si in caz contrar tot nu ar trebuii sa se intample asstfel de lucruri ---<><

lukas
junior
junior

Mesaj de lukas » 29 Ian 2010, 21:03

precizez ca balta pe care pescuiam nu era de loc una no name .chiar cunoscuta printre pasionati ---<><

AcidAzotic
membru activ
membru activ

Mesaj de AcidAzotic » 29 Ian 2010, 22:52

Si cum se cheama balta

lukas
junior
junior

Mesaj de lukas » 30 Ian 2010, 02:40

giurgita :-$