bine v-am gasit!
bine v-am gasit!
numele meu este Ciprian,de loc sunt din Sibiu,de zece ani locuiesc in Spania shi acum de curand am descoperit forumul asta...bun loc,felicitari responsabililor.Cam atat am avut de spus,sper sa impartashim cat mai multe experiente shi sa invatz de la voi cat mai multe.Salutari
Re: bine v-am gasit!
asa este ai ce invata
Salut ! Bine ai venit printre noi !biggercs scrie:numele meu este Ciprian,de loc sunt din Sibiu,de zece ani locuiesc in Spania shi acum de curand am descoperit forumul asta...bun loc,felicitari responsabililor.Cam atat am avut de spus,sper sa impartashim cat mai multe experiente shi sa invatz de la voi cat mai multe.Salutari
Navigare usoara pe forum si mult fir intins !
- Madalin013
- membru activ
Salutare
- dobrin marius
- membru activ
explicane si noua cum e cu pescuitul in spania legi , permise ,etc romanii de pe acolo am inteles k le-au dat lectii la spanioli trebuie sa fim mandri.
- Costel Jambu
- senior
Sal.Bine ai venit si sper ca vei "ramane" cat mai mult printre noi.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
dobrin marius scrie:explicane si noua cum e cu pescuitul in spania legi , permise ,etc romanii de pe acolo am inteles k le-au dat lectii la spanioli trebuie sa fim mandri.
lectii de ce!?de cum se omoara shi curatza pestii pe malul apei,de cum se lasa tone si tone de gunoi,de cum se distrug pomii pentru a face un foc,nu neaparat necesar daca ai o haina cat de cat calduroasa...lectii de cum se scot icrele din crapi shi apoi se arunca pestele in tufe...hm,nu e locul nici tema adecvate...
- mircearusu
- senior
Sincer imi pare rau sa aud asa ceva.Cand te gandesti ca pe dincolo ar trebui sa se mai cizeleze omul.Tu pe unde pescuiesti?Stiu ca sunt niste balti super in spania pline cu crapi mari.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design