Aaahhh si apropo : La multi ani!E drept ca pana iti iei si tu buletinul mai ai vreo 9 ani...
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
Ps:Mah, da ce e cu Sorin? Nu misca omu ! Sa stii ca asta ne-o facut-o si deja pescuieste linistit in Delta!
![at wits end ~x(](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/102.gif)
Sau cauta locuri pe la Ceatalchioi
![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
Moderator: Sebastian
mai da ce net bun are nea andrusca asta,si noaptea ce bine mergesorin1362 scrie:Aline, fii atent la mine!
Is la Ciatalchioi de ieri. Mai frate, nu-i adevarat ce se-ntampla. Doar in visele frumoase.
Merge salaul de zici ca a innebunit. Bag la greu. Serios, nu-ti poti lua doua, trei zile libere?
Hai ca te astept! Friptane, palinci, etc.
Hai ca ma duc sa ma culc, is la nea Andrusca(stii tu unde), maine e desteptarea devreme...PA!
Sincer, ma simt onorat, puteti sa-mi spuneti Marius...eu voi indrazni sa va spun Sorin, cand ne vom cunoaste personal si sper din tot sufletul, sa se intample acest lucru incepand cu 25.08.2010 numarand 60 zile dupa - pe Dunarea Veche la nea Sioma - Motivatia mea, ar putea fi simplul fapt ca nu sunt la fel de popular ca dvs. E respectul meu pentru tot ce ati facut dvs. pentru acei minunati patimasi ai apelor. Multumesc pentru intelegere. Stress in fire!!!sorin1362 scrie:Domnul craparusef, daca bine observati noi ne tutuim aici. Adica pe acest topic. Suntem toti prieteni. Va rog(te rog) sa va conformati(sa te conformezi).
Eu am implinit 47 si am varsta apropiata de a dvs.(sau de a ta).
Pe scurt, mai omule, pot sa-ti zic Marius?
Imi cer scuze, probabil ca nu sunt prea atent, am incercat, nu reusesc, cred ca sunt putin depasit de situatie - promit insa, daca sunt indrumat, sa ma conformez - macar si cu acest minim aspect. Multumesc pentru intelegere.sorin1362 scrie:Si baga-ti un avatar, de exemplu 84/2006.
Daca imi este permis, inmultiti dvs. 30 lei cu 2 milioane de pescari sportivi platitori de permis si vedeti cati alevini de exemplu, ca tot despre ei faceam vorbire candva, se pot planta pe vad ?! Sper ca nu v-am suparat si mai sper sa pot reveni impreuna cu dvs. la acest subiect si nu numai. Eu incerc de aici de la capatul geografiei, de aici de unde daca intinzi putin piciorul, aproape ca iesi din harta, sa va transmit dvs. mesajul meu de modesta intelegere, de sprijin daca voi reusi, de colaborare daca ma veti accepta. Stress in fire !!!sebastian scrie:da ..in general..e bine ,in general e bine.
presimteam treaba asta oricum cu 30lei era prea de tot
va transmit alaturat o imagine cu sediul A.R.B.D.D. Tulceasorin1362 scrie:Daca afli unde isi au sediul aia cu Biosfera, sa ne informezi te rog, ca anul trecut mi s-au scurtat picioarele batand faleza Dunarii si cautand "intrarea in delta".
eii marius,nu lua ca pe o mustrare, nui nici o tragedie,oricum postarea ta vis-a-vis de sediul din tulcea o sai ajute pe multi care aspira la statutul de pescar in delta[sper toti linistiticraparulsef scrie:OK. M-ati convins, promit sa fiu mai atent.
Sebastian ,aici m-ai pierdut ...Ma zbat in chinuri si nu reusesc sa surprind subtilitatea postului...Dar mai incercsebastian scrie:pt zamfi-HAM HAM