super pescar
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- jila pitis
- senior
super pescar
am tot auzit ca de luna aceasta apare noua revista super pescar.stie cineva daca a aparut si daca o gasim in chioscurile de ziare?
- IULIAN C
- carpZone team
Re: super pescar
Se pare ca a aparut,au un slogan ceva de genul:"Alte aventuri-aceeasi echipa"...jila pitis scrie:am tot auzit ca de luna aceasta apare noua revista super pescar.stie cineva daca a aparut si daca o gasim in chioscurile de ziare?
Cam asa arata:
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- jila pitis
- senior
si ai citit-o?este la fel ca aventuri la pescuit(tot au sloganul aceleasi aventuri)sau este mai buna?merita sa o cumpar?
- IULIAN C
- carpZone team
Din auzite nu e bine sa ma pronunt,nu,n-am vazut-o,n-am citit-o....atat am stiut,atat ti-am zis!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Eu zic sa intri pe site-ul cu acelasi nume si acolo ai amanunte!jila pitis scrie:si ai citit-o?este la fel ca aventuri la pescuit(tot au sloganul aceleasi aventuri)sau este mai buna?merita sa o cumpar?
- jila pitis
- senior
mersi de raspuns
- Butaru Gabriel
- Veteran
Am citito dar nui mare diferenta este aceeasi Marie dar cu alta palarie ,cred ca de aceea si schimbarea asta , au plecat baeti in haita cu un scop sigur ,avp nu mai mergea si au incercat aceasta varianta.jila pitis scrie:si ai citit-o?este la fel ca aventuri la pescuit(tot au sloganul aceleasi aventuri)sau este mai buna?merita sa o cumpar?
nu trebuie bre sa traieste si ei
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Aceleasi pagini, aceleasi reclame, in alta ordine de idei (cum a scris si Multa Bafta) alta Marie cu aceiasi palarie. Cand au anuntat ca inchid Aventuri la pescuit si scot o ALTA REVISTA, promiteau ceva de genul mai multe informatii si mai putina reclama. Eu le am pe toate, dar sa stii ca nu merita pretul.
In ultimul an(2009) nu am mai cumparat AVP si pot spune ca nu sunt deloc tentat sa cumpar nici SP!
- jila pitis
- senior
pana la urma am gasit-o. cu mare bucurie am cumparat-o ca am auzit reclama si la radio ca asa si pe dincolo dar ce sa vezi acelasi avp.este exact acelasi lucru nimic nou nimic schimbat (poate doar culorile reclamelor si putin asezarea lor).am crezut ca se schimba dar m-am inselat.
Cica din februarie apare si concurenta...Adica "Aventuri la pescuit"!!!!
- jila pitis
- senior
pe bune? mai exista si avp?
Asa se aude pe ...net! Ca exista!
Primul numar din noul (vechiul?) AVP apare in februarie .Se promit lucruri mari...Lupta intre AVP si SuperPescar se anunta dura si nu tocmai ortodoxa... De altfel acest lucru se poate vedea si pe cele doua site-uri...
Important este ca vom avea doua reviste noi (!) din care cu siguranta una va disparea in primele 6-10 luni...Piata de profil (adica noi ) va decide care merita sa ramana ...
Important este ca vom avea doua reviste noi (!) din care cu siguranta una va disparea in primele 6-10 luni...Piata de profil (adica noi ) va decide care merita sa ramana ...