Ei, Aline, daca treburile vor merge cum imi doresc, am putea bea si un vin de Aiud, de la tine(de care am auzit), si o palinca de la mine, din Maramu`(de care precis ai auzit). Si mai lasa fitzele alea, de ochii forumului, cum ca ai uitat gustul alcoolului. Cam stiu ce urmaresti...
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
. Si impreuna cu Sebi (sau Seba), mare "procurator" de momeli, si mare companion, si deasemenea mare pescar si iubitor de natura, am putea verifica totul cam pe la inceput de septembrie, intr-un loc secret (si care trebuie sa ramana secret), in delta, -suficient de exact pentru amatorii de locuri "de-a gata". Ca sa fiu mai concret: am facut greseala sa dau informatii si sa postez pe youtube niste detalii. Dintr-un loc pe care nimeni nu dadea doi bani, pe care l-am gasit dupa trei ani de tatonari, in care n-am vazut picior de pescar in primii doi, deci dintr-un loc curat si linistit, uite, si recunosc asta, din nesabuinta mea s-a ajuns la un dute vino de pescari sau pseudopescari, care fie ca nu stiau, fie ca nu aveau noroc, nu prindeau pestele scontat. Si suparati fiind, acesti indivizi certati cu buna crestere au lasat in urma lor cantitati impresionante de gunoaie sau inscriptii paleolitice.
De aceea, ma adresez celor care iubesc delta, nu dati informatii despre loc. Lasati amatorii de chermeze si manele sa dea intr-un canal la carasei, ca vor fi multumiti si asa. Pescuitul este si trebuie sa ramana o arta...si nu toti au talent.