Aline!!!
Tot ce postam e pentru un pescuit linistit in delta !!!
Stai sa-ti explic, cu calm, cu indulgenta, cu tot ce vrei, ia uite dom"le, il inveti cu latratul ... ia un pedigree...cutu, cutu...
Asta e pregatire morala, ca la aia din trupele speciale. Cui ii cedeaza nervii nu mai are ce cauta in delta
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
.
Stai putin! Cam ce numesti tu on topic? Mai bine zis ce gandesti? Poate ca eu gandesc ca tot ce se discuta aici e on topic. Aline, on topic vrei? Pai iti bag nonstop aia cu pescuitu linistit, dar bag si mana in foc ca topicul se va stinge. Trebuie destindere, distractie, hai sa reanvatam sa radem, sa glumim, sa facem bascalie...Trebuie sa fim veseli oricat de grea ar fi viata. Un popor fara moral inseamna un popor invins inainte de a scoate sabiile din teaca.
Si cine-i ala cu ocaua de masoara ce-i on sau off topic? Eu am deschis acest topic din dragoste pentru delta si pentru a face ceva pentru delta. Iubesc acest taram si chiar de se va inchide acest topic (pe motiv de % on topic, asa cum prevestesti), voi face alt topic sau voi gasi alt forum sau voi ramane doar pe youtube sau voi merge, simplu...sa pescuiesc linistit in delta...