Corect, stim toti care pescuim pe MV2 unde sunt crapalaii. Dar ce zici de o intrecere la pescuit pe malul opus, pescuit din barca de cauciuc legata de stuf, cu 2 bete de 4 M din 2 buc. din trestie de zahar ? Asa, ca sa le fac in sac carboanelor mele echipate cu bbrlc de pe malul opus. Uite, daca nea Victor e de acord cu asemenea concurs eu ma bag primul. Si sa dam numai cu patratica si cocolos, asa ca sa mai aratam putin din tehnica noastra ancestrala! By the way, stii ca sunt fan boilies, monturi complexe si nadire grea, dar nu uit de copilarie, de Germina si de unde am plecat.florentiniuga scrie:.
PS Cu Germina nu o sa arunci niciodata pe MV2 pana la malul opus, unde sunt pestii.
Strategie de echipa noua
Moderator: florentiniuga
- cristian505ro
- Veteran
Re: Strategie de echipa noua
Cristian Bebesel
- florentiniuga
- Master Admin
Nu ma bag din doua motive. In primul rand ca sunt sceptic in ceea ce priveste prinderea crapilor de 5-6 kg cu trestia si in al doilea rand (poate si de aceea), nu ma pricep la trestii. Eu de la nuiaua de alun am trecut la bambus si apoi la fibra de sticla si carboane. Am sarit peste trestii.cristian505ro scrie:Corect, stim toti care pescuim pe MV2 unde sunt crapalaii. Dar ce zici de o intrecere la pescuit pe malul opus, pescuit din barca de cauciuc legata de stuf, cu 2 bete de 4 M din 2 buc. din trestie de zahar ? Asa, ca sa le fac in sac carboanelor mele echipate cu bbrlc de pe malul opus. Uite, daca nea Victor e de acord cu asemenea concurs eu ma bag primul. Si sa dam numai cu patratica si cocolos, asa ca sa mai aratam putin din tehnica noastra ancestrala! By the way, stii ca sunt fan boilies, monturi complexe si nadire grea, dar nu uit de copilarie, de Germina si de unde am plecat.
- Dan Mitranescu
- Partener
Puterea lui "Hi-S200" si cunostintele lui "Germina" cred ca sunt combinatia ideala.
A incercat cineva sa le mufeze intre ele ?
- Dan Mitranescu
- Partener
Dan Mitranescu scrie:Puterea lui "Hi-S200" si cunostintele lui "Germina" cred ca sunt combinatia ideala.
...asa s-a nascut Hakuyo MTX !!!
ce tare e Badica.Adica mitranescu am vrut sa spun
Domnule Mitranescu va rog cu respect edificati-ma(ne) ce semnificatie are sintagma,,Hi-S200" Cei care cunosc raspunsul (sunt sigur ca multi) imi vor raspunde cu siguranta.Dan Mitranescu scrie:Dan Mitranescu scrie:Puterea lui "Hi-S200" si cunostintele lui "Germina" cred ca sunt combinatia ideala.
Iubiti natura,merita
Ocroteste natura, merita!
Hi-S200= lanseta Free Spiritiorgu scrie:Domnule Mitranescu va rog cu respect edificati-ma(ne) ce semnificatie are sintagma,,Hi-S200" Cei care cunosc raspunsul (sunt sigur ca multi) imi vor raspunde cu siguranta.Dan Mitranescu scrie:Dan Mitranescu scrie:Puterea lui "Hi-S200" si cunostintele lui "Germina" cred ca sunt combinatia ideala.
Iubiti natura,merita
- Fişiere ataşate
-
- Hi-S200.jpg (3.48 KiB) Vizualizat de 3521 ori
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- Dan Mitranescu
- Partener
HI-S200 ... adica 20 si ceva de milioane !
Mai exact visul oricarui pescar de competitie !
Mai exact visul oricarui pescar de competitie !
E un vis frumos Va multumesc la amandoi ptr.raspuns
Iubiti natura, merita
Iubiti natura, merita
Ocroteste natura, merita!