adyro scrie:Salutare baieti !Si un nou An plin de capturi mai frumoase si mai burtoase.Mariuse ai deschis tu anu asta topicul si ne intrebi de pescuit pe Dunare dar tu stai la severin curge dunare pe langa blocul tau tu ar trebui sa ne dai noua cele mai proaspete informatii despre cat e Dunarea de mare si daca ai facut o plimbare pe malul ei anul acesta,sa ne spui daca ai incercat ceva..
Adyro .. sincer , am fost aici aproape..dar am fost pentru delectare mai mult.
Aproape inseamna la piciorul podului ..la muzeu ... am incercat la pipait un pik pe la salau cu twistere .. de toate culorile..dar fara rezultate ... mai degraba cu pierderi , ptr ca era apa foarte venita ... aproape pana sus si am agatat cateva twistere prin pietre. Pe langa faptul ca era venita , era si foarte murdara .
Vazand ca nu am sanse la nimik , am luat varga si am dat la hexagoane putin ... am momit cu un pik de mamaliga chiar intre ele si am luat vreo 4 babusti la 300 .. 400 g .. frumoase ... dar rare si alea ( pe viermisor ) .. dupa care m-am alaturat celor 15 oameni ( cam atatia erau ) care dadeau la oblete , intr-un galdan de 2 x 2 m ce avea legatura pe sub drum cu Dunarea ( in galdanul ala era o fosta scurgere de canal ) si in care era apa destul de calduta .. am prins oblete la greu , babusca , rosioara dar mititei .. pana la urma , prima "partida" de pe anu asta a avut ceva roade si asta m-a bucurat ca nu am stat degeaba
In rest ... pe Dunare in jos e apa foarte crescuta , murdara , plin de lemne ... nici o sansa de nimic .
Ar fi bine sa ramana asa , mai mare , sa mai aduca peste in mal dar sa se si linisteasca .
Sanatate multa .