cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Daca afli unde isi au sediul aia cu Biosfera, sa ne informezi te rog, ca anul trecut mi s-au scurtat picioarele batand faleza Dunarii si cautand "intrarea in delta".
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Ultimul "racnet" ,putin modificat...
http://www.madr.ro/pages/l52/proiect-or ... portiv.pdf
http://www.madr.ro/pages/l52/proiect-or ... portiv.pdf
Sorine draga...ma dejamagesti frate! Pierzi timpul cu nimicuri ...nul trecut mi s-au scurtat picioarele batand faleza Dunarii si cautand "intrarea in delta".
Asa ,asa...vezi ca se poate !Foarte interesant domnu Alin.
Amu' urmeaza aia cu tovarase?In sensul rau al cuvantului...
Se poate, tovarasu Alin, se poate!
Cum nimicuri, tovarase? Stai linistit pe locul tau...
Aline, dupa ce fugi pe Isaccei la Politia de Frontiera, dupa ce fugi sa faci o ultima aprovizionare la Peni"s-ul ala de magazinas, dupa ce mai fugi pe la AJVPS (ca sa constati nimic), dupa ce fugi sa cauti "intrarea in delta", iar mai nou, sa fugi sa cauti si sfera aia de-i zice bio...
Dupa toate alergaturile astea esti frant, si mai urmeaza 90km de drum, de-ti pica masinuta gramada, iar apoi esti mai frant, si tragi o palincutza cand ajungi in Eden (de-ti falfaie urechile), ..., iar dupa 22 de ore de condus..., mai frate, asta numesti nimicuri?
Dar cand te vezi acolo, treci peste toate astea, de le numesti tu nimicuri...(nimic+nimic=nimic)
Cum nimicuri, tovarase? Stai linistit pe locul tau...
Aline, dupa ce fugi pe Isaccei la Politia de Frontiera, dupa ce fugi sa faci o ultima aprovizionare la Peni"s-ul ala de magazinas, dupa ce mai fugi pe la AJVPS (ca sa constati nimic), dupa ce fugi sa cauti "intrarea in delta", iar mai nou, sa fugi sa cauti si sfera aia de-i zice bio...
Dupa toate alergaturile astea esti frant, si mai urmeaza 90km de drum, de-ti pica masinuta gramada, iar apoi esti mai frant, si tragi o palincutza cand ajungi in Eden (de-ti falfaie urechile), ..., iar dupa 22 de ore de condus..., mai frate, asta numesti nimicuri?
Dar cand te vezi acolo, treci peste toate astea, de le numesti tu nimicuri...(nimic+nimic=nimic)
tovarasi,toate sunt nimicuri in comparatie cu PESCUITUL LINISTIT IN DELTA
Ie!
Mai cetateni! Stati linistiti la locurile voastre si ...ascultati
Treaba la mine e simpla: plec seara pe la orele 20,00...Dimineata la primul bac de Chilia sunt prezent! Avantaj pozitie geografica...Trec cu bacul si cand ajung la Ceatalchioi ...ma linistesc! La ora 11,00 sunt cu tabara facuta si betele intinse! Permisele de frontiera nu mi le-a cerut nime,niciodata! Carte de identitate, permis ANPA (anul trecut ) si ...gata!PG-ul l-am rezolvat prin posta si ,daca vii dinspre Braila Politia de frontiera e in drum.Nu ai unde sa alergi...Restul...sunt can-can!
Ps: in afara de faptul ca locul de pescuit este ca un hotel de 4 stele (cu umbra,lemne de foc, zona de tabara de te doare p..a,liniste) ,sunt numai "submarine" in apa si nici nu gasesc inscriptii gen "Aiudeni-loc de ...t" Ca altii...
Mai cetateni! Stati linistiti la locurile voastre si ...ascultati
Treaba la mine e simpla: plec seara pe la orele 20,00...Dimineata la primul bac de Chilia sunt prezent! Avantaj pozitie geografica...Trec cu bacul si cand ajung la Ceatalchioi ...ma linistesc! La ora 11,00 sunt cu tabara facuta si betele intinse! Permisele de frontiera nu mi le-a cerut nime,niciodata! Carte de identitate, permis ANPA (anul trecut ) si ...gata!PG-ul l-am rezolvat prin posta si ,daca vii dinspre Braila Politia de frontiera e in drum.Nu ai unde sa alergi...Restul...sunt can-can!
Ps: in afara de faptul ca locul de pescuit este ca un hotel de 4 stele (cu umbra,lemne de foc, zona de tabara de te doare p..a,liniste) ,sunt numai "submarine" in apa si nici nu gasesc inscriptii gen "Aiudeni-loc de ...t" Ca altii...
,Aline esti un rautacios.
Ai vazut crapii pe care i-am prins si n-ai vazut crapii prinsi de scriitori.
Probabil scriitorii erau deranjati la burta exact in acea pozitie. Unii aprind o tigara, altii citesc presa, iar altii se apuca de scris. Noroc pe ei ca aveau un tub de vopsea neagra, caci altfel nu stiu in ce colorant maro isi inmuiau degetelele alea de pictori rupestrii.
Da ia zi, crezi ca la Ciatalchioi indivizii respectivi nu lasau acelasi mesaj (ma rog, schimbau destinatarul)?
Ai vazut crapii pe care i-am prins si n-ai vazut crapii prinsi de scriitori.
Probabil scriitorii erau deranjati la burta exact in acea pozitie. Unii aprind o tigara, altii citesc presa, iar altii se apuca de scris. Noroc pe ei ca aveau un tub de vopsea neagra, caci altfel nu stiu in ce colorant maro isi inmuiau degetelele alea de pictori rupestrii.
Da ia zi, crezi ca la Ciatalchioi indivizii respectivi nu lasau acelasi mesaj (ma rog, schimbau destinatarul)?
Fugi mah de aci! Pai mah frate ,la Ceatalchioi ,bratu' unde-i mai babanu e frate cu aiudeanul!
Pai cum scotea sprayul sa scrie pe mirificul arbore care strajuieste tabara ( e drept ca l-a pus la pamant furtuna ) cum sarea valu' la ei si ii ducea la ...locul tau (asta ca sa fiu gigea si sa nu dau numele secret ) .E drept ca acolo , dupa ce se trezeau baietii din spaima ,isi reveneau si ,de ciuda, scriau mare " Baimareni..."
Bine ,schimbau ,vorba ta ,destinatarul de frica sa nu vina iara valul sa-i duca dreaqu in marea cea mare!
Mah , adica daca stau un pic sa ma gandesc...zic ca parca ai o tzara dreptate: is rautacios ! ce rautacios? Sunt rau de tot! Mama ce rau sunt...Terminatorul ala rau
Pai cum scotea sprayul sa scrie pe mirificul arbore care strajuieste tabara ( e drept ca l-a pus la pamant furtuna ) cum sarea valu' la ei si ii ducea la ...locul tau (asta ca sa fiu gigea si sa nu dau numele secret ) .E drept ca acolo , dupa ce se trezeau baietii din spaima ,isi reveneau si ,de ciuda, scriau mare " Baimareni..."
Bine ,schimbau ,vorba ta ,destinatarul de frica sa nu vina iara valul sa-i duca dreaqu in marea cea mare!
Mah , adica daca stau un pic sa ma gandesc...zic ca parca ai o tzara dreptate: is rautacios ! ce rautacios? Sunt rau de tot! Mama ce rau sunt...Terminatorul ala rau
Mah tovarase ,lasa vrajala si baga si tu o caterinca , ca mai este pan'la vara...sebastian scrie:tovarasi,toate sunt nimicuri in comparatie cu PESCUITUL LINISTIT IN DELTA
De-as mai duce-o pan'la vara ...
Sebastiane draga!
Sa mai prind cate-o stiucana
Mai Sorine draga!
Sa mananc un bors de peste
Mai pretine draga!
Sa ma ling apoi pe deste
In Delta noastra draga...
Frate ,cred ca am luat-o pe ulei... E grav...Ma duc sa strang rame de gradina ca a inceput sa manance mreana pe Mures...
Ce Terminator mai frate, c-ai devenit Alien vs Predator. Sau mai bine zis toti trei intr-unul.
Frate ,cred ca am luat-o pe ulei... curat ulei mai zamfi pt ca ma inteles ca alcool nu te lasa ai tai.da afara te lasa?cu delta cum faci ?le zici ca mergi la un coleg sa invatati impreuna? da ,il stiu si eu pe ala cu ditamai crapi care sa scarbit de loc dupa ce tot anu imi dadea citate din biblie vu frumusetea locului eu chiar il cred si acum si ai inteleg supararile insa la un pescuit linistit in delta ,capturile sunt pe planul doi,IMPORTANT E SA PRINDETI VOI SA INTELEGETI CE.........
Cam asa ceva...Ce sa fac , mai am cam o luna si imi dau si mie astia buletinul si dupa aia sa vezi viata! Ca vorba aia, vremurile au evoluat si acum daca ai buletin se cheama ca esti major ,nu?curat ulei mai zamfi pt ca ma inteles ca alcool nu te lasa ai tai.da afara te lasa?cu delta cum faci ?le zici ca mergi la un coleg sa invatati impreuna?
Dar daca ma inviti in Delta ,sa invatam impreuna...poate ma lasa taticul sa pun si o jumatate de litru de vin
Ca tu nu bei ca faci prostii la beutura!Si vorba aia..." Alcoolul diminueaza grav reflexele pescarului". Si gandeste-te ca asta la cine le are , ca la ailalti...
te invit cum sa nu,tu numai bani adu cat de multi ca de rest ma ocup eu ,ca stii vba aia,casa e gata,mai trebuie facuta fundatia ,turnat pereti si acoperisu pus can rest totui gata cat priveste reflexele si prostiile la beutura sa stii despre mine ca eu spun un MDA HOTARAT ALCOOLULUI si chiar azi se implinesc exact 5ani fara strop de apa de aceea reflexele meu sunt doar cind dau cu ciocanelul in sticla sau halba si prostii nu fac ca am auzit ca se pune impozit si pe astazamfi scrie:Cam asa ceva...Ce sa fac , mai am cam o luna si imi dau si mie astia buletinul si dupa aia sa vezi viata! Ca vorba aia, vremurile au evoluat si acum daca ai buletin se cheama ca esti major ,nu?curat ulei mai zamfi pt ca ma inteles ca alcool nu te lasa ai tai.da afara te lasa?cu delta cum faci ?le zici ca mergi la un coleg sa invatati impreuna?
Dar daca ma inviti in Delta ,sa invatam impreuna...poate ma lasa taticul sa pun si o jumatate de litru de vin
Ca tu nu bei ca faci prostii la beutura!Si vorba aia..." Alcoolul diminueaza grav reflexele pescarului". Si gandeste-te ca asta la cine le are , ca la ailalti...
scuzati exprimarea dar la mine mereu ,gramatica intra in conflict cu fluxul de idei si trairi felicitari pt buletin la mai mare.