Nici eu nu am inteles, dar nici nu ma mira daca ar fii 600 bucTibi30 scrie:nu Serban..eu am lnteles din postare,sau lntrebare,ca 1 lanseta wichwood,ar costa 600 ron bucata..asa se lntelege...nu spune clar ca are 600 ron buget,sa cumpere lansete..
lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: lansete
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- craparulsef
- Veteran
Rugaminte: poate cineva sa-mi ofere informatii suplimentare despre - ET Excalibur Spin 3.00m/40-80g - parca as cumpara 2-3 buc. Am nevoie de echipament pentru barca, evident nu prea costisitor, obligatoriu 3.00m cu care sa pot pescui atat primavara devreme, deci suficient de sensibile, cat si in timpul anului deci ,cu rezerva de putere. Ce ma sfatuiti?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- al crapone
- senior
Pai, exceptind faptul ca ai postat in topicul altcuiva, nu-ti pot spune decit ca alea sint lansete de spinning, nu de crap. Dupa cum le zice si numele.
Daca vrei bete super de barca, vezi ca a scos Century un model, se cheama S1 Stealth - are 3 m si TC de 3,25 lbs.
Depinde si de buget, fireste. Astea sint cam 700 lei bucata, dar e OK, daca te gindesti ca-ti iei Century.
Toate cele bune!
Daca vrei bete super de barca, vezi ca a scos Century un model, se cheama S1 Stealth - are 3 m si TC de 3,25 lbs.
Depinde si de buget, fireste. Astea sint cam 700 lei bucata, dar e OK, daca te gindesti ca-ti iei Century.
Toate cele bune!
- stefanflorin
- Veteran
cand or fi century finute la varf cu TC ala o sa dau la feeder cu ele. Pt finete vezi Cormoran Bullfighter, au rezerva mare de putere si varful e din fibra de sticla, deci sensibil iar ca lungime un 2.7 pt barca e perfect.
Work is for people who can't fish!
- al crapone
- senior
Stefan, cu tot respectul, TC-ul unei lansete nu este acelasi lucru cu actiunea sa (sa ne amintim de celebrul pescar Gigi Stefan, acum mare sef la ANPA, care declara nonsalant intr-o emisiune TV ca si-a luat lansete noi cu actiune de 3,5 lbs). La 3,25 lbs poti avea un virf suficient de sensibil pentru a pescui primavara din barca pe Dunare. Mai ales in cazul acestei lansete, care are 8 inele, toate pe segmentul de virf (constructie asemanatoare betelor foarte sensibile) si actiune medie, adica in zona de imbinare a celor doua segmente. In afara de asta, are destula rezerva de putere pentru a putea fi folosita si in restul anului; daca facem un calcul sumar, numarul de iesiri din primavara este infinit mai mic decit restul iesirilor, asa ca, din punctul meu de vedere, este o lanseta multifunctionala recomandata.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
prietene,la 600 ron bucata,lti iei lansete mult mai bune..depinde de preferinte acum..fiecare lsi lauda sculele,personale..cel mai bine e sa dai o tura pe la magazine,sa te uiti,si sa pui si mana pe ele...si dupa aia te decizi..un raport calitate pret,bun,ar fi la Chub...Outkast-ul..e si la 3,90,cu inel de 40,de plecare,sau 3,60 cu inel de 50...sant undeva la 440ron..pe un site romanesc..parere personala..
- craparulsef
- Veteran
al crapone scrie:Pai, exceptind faptul ca ai postat in topicul altcuiva, nu-ti pot spune decit ca alea sint lansete de spinning, nu de crap. Dupa cum le zice si numele.
Toate cele bune!
Multumesc de explicatii, le-am vazut si eu la Vlad, la Big Fish, ce nu am inteles insa: de unde rezulta ca topicul face referire numai la lansetele de crap?! Si daca intradevar este asa cum spuneti, nu-mi ramane decat sa sper ca nu am deranjat prea mult pe topicul dvs. - In rest numai de bine.
- al crapone
- senior
Craparulsef,
Nu ai deranjat topicul meu, era un topic deschis de un domn care intreba daca merita sa-si ia lansete Wychwood. De crap!
Daca vrei sa afli ceva despre anumite bete, intri in departamentul "scule si accesorii", aliniatul "undite si lansete" si incepi acolo un topic personal, in care-ti expui intrebarile. Cit despre Century S1, daca le-ai vazut la Vlad inseamna ca stii despre ce-i vorba, nu are rost sa-ti mai aduc eu argumente, are Vlad destule.
Vizavi de lansetele de crap, eu doar am banuit ca va intereseaza lansete de crap (dupa nickname si mai ales dupa faptul ca topicul era despre lansete de crap) si ca v-ati uitat gresit la unele de spinning. Imi cer scuze daca n-am fost prea explicit.
Tibi,
La 600 lei isi ia Prologic Tournament, imbatabile la raportul calitate-pret. Chub sint o clasa mai jos, din punctul meu de vedere, mai ales daca au inel de 50... si pus pe un bat de 3,6 m.
Nu ai deranjat topicul meu, era un topic deschis de un domn care intreba daca merita sa-si ia lansete Wychwood. De crap!
Daca vrei sa afli ceva despre anumite bete, intri in departamentul "scule si accesorii", aliniatul "undite si lansete" si incepi acolo un topic personal, in care-ti expui intrebarile. Cit despre Century S1, daca le-ai vazut la Vlad inseamna ca stii despre ce-i vorba, nu are rost sa-ti mai aduc eu argumente, are Vlad destule.
Vizavi de lansetele de crap, eu doar am banuit ca va intereseaza lansete de crap (dupa nickname si mai ales dupa faptul ca topicul era despre lansete de crap) si ca v-ati uitat gresit la unele de spinning. Imi cer scuze daca n-am fost prea explicit.
Tibi,
La 600 lei isi ia Prologic Tournament, imbatabile la raportul calitate-pret. Chub sint o clasa mai jos, din punctul meu de vedere, mai ales daca au inel de 50... si pus pe un bat de 3,6 m.
la 600 ron...da...chub-ul...e 440 ron..si zic eu ca Outkastul,e un bat bun..,,afara" sant mult mai ieftine,dar si Prologic-ul,e mai ieftin,afara..ce au inele de plecare de 50 pe un bat de 3.60??eu nu vad o problema ln asta..
PS.-lL zapacim de tot pe baiat..dati exemple,si sa-l lasam pe el sa aleaga...
PS.-lL zapacim de tot pe baiat..dati exemple,si sa-l lasam pe el sa aleaga...
- al crapone
- senior
N-am spus ca e rau Chub-ul, ci doar ca Prologic e mult peste el. Cu diferenta de 100 si ceva de lei ai mandrina Fuji si inele SiC Lite. Ca sa nu mai vorbim de lucratura, de subtirime si de faptul ca Prologicul de 3,60 m are doar 330 g. Cit despre inele de 50, din punctul meu de vedere sint doar niste cirlige de marketing, nu se justifica pe o lanseta de pescuit. Iar la un incepator sint convins ca lucreaza in defavoarea lui.
Best!
Best!
- craparulsef
- Veteran
Pe scurt, se poate pescui din barca cu rezultate mult mai bune decat de pe mal, e o vesnica cautare, nu astepti decat cat e nevoie dupa care schimbi un al 6-lea loc nadit putin in prealabil cu cateva ore inainte sau cel mult 12 ore...din practica. Cand spun al 6-lea poate exagerez dar nu este exclus. Se poate discuta la infinit pe aceasta tema...grupul nostru de pescari practica in mod fregvent aceasta metoda pe bratul Sulina cu rezultate bune uneori de invidiat. PS sa nu uitam ca un crap de dunare ca si punctaj valoreaza mult mai mult decat unul dintr-o amenajare...destule motive.al crapone scrie:..Vizavi de lansetele de crap, eu doar am banuit ca va intereseaza lansete de crap (dupa nickname si mai ales dupa faptul ca topicul era despre lansete de crap) si ca v-ati uitat gresit la unele de spinning. Imi cer scuze daca n-am fost prea explicit...
Din acest motiv caut 2-3 lansete identice de 3.00m obligatoriu, pot fi si de spining, cu un gramaj de regula 50-100 cu suficienta rezerva de putere dar si sensibile pe varf in acelas timp fiind uneori obligatoriu pescuitul la varf...si la fel se pot spune si aici multe, dar e o alta poveste...
@craparul sef
Fiti amabil ,ce rol au bambinele in situatia in care pescuiti pe apa curgatoare si din barca ? Barca e ancorata in larg sau in mal ...are tangaj din cauza curentilor ,valurilor ,vantului ?
Fiti amabil ,ce rol au bambinele in situatia in care pescuiti pe apa curgatoare si din barca ? Barca e ancorata in larg sau in mal ...are tangaj din cauza curentilor ,valurilor ,vantului ?
- mircearusu
- senior
Salut.La 600 ron te poti orienta spre Chub Vantage,Prologic Tournament ,Sonik SK4 sau Nash Venom Mk2 de 3.90 si 3,5 lbs.Te incadrezi cu banii si mai raman.Eu personal as alege Chubul Vantage.Este lucrat impecabil,blankul arata de parca ar fi lucrat manual,dar asta e doar o preferinta de-a mea
P.S:Nu am la vanzare,sa nu se creada ca fac vreo reclama ascunsa.
P.S:Nu am la vanzare,sa nu se creada ca fac vreo reclama ascunsa.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
- mariusangler
- senior
Uite aici doua lansete adevarate,care marita fiecare banutz.Prima am vazut-o in actiune,e bestiala.craparulsef scrie:Rugaminte: poate cineva sa-mi ofere informatii suplimentare despre - ET Excalibur Spin 3.00m/40-80g - parca as cumpara 2-3 buc. Am nevoie de echipament pentru barca, evident nu prea costisitor, obligatoriu 3.00m cu care sa pot pescui atat primavara devreme, deci suficient de sensibile, cat si in timpul anului deci ,cu rezerva de putere. Ce ma sfatuiti?
http://www.energofish.ro/product.php/La ... a-Jig/199/
http://www.energofish.ro/product.php/La ... 315m/2507/
Team Select Baits Romania