Boiliesuri Solubile
Moderator: florentiniuga
- Bigfish razvan
- junior
Boiliesuri Solubile
Cine poate sa-mi ofere o reteta de boiliesuri solubile?
Re: Boiliesuri Solubile
I-ti cumperi mixul preferat cu partea lichida si aroma pe care-l preferi i-l poti rula sa fie solubile in trei variante:
- Costel Jambu
- senior
Sal.Care sunt boilies-urile SOLUBILE(in adevaratul sens al cuvantului) de pe piata?Multumesc.Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- george-alexandru
- Veteran
Cele care au in compozitie lapte de porumb in loc de oua.
- Bragau Laurentiu
- senior
Ia o reteta cu care ai prins bine si doar schimba ouale cu lapte de porumb astea nu se fierb
Laptele de porumb se foloseste si pe apa rece sau trebuie gasit un inlocuitor?
- Bragau Laurentiu
- senior
Laptele de porumb se foloseste in bile solubile nu conteaza temperatura apei in care pescuiesti conteaza ce pui in ele.Cu cat apa e mai rece cuatat creste timpul de dizolvareGalante scrie:Laptele de porumb se foloseste si pe apa rece sau trebuie gasit un inlocuitor?
stie cineva o reteta,pt home made,de solubile,care sa se dizolve si pe apa rece,ln max.1 ora??ceva supersolubil??nu cred,ca,laptele de porumb,poate sa faca asta..adaugat ln cantitate mai mare..nici nu cred ca se mai ruleaza bilele ca lumea,daca punem prea mult...
- Madalin Dirla
- Veteran
mixul craptor nu necesita "lapte de porumb" ci doar apa(la partea lichida) din balta,iar timpul de dizolvare este apropiat de timpul dorit de tine !Tibi30 scrie:stie cineva o reteta,pt home made,de solubile,care sa se dizolve si pe apa rece,ln max.1 ora??ceva supersolubil??nu cred,ca,laptele de porumb,poate sa faca asta..adaugat ln cantitate mai mare..nici nu cred ca se mai ruleaza bilele ca lumea,daca punem prea mult...
- Bragau Laurentiu
- senior
Imi spui si mie de unde pot sa iau acest mix?Madalin007 scrie:mixul craptor nu necesita "lapte de porumb" ci doar apa(la partea lichida) din balta,iar timpul de dizolvare este apropiat de timpul dorit de tine !Tibi30 scrie:stie cineva o reteta,pt home made,de solubile,care sa se dizolve si pe apa rece,ln max.1 ora??ceva supersolubil??nu cred,ca,laptele de porumb,poate sa faca asta..adaugat ln cantitate mai mare..nici nu cred ca se mai ruleaza bilele ca lumea,daca punem prea mult...
- Madalin Dirla
- Veteran
Laurentiu,eu l-am luat de la Florentin,el il produce,incearca cu MP la el si poate te ajuta !Bragau Laurentiu scrie:Imi spui si mie de unde pot sa iau acest mix?Madalin007 scrie:mixul craptor nu necesita "lapte de porumb" ci doar apa(la partea lichida) din balta,iar timpul de dizolvare este apropiat de timpul dorit de tine !Tibi30 scrie:stie cineva o reteta,pt home made,de solubile,care sa se dizolve si pe apa rece,ln max.1 ora??ceva supersolubil??nu cred,ca,laptele de porumb,poate sa faca asta..adaugat ln cantitate mai mare..nici nu cred ca se mai ruleaza bilele ca lumea,daca punem prea mult...
Fir intins!
- Bragau Laurentiu
- senior
Multumesc mult
- Bragau Laurentiu
- senior
Madaline ne poti spune si ce rezultate ai avut cu acest mix? . Daca nu te superi.
- Madalin Dirla
- Veteran
Eu l-am folosit la un concurs pe Doripesco si am prins in jur de 550 kg (bile+porumb) nu stiu exact procentul dar este undeva pe la mijloc.Bragau Laurentiu scrie:Madaline ne poti spune si ce rezultate ai avut cu acest mix? . Daca nu te superi.