Vind barcuta de nadit cu doua cuve
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vind barcuta de nadit cu doua cuve
Barcuta de nadit cu doua cuve,greutate fara nada 6,900 Kg,radiocomanda cu raza de aprox.500m,acumulator 12V/8A.
Re: Vind barcuta de nadit cu doua cuve
poti sa pui un pret?........si ceva mai multe detalii despre barcuta, daca se poate
Pret 500 euro.Este facuta din lemn de balsa.
Dimensiuni:80 cm x 31 cm x 25 cm(h).darwin78 scrie:Pret 500 euro.Este facuta din lemn de balsa.
Pretul informativ de la care pleci? Si date reale: viteza aprox.,greutate nada, comportament nocturn, mod plantare pe vant,valuri ce inaltime suporta, autonomie,cate plantari la 200 m. un acumulator(dus - intors) si ce mai stie sa faca? Astept raspuns.
Te respect mult!
Te respect mult!

Ocroteste natura, merita!
cauta pe R.H.C. detalii
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Exact cum spunea si nando,cauta pe R.H.C si vei afla ce poate.iorgu scrie:Pretul informativ de la care pleci? Si date reale: viteza aprox.,greutate nada, comportament nocturn, mod plantare pe vant,valuri ce inaltime suporta, autonomie,cate plantari la 200 m. un acumulator(dus - intors) si ce mai stie sa faca? Astept raspuns.
Te respect mult!
Va salut. EU sunt ainternaut. Ce semnificatie sau cum dau de RHC? Ms. raspuns.
Va respect mult!
Va respect mult!

Ocroteste natura, merita!
in rubrica de la google tastezi R.H.C. dupa care navomodelism dupa care barcute de plantat
Poate-mi explicati si mie de ce trebuie sa-l trimiteti pe un potential cumparator spre alt sit sa verifice datele tehnice pe care in mod normal vanzatorul ,autorul topicului , trebuie sa prezinte aici , din start ?! 

din moment ce vanzatorul nu a pus datele tehnice nu puteam eu sa i le pun [nu este frumos] si am incercat sa ajut cu cat pot
Ok ! Pana la urma spuneti date tehnice sau nu ? Sau..... a cui este barcuta ? Nu am vrut sa fiu rautacios ! 

nu este barcuta mea si nici nu l cunosc pe vanzator am incercat sa te ajut
E de bun simt si o dovada de respect fata de ceilati useri ca un anunt de vanzare/cumparare sa detina toate datele posibile despre marfa expusa !...mai ales in zona asta unde se merge foarte mult pe incredere ...plus ca exista o recomandare din partea Adminului , AICI !
Domnilor,nu va mai agitati atit,barca nu are decit doua iesiri dar nu la pescuit ci la distractie pe balta;cuvele sint L=18 cm,l=9 cm,h=7,5 cm.Cine este interesat ma poate contacta pe privat pentru alte detalii.