cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Sebastian
site team
site team

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de Sebastian » 17 Ian 2010, 05:05

Sebastian ,aici m-ai pierdut ...Ma zbat in chinuri si nu reusesc sa surprind subtilitatea postului...Dar mai incerc offf greu e cu tine mai zamfi.ham ham era un raspuns la mieunatul tau ,de mai deunazi cind torceai la gandu ca teas putea lua cu mine in delta la locul meu ;) acuma te-ai prins?citeste mai atent pe viitor si numa face sa ma gandesc ca ai primit buletinu cu o anumita dungulita de o anumita culoare :)) intr-o alta ordine de idei si eu m am gandit mult la o asa initiativa.un fel de woodstock al iubitorilor de delta o:-) cred ca impreuna am fi o forta si am putea sa realizam ceva.dar din pacate ca orice initiativa romaneasca praful se va alege de tot,tot ce pot sa va spun ca pt mine o zi in delta e ca si cum as sta la taclale cu dumnezeu o:-)

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 17 Ian 2010, 05:19

si mai terminati fratilor cu dulaii ca aici nui stana sau cabinet veterinar :)) cat despre trasul la masea :-/ nu stiu cine va indus intr o falsa eroare :D e o minciuna infama pt care ma vad nevoit sa apelez la un avocat,[uau pot apela la mine ca doar fac .de drept imi scrie pe diploma ;) ] si mai ales cind mai vorbiti da trasul la masea SA NU MAI URLATI CA AMETESC =)) si e dimineata si asa sete am in glanda <:-P

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 18 Ian 2010, 00:52

Ho! Sebica! Mai tine-ti glanda in frau ca nu deschide asa dimineata la carciuma din colt. Te sun eu cand deschide.
Uitete dom"le cum ne face Alin: consumatori! Sa stii ca noi suntem consumatori fruntasi !!! Ne antrenam tot timpul pentru delta. Ce vrei, sa cadem in Dunare dupa primul paharel? Sa rada lipovenii de noi? Totul e sa o tii constant, fara intreruperi, altfel iti tremura mainile si nu mai poti lega nici carlige de 1/0 =)) .
Aline, suntem niste oameni ca oricare altii, nu mai bautori dar nici mai putin decat niste barbati sanatosi :)) .
Tot ce vreau eu (Sebi sa-si exprime singur doleantele) e sa intretin o atmosfera destinsa (in aceasta pacatoasa perioada plina de frunti incruntate), chiar daca unii nu inteleg sau nu le place stilul. Poate unora le place stilul (era sa spun jazz-ul...). :D
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 18 Ian 2010, 12:49

curat ,frunti incruntate si nu numai.si cum altfel ,fratilor,sa iti faci asteptarea mai usoara timp de aproape un an?mihnit si plin de frustrari?ne refulam si noi cum putem in vise,stiluri mai mult sau mai putin hilare,sfaturi intelepte sau nu,intepaturi cu baza sau nihilste,planuri sibarite sau diafane,gesturi bahice sau ascetice,ca doar nu o sa ne punem streangul in gat,destul o fac guvernantii,braconierii si alte specii de calitate si speta josnica.asa ne mai astamparam si noi setea si dorul pt ca la final sa ajungem in coltul nostru de rai unde speram ca vom putea PESCUI LINISTIT.ps cred ca asta e si rostul forumului a siteului acesta,cel putin asa era la inceput si nu in ce vad ca transformat mai nou-jalnica consingnatie mincata de criza si gandire cu stomacul :-<

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 18 Ian 2010, 15:42

Atentie catelusi ! :D Mah ,voi nu sunteti beutori! Clar! Voi sunteti doar iubitori de produse agroalimentare...

Seba, am prins-o pe aia cu mieunatul.Pardon, latratul...Deci nu am buletin cu ...dunga! :D Auzi, totusi ca o curiozitate personala, de unde stii tu ca sunt buletine cu dunga??!! =))
Ca la Fac.de Drept nu cred ca sunt ...

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 18 Ian 2010, 16:31

zamfi scrie:Atentie catelusi ! :D Mah ,voi nu sunteti beutori! Clar! Voi sunteti doar iubitori de produse agroalimentare...

Seba, am prins-o pe aia cu mieunatul.Pardon, latratul...Deci nu am buletin cu ...dunga! :D Auzi, totusi ca o curiozitate personala, de unde stii tu ca sunt buletine cu dunga??!! =))
Ca la Fac.de Drept nu cred ca sunt ...
bine ca ai prinso,mai bine mai tarziu decit niciodata :D nui tare indicat sa fii curios si mai rau curios ,personal, cu mine =)) la fac de drept[ca nu stii cei aia precis :)) ]sunt dungi da numai pe tresele pe pe umerii mei lati,si la aia care is prea curiosi le desenam pe haine pt cativa ani sa stea mai bine acolo unde sta untu[intuneric si racoare} :D

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 18 Ian 2010, 16:53

Mah ,voi nu sunteti beutori! Clar! Voi sunteti doar iubitori de produse agroalimentare... =P~ pai da cam ce ai vrea sa ingurgiteze gura mea si a lu copii mei?tu cam ce bagi la creier,pardon ghiozdan?pachete pt astronauti cu nectar si apa plata? :))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 18 Ian 2010, 19:04

Aline, doar esti si tu dulau, invata sa latri, sa marai, sa-l musti pe postas de picior, sa rontai cate-un ciolan, sa ridici piciorul din spate la fiecare tufa sau gard(asta ca sa nu cada pe tine) =)) .
Sa stii ca pisoiul de sub pat este cu totul alta persoana(orice asemanare este pur intamplatoare :)) ), o persoana de care ma voi mai ocupa din cand in cand, asa, pentru "sare si piper".

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 18 Ian 2010, 22:31

Lasa bah ca sunteti in vana dupa tastatura...Muscati,latrati,etc...Auzi ca unul e cu trese ...Facultate de aia avem si noi la Aiud...Si din astia cu trese pe umerii lor lati (oaaauuuu!!) Misto.Vorba lui Virinel...
Da' las'ca va vad eu pe Dunare ...sa nu vi se inmoaie :))
Curajul frate,curajul!Iar va gandeati la prostii... =))

Ps:mah,pana nu sunteti on topic ,eu nu mai postez ca ma bate adminul :((

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 19 Ian 2010, 00:10

Aline!!!
Tot ce postam e pentru un pescuit linistit in delta !!!
Stai sa-ti explic, cu calm, cu indulgenta, cu tot ce vrei, ia uite dom"le, il inveti cu latratul ... ia un pedigree...cutu, cutu...
Asta e pregatire morala, ca la aia din trupele speciale. Cui ii cedeaza nervii nu mai are ce cauta in delta :)) .
Stai putin! Cam ce numesti tu on topic? Mai bine zis ce gandesti? Poate ca eu gandesc ca tot ce se discuta aici e on topic. Aline, on topic vrei? Pai iti bag nonstop aia cu pescuitu linistit, dar bag si mana in foc ca topicul se va stinge. Trebuie destindere, distractie, hai sa reanvatam sa radem, sa glumim, sa facem bascalie...Trebuie sa fim veseli oricat de grea ar fi viata. Un popor fara moral inseamna un popor invins inainte de a scoate sabiile din teaca.
Si cine-i ala cu ocaua de masoara ce-i on sau off topic? Eu am deschis acest topic din dragoste pentru delta si pentru a face ceva pentru delta. Iubesc acest taram si chiar de se va inchide acest topic (pe motiv de % on topic, asa cum prevestesti), voi face alt topic sau voi gasi alt forum sau voi ramane doar pe youtube sau voi merge, simplu...sa pescuiesc linistit in delta...

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 19 Ian 2010, 03:08

Pst...psttt...Alineeee....
Crezi ca e bine asa? E suficient de on topic sau mai bag ceva? Da spune-mi la ureche sa n-auda toti moderatorii si supermoderatorii si,...mai ales sefu...stii tu care...ala mare.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 19 Ian 2010, 09:01

[/quote]Serios vorbind acum, ma bucur sa ne "auzim" aici toti cei care ne dorim o Delta mai buna ! Se spune ca sigur nu vei realiza nimic daca nu ai nici macar obiective!quote]

Suntem multi, putini? Sigur nu suntem pe acest topic toti cei ce-si doresc o Delta mai buna! Dovada faptul ca eu m-am trezit la 50 de ani - sper sa nu fie tardiva dorinta mea...oricum nu cedez, pana la restructurare raman pe post!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 19 Ian 2010, 10:41

sincer daca nu as apela la un ton mai sugubat,la pseudoironie de tip seidfield, si mas apuca sa scriu gandinduma la cei on topic si off topic la admin si moderatori,nu cred miar ajunge forumul asta, in sensul ca as putea descrie fiecare traire in delta , fiecare clipa de drill, fiecare foc de seara, fiecare masa ciorba frigare,fiecare copac fiecare fir de iarba de acolo ,si tot nu as acoperi tot ce simt pt delta o:-) asa ca hai sa nu devenim roboti, hai sa nu scriem mecanic si plastic, hai sa nu folosim un limbaj de lemn cind vb de delta pt ca am pingario.asa parca si timpul are o trecere mai suava,mai o gluma mai o intepatura combinate cu un sfat, o traire si totul e mai linistit asa cum e delta fara oamenii care isi cauta linistea in ea.ps off sau on?

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 19 Ian 2010, 11:48

Ca sa va mai indulcesc - sa va ademenesc la stupul cu miere deltaica - si poate ca sa treaca mai usor iarna asta urrrata va propun o imagine, mai veche ce e drept, de la locul faptei adica locul unde imi petrec fiecare concediu fara exceptie din 1990 incoace...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 19 Ian 2010, 12:06

multumim marius o:-) curat miere
Fişiere ataşate
dimineata delta,cafeaua si la munca
dimineata delta,cafeaua si la munca

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”