si poze
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
- pescarescu
- membru activ
si poze
am sa incerc si un topic amuzant, spun eu, cu instantanee
va bagati?
va bagati?
Re: si poze
...urmarile pescuitului stationar...
Crapari...nu sariti ,ca nu am dat cu paru'...
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
- Qnyx
- Master Admin
Super poza ! Banuiesc ca in geanta avea si bidonu de 2 kile de bere
- Margescu Romeo
- senior
Cred ca pozele erau dupa vremea cand nu se inventase ,,prinde si elibereaza ..papa tot, sau bea tot ?
A sa moara pa ce-a' mai scump,de-mi ia unu locu', va fac la portofel....pescarescu scrie:am sa incerc si un topic amuzant, spun eu, cu instantanee
va bagati?
Adevarul e(constiinta ma-ndeamna),ca am folosit si io de cateva ori rodpod ca al lui.Si a mai tras si pestele...
hai nu fiti rai,daca asa nea lasat natura pe unu mai stramb pe unu mai gras.........bine ca nu poate sal traga in apa e de-al nostru e un pescar ca si noi fire intinse
always think like a fish
scuze daca am suparat pe cineva . am vrut sa fac o gluma
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- pescarescu
- membru activ
da' presupun ca aia( cea cu rodpodul) era singura asemanare....timer scrie:Adevarul e(constinta ma-ndeamna),ca am folosit si io de cateva ori rodpod ca al lui.Si a mai tras si pestele...
ca daca nu ma fac mic si parasesc site-ul asta definitiv
- pescarescu
- membru activ
nu! la H A L A L !!!!nando scrie:reclama este la H A L A T ?
- pescarescu
- membru activ
bai, pe bune, eu nu am decat cuvinte de apreciere pentru DOMNUL, mai bine sa stea acolo decat sa ma intalnesc cu el in metrou, la ora de varf!miska scrie:hai nu fiti rai,daca asa nea lasat natura pe unu mai stramb pe unu mai gras.........bine ca nu poate sal traga in apa e de-al nostru e un pescar ca si noi fire intinse
Stai linistit batrane,ca tot acolo este.La cata burta are daca se ridica se intampla fenomenul Hopa Mitica.Cred ca i sa uscat si "rod pod"-ul.pescarescu scrie:bai, pe bune, eu nu am decat cuvinte de apreciere pentru DOMNUL, mai bine sa stea acolo decat sa ma intalnesc cu el in metrou, la ora de varf!miska scrie:hai nu fiti rai,daca asa nea lasat natura pe unu mai stramb pe unu mai gras.........bine ca nu poate sal traga in apa e de-al nostru e un pescar ca si noi fire intinse
Serios vorbind,cel care a facut poza sa o trimita la concursuri ca sigur "Hopa-Mitica" ii va aduce un premiu.Tare de tot momentul prins.
- analoghaila
- utilizator
mai am ,pana la neica ''monstru''