Nokia 6310 i

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Neamtul
Veteran
Veteran

Re: Nokia 6310 i

Mesaj de Neamtul » 19 Ian 2010, 18:09

al crapone scrie:Madalin,

Sint satul de postari de dragul postarilor. Daca te intereseaza, exprima-ti doleanta. Daca nu, lasa-i pe cei interesati. Probabil esti victima unei confuzii. Acest telefon nu a fost niciodata mai putin de 300 de euro, niciunde in lume. Ma rog, 300 - 350 de dolari pe vremea cind a aparut. Acum un an, in Germania se vindeau cu 500 - 600 de euro, era foarte cautat pentru simplul motiv ca e unul dintre cele mai bune telefoane facute vreodata. In cazul in care tu ai gasit vreo replica made in China, nu e problema mea. Si, cu riscul de a ma repeta, nu-mi plac cei care-si dau cu parerea fara sa cunoasca subiectul, doar de dragul de a aduna sute de postari (vezi cazul Neamtul, care scrie la toate subiectele, despre toate lansetele, mulinetele si nadele din lume, ca si cind ar fi expertul suprem), sau care nu sint interesati de subiect.

Toate cele bune!
Nu incerca tu sa ma iei pe mine la 11 metri ca s-ar putea sa te trezesti tu cu mingea-n poarta!Cred ca nu e prima oara ca te iei de mine!
Asculta bai "buisness man"-ule jaful ala chiar nu face mai mult de 10-15e!Exista pe piata telefoane de 1000 ori mai bune si mai destepte decat jucarie aia din 1900 toamna.Cine dreaq iti da tie 350lei cand in piata de banii aia iti iei un sac de ele.Tu ai impresia ca oamenii care-ti citesc anuntul sunt prosti? [-x
Cand am citit pretul m-am gandit la telefonul meu SE W902 care are tot ce vrei pe el si l-am luat de la Orange nou cu 330lei! :-B Ce stie sa faca 6310i-ul ala de ceri o avere pe el?Iti zic eu,NIMIC!E o vechitura care poti s-o dai la un centru de colectare de deseuri electronice. :)
Iar pentru faptul ca te iei de mine gratuit hai sa-ti explic eu care-i treaba cu "Neamtul".El e un tip cu mult timp liber si pasionat de pescuit.Daca stie mai multe in materie de scule si nade decat tine probabil ca e din cauza ca pur si simplu se pricepe mai bine ca tine asa ca ciocu mic nene si nu te mai lua de mine fara motiv.Cine te crezi tu de iti permiti sa ma judeci pe mine?! :-w Adica eu te las in saracia ta si tu vi si ma vorbesti pe la spate?! :-t
O sa incerc sa te ignor de-acum inainte!
Astept sanctiuni din partea moderatorilor. :-B (sorry,dar nu m-am putut abtine.Promit ca nu se mai repeta)

al crapone
senior
senior

Mesaj de al crapone » 19 Ian 2010, 19:20

Asteptam reactia asta, e tipica celor carora le cade pamintul de sub unghii si care nu au alte argumente in afara de bilbiieli agramate si limbaj suburban. Iar faptul ca tu crezi ca SE xxx, de care n-am auzit niciodata, e mai bun decit un Nokia, oricit de vechi ar fi, nu face decit sa-mi intareasca parerea ca esti extrem de superficial, exact ca si in domeniul pescuitului. Faptul ca "are tot ce vrei pe el", adica probabil GPS, camera foto, menghina, unghiera si masina de spalat vase nu-l face nici pe departe un telefon bun, e doar o adunatura de gadgeturi menite sa prosteasca clientii. Probabil ca al tau e si policrom, de camuflaj si garnisit cu strasuri roz. Sa mearga bine la ghiul, nu de alta!

La revedere!

lauru
senior
senior

Mesaj de lauru » 19 Ian 2010, 21:04

Neamtule....
no offence..dar nu ai dreptate/..
nu-l cunosc pe crapone nustiucum..dar pe bune
CA NOKIA 6310i NU SE MAI FACE TELEFON PANA IN 2012....punct
las-o jos ca e ca senzoerurile ale de 22 de mil pe care eu le-am luat noi de la florin la 16 mil

Nothing personal dar ...imi place corectitudinea!

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 19 Ian 2010, 23:08

@lauru Nu inteleg,ce vrei sa demonstrezi?Eu am dat peste 2.400lei pe Magic-uri si crede-ma ca se poate si mai scump.Uita-te la magazinele online si mai vorbim.Faptul ca tu le-ai primit aproape moca e norocul tau si nesimtire din parte firmelor care vand betele astea prin tara si o mare parte din vina o are SC Senzor pentru ca au o politica de preturi gresita si astfel treptat clientii vor renunta la produsele lor pentru ca isi cam bat joc de clientii lor.Cu ce sunt eu vinovat daca pretul in magazin e mult mai mare decat cel pe care l-ai obtinut tu la achizitionarea lansetelor.?Eu ca client Senzor ma simt inselat.Diferenta intre preturile din Bucuresti si restul tarii sunt enorme.Am avut oferta de 1.900lei pe bete si nu le-am dat fiindca pierdeam prea mult la ele asa ca nu mai imi povesti tu mie cat fac betele astea. :-B Nu stiu cand le-ai luat tu dar in noiembrie am vorbit cu Vladut si stocul era 0 asa ca...
Si stai tu linistit ca pretul ala nu-l mai pupi tu.

@caprone
Tu te auzi? =))
O fi fost 6310i un telefon bun candva dar in prezent e...un deseu electronic. :)
Faptul ca Nokia nu mai face telefoane ca alta data e cunoscut si recunoscut de multi.Sony Ericsson face telefoane cel putin la fel de bune numai ca n-ai auzit tu pana acum.
Nu stiu ce te tot incapatanezi atat.Vrei sa vinzi o vechitura la un pret astronomic.OK,dar asta functioneaza numai la mobila veche,nu la telefoane. :)) La GSM e chiar invers.
Tu faci ce vrei,ceri cat vrei.Pan' la urma iti gasesti tu un fraier,nu-i asa? :)
Bai intelectualule de 2 bani ce esti,mizerie sub unghie ai tu!Tu crezi ca daca stau la sat sunt inapoiat sau care-i problema?
Faptul ca dispretuiesti pe cei care locuiesc la tara imi dovedeste ca esti o persoana care nu merita atentia mea.
Consideri ca am un limbaj suburban? :D Asta o zici pentru ca stau la tara si totusi sunt cu doua clase valorice peste tine,asa-i?
Ti-e ciuda pe mine? ;) :)
Hai sa-ti mai spun ceva,esti arogant si ii dispretuiesti pe cei din jur care nu-ti impart ideile.
Si nu uita,tu ai inceput discutie asta jignitoare la adresa mea! L-) Asta spune mult despre tine si caracterul infect pe care-l ai.
Esti penibil...
Subiect incheiat!

lauru
senior
senior

Mesaj de lauru » 20 Ian 2010, 22:12

@neamtul
daca eram convins ca mai pup pretul ala nu dadeam banii pe ele
mai asteptam
le-am luat sapt trecuta... deci pe 15 ian 2010..si da ..e norocul meu
si totusi... 6310i rules !!!
poate-s fan...poate sunt prea sentimental...
adu-mi unul nou made in finland si iti dau doua magic noi noutze...\

restul e polemica ta cu crapone...

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”