World Carp Classic 2010
Moderator: Qnyx
- Victor Hodorog
- senior
World Carp Classic 2010
PVTV a incheiat un contract pe 3 ani de zile cu organizatorii WCC pentru dreptul de filmare a competitiei.
Speram ca anul acesta sa transmitem live cel mai mediatizat eveniment mondial de pescuit la crap.
Speram ca anul acesta sa transmitem live cel mai mediatizat eveniment mondial de pescuit la crap.
Re: World Carp Classic 2010
BRAVO Victore! Asa mai merge.....
De ajutoare nu ai nevoie?
- Victor Hodorog
- senior
..inca nu stiu
daca ai nevoie de mine sti de unde sa ma ieivictorash scrie: ..inca nu stiu
- Bragau Laurentiu
- senior
Ar fi frumos sa vedem campionatul mondial live
- misu_sipanu
- Veteran
Victoras,esti mare.Asteptam cu interes.Daca las tv.sa mearga in mag.non stop ami ceri dreptul de autor???
- cristian505ro
- Veteran
Mishule, vezi ca te pune Vladescu sa platesti CAS si altele....misu_sipanu scrie:Victoras,esti mare.Asteptam cu interes.Daca las tv.sa mearga in mag.non stop ami ceri dreptul de autor???
Initiativa este foarte buna sa putem vedea live WCC.
Cristian Bebesel
- misu_sipanu
- Veteran
Nea Cristi,lu vladescu asta o sa i!@#$%^&*()_+|si in!@#$%^&*()_+da WCC tot il vad.
Super contract! Felicitari!
Asa o sa mai vedem si noi ceva nou si de clasa!
La mai multe contracte de genul acesta acesta!
Asa o sa mai vedem si noi ceva nou si de clasa!
La mai multe contracte de genul acesta acesta!
Constantin Ionut
- marinelapapuc
- junior
Mi se pare mie, sau a cam luat-o razna fenomenul asta? Inainte (nu mai mult de 10-15 ani in urma), cine avea aparat foto sa-si importalizeze capturile, era super dotat. Camere video, nici nu se pune problema... era un adevarat lux. Imi aduc aminte ca am facut rost de o caseta video (cu concursuri din afara) prin 2000 si am vazut-o si revazut-o de 10 de ori. Acum oricine are in calculator sau pe laptop, mii de filmulete si poze...
Post Editat -> Gor965
Conform Regulamentlui acestui forum , NU se accepta reclame in alte zone ale forumului, mai ales cele "deghizate" sub forma unui post despre un anume subiect sau in cadrul semnaturii !
Dvs. din 3 posturi ,aveti 2 cu reclama mascata... de unde rezulta 1 bucata Avertisment !
Post Editat -> Gor965
Conform Regulamentlui acestui forum , NU se accepta reclame in alte zone ale forumului, mai ales cele "deghizate" sub forma unui post despre un anume subiect sau in cadrul semnaturii !
Dvs. din 3 posturi ,aveti 2 cu reclama mascata... de unde rezulta 1 bucata Avertisment !
Jur sa nu mai vin in delta, decat singur!
- florentiniuga
- Master Admin
E de rau sau de bine? Sper ca nu doreai sa ramai doar la "Operatiunea monstrul".marinelapapuc scrie:Mi se pare mie, sau a cam luat-o razna fenomenul asta?...
Eu zic ca e spre foarte bine,un lucru minunta sa putem vedea live campionatul.........Domnule Florentin vreau sa stiu cum fac sa am acces la arhiva (daca pot sa am inca) ca pe site nu am gasit nici cum, si am cam ramas in urma cu colectia de emisiuni.......Toata stima
buna seara domnule Florentin si eu as fii interesat de arhiva emisiunilor.... Multumim!!!