![tongue :P](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/10.gif)
SI ce afacere avem?
Moderator: Sebastian
da ,bun cort.un magazin de pescuit dar asta puteai sa iti dai seama cautand toate postarile si topicurile mele.Andu105 scrie:app sebastian am observat ca ai exact cort/uri ca al meu
SI ce afacere avem?
sincer as putea sa iti spun dar asa de greu[lene]imi este sa numar kgAndu105 scrie:sebastian ce imi ceru ti mie este destul de greu (lene) sa ma uit la toate topicurile postate de tine..
Care a fost cea mai mare captura in delta?
Sa-mi trag una!Da la ce dai frate, la biban??!!!sebastian scrie:sincer as putea sa iti spun dar asa de greu[lene]imi este sa numar kgAndu105 scrie:sebastian ce imi ceru ti mie este destul de greu (lene) sa ma uit la toate topicurile postate de tine..
Care a fost cea mai mare captura in delta?oricum ca sa iti faci o idee gandestete la cel mai mare peste pe care l ai prins tu vreodata.gata? teai gandit?no bun ,atunci sa stii ca eu asemenea pesti folosesc pe post de momeala vie
se inseala amarnic sau mai stii ?poate are tip de masina ca a lui batman si atunci se poate ajunge numai ca.....beteleAndu105 scrie:Modestia ce face din om
App sebastian..i am trimis poza unui prieten din Murighiol si mi a zis ca in locul ala aratat de tine se poate ajuge si cu masina.....se inseala el ?
cel mai simplu e sa iti iei un caine dresat din ala pt orbi ,il duci la metro il pui cu nasu in standu de somn sau crap de dunare si apoi dai comanda CAUTA,imposibil sa nu te duca la locu meuAndu105 scrie:m am uitat eu mai atent pe google eart.el stie ce stie.dar din poza ta nu se vedea al catelea cot este..la primul se poate ajunge.dar la locul tau nu pt ca tre traversat canalul
Sapam adanc aflam informatii,dar vara chiar toamna tot departe este.