fox vand urgant
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: fox vand urgant
mai este valabil 

ceva poze sau un seit unde sa le vad
eu am cautat si nu am gasit acest model xt
eu am cautat si nu am gasit acest model xt
3,90 , 3,25 lb, inele de 40... astea sunt caracteristicile Warrior ES. Daca aveau inele de 50 erau Warrior Elite. Nici eu nu am auzit de Warrior XT 

Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
nici eu n-am auzit si de aceea am rugat sa-mi fie aratate
deci pana la urma ce fox-uri sunt(es???)
deci pana la urma ce fox-uri sunt(es???)
- alex_mures
- membru activ
Inseamna ca 800lei/3bucati e foarte mult.
3x65lire =195lire
Cat vine asta in lei ?
3x65lire =195lire
Cat vine asta in lei ?
- alex_mures
- membru activ
...
Ultima oară modificat 18 Ian 2010, 21:56 de către alex_mures, modificat 1 dată în total.
pai 3 buc noi fac aprox. 950 lei
Sa intelegem ca vreti sa inchideti topicul ?jirosmarius scrie:ok.cumparati le noi daca ai de unde. s au la pretul asta iti iei mai bine niste baracuda sunt beton,sau lineea efe,vezi tu.ti am zis betele sunt fff ok si nu sunt forjate.tu stii....noi 950 dar nu ai de unde sa le iei,clar...,fox 800 ron.folosite putin...sau stai baracuda acelasi pret ...am uitat.numai bine
- dragan claudiu
- Veteran
Te contrazic Mariuse,tu vrei 800 pe ele da,ok + transportul ajung sa coste cit ar fi pretul de magazin ,avind in vedere ca sint sh cred ca ar trebui sa te mai gindesti cu pretul daca vrei sa le vinzi.....si Baracuda cu 450 ron isi 3 buc......spor la vinzare si ne mai auzim ....jirosmarius scrie:ok.cumparati le noi daca ai de unde. s au la pretul asta iti iei mai bine niste baracuda sunt beton,sau lineea efe,vezi tu.ti am zis betele sunt fff ok si nu sunt forjate.tu stii....noi 950 dar nu ai de unde sa le iei,clar...,fox 800 ron.folosite putin...sau stai baracuda acelasi pret ...am uitat.numai bineIncepator scrie:pai 3 buc noi fac aprox. 950 lei