cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Sar'mana nenea Seba!Multumesc frumos .
Aaahhh si apropo : La multi ani!E drept ca pana iti iei si tu buletinul mai ai vreo 9 ani...
Ps:Mah, da ce e cu Sorin? Nu misca omu ! Sa stii ca asta ne-o facut-o si deja pescuieste linistit in Delta!
Sau cauta locuri pe la Ceatalchioi
Aaahhh si apropo : La multi ani!E drept ca pana iti iei si tu buletinul mai ai vreo 9 ani...
Ps:Mah, da ce e cu Sorin? Nu misca omu ! Sa stii ca asta ne-o facut-o si deja pescuieste linistit in Delta!
Sau cauta locuri pe la Ceatalchioi
Aline, fii atent la mine!
Is la Ciatalchioi de ieri. Mai frate, nu-i adevarat ce se-ntampla. Doar in visele frumoase.
Merge salaul de zici ca a innebunit. Bag la greu. Serios, nu-ti poti lua doua, trei zile libere?
Hai ca te astept! Friptane, palinci, etc.
Hai ca ma duc sa ma culc, is la nea Andrusca(stii tu unde), maine e desteptarea devreme...PA!
Is la Ciatalchioi de ieri. Mai frate, nu-i adevarat ce se-ntampla. Doar in visele frumoase.
Merge salaul de zici ca a innebunit. Bag la greu. Serios, nu-ti poti lua doua, trei zile libere?
Hai ca ma duc sa ma culc, is la nea Andrusca(stii tu unde), maine e desteptarea devreme...PA!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
mai da ce net bun are nea andrusca asta,si noaptea ce bine merge vorba unui vechi proverb chinezesc ''viata,viata si bere la gheata''.sfat-e putin doua ,trei zile la salau ca atatea zile te ocupi doar cu momitul.arunca doua ,trei galeti de obleti pe locul de salau si deabia in a 4a zi lanseaza un twister roz cu puncte sclipitoare ceva de genul cocului nanasei de la tara,obligatoriu un jig cu capu verde si apoi sa vezi salai numa din aia mari cum le zice ?strapazani parcasorin1362 scrie:Aline, fii atent la mine!
pt zamfi-HAM HAM
- craparulsef
- Veteran
Sincer, ma simt onorat, puteti sa-mi spuneti Marius...eu voi indrazni sa va spun Sorin, cand ne vom cunoaste personal si sper din tot sufletul, sa se intample acest lucru incepand cu 25.08.2010 numarand 60 zile dupa - pe Dunarea Veche la nea Sioma - Motivatia mea, ar putea fi simplul fapt ca nu sunt la fel de popular ca dvs. E respectul meu pentru tot ce ati facut dvs. pentru acei minunati patimasi ai apelor. Multumesc pentru intelegere. Stress in fire!!!sorin1362 scrie:Domnul craparusef, daca bine observati noi ne tutuim aici. Adica pe acest topic. Suntem toti prieteni. Va rog(te rog) sa va conformati(sa te conformezi).
Eu am implinit 47 si am varsta apropiata de a dvs.(sau de a ta).
Pe scurt, mai omule, pot sa-ti zic Marius?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Imi cer scuze, probabil ca nu sunt prea atent, am incercat, nu reusesc, cred ca sunt putin depasit de situatie - promit insa, daca sunt indrumat, sa ma conformez - macar si cu acest minim aspect. Multumesc pentru intelegere.sorin1362 scrie:Si baga-ti un avatar, de exemplu 84/2006.
- craparulsef
- Veteran
Daca imi este permis, inmultiti dvs. 30 lei cu 2 milioane de pescari sportivi platitori de permis si vedeti cati alevini de exemplu, ca tot despre ei faceam vorbire candva, se pot planta pe vad ?! Sper ca nu v-am suparat si mai sper sa pot reveni impreuna cu dvs. la acest subiect si nu numai. Eu incerc de aici de la capatul geografiei, de aici de unde daca intinzi putin piciorul, aproape ca iesi din harta, sa va transmit dvs. mesajul meu de modesta intelegere, de sprijin daca voi reusi, de colaborare daca ma veti accepta. Stress in fire !!!sebastian scrie: da ..in general..e bine ,in general e bine. presimteam treaba asta oricum cu 30lei era prea de tot
- craparulsef
- Veteran
.R.B.D.D.
va transmit alaturat o imagine cu sediul A.R.B.D.D. Tulceasorin1362 scrie:Daca afli unde isi au sediul aia cu Biosfera, sa ne informezi te rog, ca anul trecut mi s-au scurtat picioarele batand faleza Dunarii si cautand "intrarea in delta".
mai draga marius,sefule,crapistule,sorin intreba intr-un fel metaforic cum sta treaba cu sediul asta ,sunt absolut convins ca omu stie tulcea ca in palma,stie unde e ajvps unde sunt magazinele cu momelii vii,piata,etc ,iti dai seama dupa atatia ani de umblat pe acolo......oricum invitatia ta la dialog ma incanta nespus pt ca te simt si pe tine un patimas al pescuitului ,al deltei asa cum suntem si noi,cu un mic-mare avantaj de partea ta tu fiind bastinas al locurilor dupa care noi salivam un an intreg.iar din scrierile tale[credema efectiv leam savurat ,atat de pe blogul tau ,rev pm.si acest forum]reiese clar iubirea pt aceste locuri ,placerea de a pescui si respectul pt natura, si toate astea ma determina sa te consider unul deal nostru si tie iti urez fire intinse anul asta si cine stie, poate, in perioada pe care tu o specificai mai sus ,ne vom vedea acolo si oricum nu iti fa probleme ca o sa te stresam la greu cu intrebari de gen cote ,turbiditate, capturi etc si tot ce tine de dunare ,delta.asa ca scuze anticipat
- craparulsef
- Veteran
OK. M-ati convins, promit sa fiu mai atent.
eii marius,nu lua ca pe o mustrare, nui nici o tragedie,oricum postarea ta vis-a-vis de sediul din tulcea o sai ajute pe multi care aspira la statutul de pescar in delta[sper toti linistiti ]craparulsef scrie:OK. M-ati convins, promit sa fiu mai atent.
Sebastian ,aici m-ai pierdut ...Ma zbat in chinuri si nu reusesc sa surprind subtilitatea postului...Dar mai incercsebastian scrie:pt zamfi-HAM HAM
Marius , sper ca-mi dai si mie voie sa-ti spun asa, nu te lua dupa aparente ca astia doi e periculosi rau domne! Par ei catelusi ,da' e dulai ! Si am auzit ca le si cam place sa traga la masea...
Serios vorbind acum, ma bucur sa ne "auzim" aici toti cei care ne dorim o Delta mai buna ! Se spune ca sigur nu vei realiza nimic daca nu ai nici macar obiective!
Obiectivul nostru e clar: vezi titlul topicului!
O seara buna.
Aline, Aline (deja parca-i un laitmotiv), ti-ai dat singur raspunsul: HAM-HAM fac dulaii.
Cica astia trag la masea...? Pai mi se pare normal daca ai probleme stomatologice. Avem si noi cate-o carie ce trebuie plombata. In functie de amalgamul utilizat, acesta poate contine 2-300 palinca, 6 beri si 2 l muscat (asta pentru doi pacienti). Hai mai Aline, chiar trebuia sa scrii ceva banal? Pai nu e normal ca un barbat sa-si plombeze din cand in cand cate-o carie? Chiar ar fi indicat sa treci zilnic pe la cabinetul stomatologic.
Cica astia trag la masea...? Pai mi se pare normal daca ai probleme stomatologice. Avem si noi cate-o carie ce trebuie plombata. In functie de amalgamul utilizat, acesta poate contine 2-300 palinca, 6 beri si 2 l muscat (asta pentru doi pacienti). Hai mai Aline, chiar trebuia sa scrii ceva banal? Pai nu e normal ca un barbat sa-si plombeze din cand in cand cate-o carie? Chiar ar fi indicat sa treci zilnic pe la cabinetul stomatologic.
PS : Dulaii adevarati trag la masea nu la sanie .
Marius, iti multumesc pentru aprecieri, dar pot spune ca ma inclin cu modestie in fata ta.
Lasa-l pe Alin(Zamfi), ca e si el dulau, da noi nu luam in bascalie oameni de calitate. Niste dulai de rasa au mirosul fin.
Ai spus de o intalnire? Am si eu un gand nebunesc, un gand care s-ar putea materializa, un gand...Ce-ar fi daca toti pescarii iubitori ai deltei(din toate colturile tarii) s-ar intalni intr-o anumita zi, undeva in delta? Asta asa ca sa punem la punct niste probleme..., niste probleme care ne dor pe toti.
...si nu cred ca este cineva care nu vrea sa pescuiasca linistit in delta...
Lasa-l pe Alin(Zamfi), ca e si el dulau, da noi nu luam in bascalie oameni de calitate. Niste dulai de rasa au mirosul fin.
Ai spus de o intalnire? Am si eu un gand nebunesc, un gand care s-ar putea materializa, un gand...Ce-ar fi daca toti pescarii iubitori ai deltei(din toate colturile tarii) s-ar intalni intr-o anumita zi, undeva in delta? Asta asa ca sa punem la punct niste probleme..., niste probleme care ne dor pe toti.
...si nu cred ca este cineva care nu vrea sa pescuiasca linistit in delta...