Utilizatorul LARY
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
- Indian Larry
- junior
Re: Utilizatorul LARY
Va salut domnilor! In urma rasfoirii prin forumul dumneavoastra am gasit din intamplare acest topic.Ce mi-a taiat rasuflarea a fost faptul ca am vazut ca se vorbeste despre user-ul meu cu care sunt inregistrat pe alte site-uri. Nu vreau sa va condamn, dar se pare ca sunt confundat cu user-ul Lary.Si nu ma insel.
Pe aceasta cale rog moderatorii acestui forum sa verifice adresele de ip si tot ce cred dansii de cuviinta.NU VREAU sa-mi patez imaginea din niste cauze straine pentru mine.
Tot pe aceasta cale, rog "victimile" sa scrie aici adresa acelui "gagiu" care este logat cu user-ul Lary.
Astept un raspuns din partea tuturor! Va multumesc frumos! Toate cele bune!
Pe aceasta cale rog moderatorii acestui forum sa verifice adresele de ip si tot ce cred dansii de cuviinta.NU VREAU sa-mi patez imaginea din niste cauze straine pentru mine.
Tot pe aceasta cale, rog "victimile" sa scrie aici adresa acelui "gagiu" care este logat cu user-ul Lary.
Astept un raspuns din partea tuturor! Va multumesc frumos! Toate cele bune!
Ultima oară modificat 08 Ian 2010, 06:30 de către Indian Larry, modificat 1 dată în total.
- Indian Larry
- junior
Re: OAMENI DE CARE SA VA FERITI
gogu steriade scrie:cum draco sa nu... UNI RADE ?! esti mare boss ,pacat ca tea fentat indian lary ca dadeai balta pa spate cu mulinetele alea . ia zi neste mulinete cu ambreaj nu vrei si are si alarma inauntru la ele cand trage pestele sie si da firma Penn ?!tunoI scrie:@Lary
dar uni rade dar nu se mai uita si la asta.
Alo, gogu?
Ia vezi matale mai bine cum sta treaba inainte sa scrii prostii.k? Eu sunt Indian Larry. Tu esti gogu, imi pare bine.Ai baut apa la caini? Inainte sa vomiti pe aici, vezi ca ai o functie pe forum, ii zice "sarci". Pune-te putin in situatia mea,k?
-
- VIP+++
Da ba vere ...VAD ca am o fonctie pa forum !Indian Larry scrie:
vezi ca ai o functie pe forum,-)
Nemaiintalnit da gresit...ai zice VIP !!!Indian Larry scrie:
ii zice "sarci". )
si nu ma pun in situatia matale ca ie multi pa care ai cheama la fel da nu sa agita ca Harley Davinson nu seamana cu Indian choper ! daca intelegi ce vreau sanu spun !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
nu sunteti sanatosi nici unu
m-am kkt pe mine de ras mai ales la poza pusa de Gogu
@Gogule, sa mor de nu-ti meriti cu brio vip'u
, esti tare. respecte.
m-am kkt pe mine de ras mai ales la poza pusa de Gogu
@Gogule, sa mor de nu-ti meriti cu brio vip'u
, esti tare. respecte.
- Indian Larry
- junior
Bre gogule, iexprimarea ta a fost bine inteleasa. Si nu ai fost singurul.In fine...a trecut si Craciunul, dapoi asta...gogu steriade scrie: si nu ma pun in situatia matale ca ie multi pa care ai cheama la fel da nu sa agita ca Harley Davinson nu seamana cu Indian choper ! daca intelegi ce vreau sanu spun !
Sa traiesti si la mai mare!
-
- VIP+++
alalooo , frumushatza mica ...ce la mai mare ca nu sa mai face mare niciodata cand te vede la avatar ! Sa vi sati dau o ligura da argint sati faci freza in ea ca asta nu sa sparge !Indian Larry scrie:
Sa traiesti si la mai mare!
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Ma uit la ei sa nu-i deochi,
Cum reciproc isi scot un ochi,
Ei si-ar scoate si rarunchiu ,
Parc-ar fi,...tusea si junghiul !
Cum reciproc isi scot un ochi,
Ei si-ar scoate si rarunchiu ,
Parc-ar fi,...tusea si junghiul !
- Indian Larry
- junior
gogu steriade scrie: Sa vi sati dau o ligura da argint sati faci freza in ea ca asta nu sa sparge !
De ce? Sa strigi dupa mine ca ti-am luat oglinda?
Ba tu nu mai face off topic pe aici ca ma supar si iti dau avertisment. urituleIndian Larry scrie:gogu steriade scrie: Sa vi sati dau o ligura da argint sati faci freza in ea ca asta nu sa sparge !
De ce? Sa strigi dupa mine ca ti-am luat oglinda?
Tel0762.865.274
- Indian Larry
- junior
Ba, tu esti LARY? Ba, da de ce imi dai avertismenct? Mai bine lamureai problema din cauza careia sunt eu pe aici si fac oftopice, da?
PS: niste lansete, mulinete, ceva, mai ai?
PS: niste lansete, mulinete, ceva, mai ai?
Cred ca s-a inteles ce ati avut de spus ,asa ca va rog sa lasam caterinca pentru alte ''destinatii''.
Stiti vorba aia ''ce e mult strica''.
Stiti vorba aia ''ce e mult strica''.
TOTUL PENTRU CRAP