salut la toti pescarii de crap si nu numai
intrebare:
ce parere aveti de urmatoarele lansete:
Lanseta Pelzer Mission 3.90m 3.5lbs
Lanseta Pelzer Pro Royale 3.90m 3.50lbs
Lanseta Prowess Blade 3.90m 3.5lbs
Lanseta Trabucco Corix 3.90m 3.00lb
va rog ordinea lor ca si calitati la lansare si in drill
multumesc anticipat
lansete Pelzer
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: lansete Pelzer
George astept un semn de la un profesionist
Tati ,sa fim seriosi , eu nu sunt profesionist ...adica nici nu ma ocup cu studierea sculelor de pescuit si nici nu fac comert cu ele ,ca sa le stiu chiar pe toate si sa dau mereu raspunsuri in cunostinta de cauza ! Sunt bete pe care nu am pus mana vre-odata asa ca e dificil sa fac aprecieri fata de unele ori altele doar in baza detaliilor de pe net.Incepator scrie:George astept un semn de la un profesionist
Ordinea in care as pune betele alea ar fi :
Blade
Corix
Royal
Mission
...mai mult prin prisma calitatii blankului (atat cat este) si nu pe baza posibilitatilor tehnice !
- Driscu Radu
- senior
Mission si Corix sunt cam pe acelasi nivel calitate pret tip de actiune(progresiva), MTX este putin mai rigida (actiune de varf), toate lansetele de mai sus le-am incercat in variantele lor de 3,6m.Cel mai mult mi-a placut Corix 3,6/3,25lbs.Eu personal sunt foarte multumit de produsele de la kkarp(lanseta dreamer 3,6/3,5lbs, spod).Numai bine fir intins.
multumesc mult
am spus ca esti profesionist in sfaturi bunegor965 scrie:Tati ,sa fim seriosi , eu nu sunt profesionist ...adica nici nu ma ocup cu studierea sculelor de pescuit si nici nu fac comert cu ele ,ca sa le stiu chiar pe toate si sa dau mereu raspunsuri in cunostinta de cauza ! Sunt bete pe care nu am pus mana vre-odata asa ca e dificil sa fac aprecieri fata de unele ori altele doar in baza detaliilor de pe net.Incepator scrie:George astept un semn de la un profesionist
Ordinea in care as pune betele alea ar fi :
Blade
Corix
Royal
Mission
...mai mult prin prisma calitatii blankului (atat cat este) si nu pe baza posibilitatilor tehnice !
P.S. este o problema daca pe Blade-uri voi pune mulinete oryx 65 care au si convertor (pe astea le am deja)
diferenta dintre un PELZER si un MTX este doar de pret.stiu sigur ca sunt facute pe acelas blanc in aceasi fabrica in aceasi tara CHINAIncepator scrie:salut la toti pescarii de crap si nu numai
intrebare:
ce parere aveti de urmatoarele lansete:
Lanseta Pelzer Mission 3.90m 3.5lbs
Lanseta Pelzer Pro Royale 3.90m 3.50lbs
Lanseta Prowess Blade 3.90m 3.5lbs
Lanseta Trabucco Corix 3.90m 3.00lb
va rog ordinea lor ca si calitati la lansare si in drill
multumesc anticipat
Nu vad de ce sa fie o problema ...lanseta fiind de 3.90m !...si sunt cam de aceiasi varsta...si cum e ceva mai moale iar lumea vrea doar shipci de la semirapide in sus , au mai ramas ceva timp in raft nevandute !Incepator scrie:....................
am spus ca esti profesionist in sfaturi bune
P.S. este o problema daca pe Blade-uri voi pune mulinete oryx 65 care au si convertor (pe astea le am deja)