Nu incerca tu sa ma iei pe mine la 11 metri ca s-ar putea sa te trezesti tu cu mingea-n poarta!Cred ca nu e prima oara ca te iei de mine!al crapone scrie:Madalin,
Sint satul de postari de dragul postarilor. Daca te intereseaza, exprima-ti doleanta. Daca nu, lasa-i pe cei interesati. Probabil esti victima unei confuzii. Acest telefon nu a fost niciodata mai putin de 300 de euro, niciunde in lume. Ma rog, 300 - 350 de dolari pe vremea cind a aparut. Acum un an, in Germania se vindeau cu 500 - 600 de euro, era foarte cautat pentru simplul motiv ca e unul dintre cele mai bune telefoane facute vreodata. In cazul in care tu ai gasit vreo replica made in China, nu e problema mea. Si, cu riscul de a ma repeta, nu-mi plac cei care-si dau cu parerea fara sa cunoasca subiectul, doar de dragul de a aduna sute de postari (vezi cazul Neamtul, care scrie la toate subiectele, despre toate lansetele, mulinetele si nadele din lume, ca si cind ar fi expertul suprem), sau care nu sint interesati de subiect.
Toate cele bune!
Asculta bai "buisness man"-ule jaful ala chiar nu face mai mult de 10-15e!Exista pe piata telefoane de 1000 ori mai bune si mai destepte decat jucarie aia din 1900 toamna.Cine dreaq iti da tie 350lei cand in piata de banii aia iti iei un sac de ele.Tu ai impresia ca oamenii care-ti citesc anuntul sunt prosti?
Cand am citit pretul m-am gandit la telefonul meu SE W902 care are tot ce vrei pe el si l-am luat de la Orange nou cu 330lei! Ce stie sa faca 6310i-ul ala de ceri o avere pe el?Iti zic eu,NIMIC!E o vechitura care poti s-o dai la un centru de colectare de deseuri electronice.
Iar pentru faptul ca te iei de mine gratuit hai sa-ti explic eu care-i treaba cu "Neamtul".El e un tip cu mult timp liber si pasionat de pescuit.Daca stie mai multe in materie de scule si nade decat tine probabil ca e din cauza ca pur si simplu se pricepe mai bine ca tine asa ca ciocu mic nene si nu te mai lua de mine fara motiv.Cine te crezi tu de iti permiti sa ma judeci pe mine?! Adica eu te las in saracia ta si tu vi si ma vorbesti pe la spate?!
O sa incerc sa te ignor de-acum inainte!
Astept sanctiuni din partea moderatorilor. (sorry,dar nu m-am putut abtine.Promit ca nu se mai repeta)