Eu personal , multumesc pt. informatie !
![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
...da niscaiva tabele cu "bazinele alea naturale" nu sunt in stare sa ne serveasca ? O definitie ,ceva cat de cat, sa avem si noi ceva "la mana", adica nu "jumatea lu trei " , pe care ne-au tot servit-o pana acum in primele luni din fiecare an ! Daca in "bazinele naturale" exista pesti naturali , care sunt celelalte, cui apartin si ce fel de pesti pot fi pescuiti in ele ? Cum naiba sa ne ferim de "pestii artificiali " daca nu-i stim pe cei naturali ?yulyan33 scrie:,,daca va referiti la pescuitul sportiv nu exista concesiuni pe bazinele
piscicole naturale decat in Delta Dunarii.
cu stima
Adrian Ionascu, consilier ANPA"
raspuns primit in data de 08.01.2010 direct pe mail de la ANPA asa ca AJVPS sa o lase mai moale, poti fi membru in orice asociatie daca vrei sa pescuiesti pe bazinele naturale
Toate asociatiile "halesc" banii pescarilor cu sete dar nu reprezinta aproape deloc interesele pescarilor !O data am sunat impreuna cu cativa pescari la agvps sa reclamam ca se braconeaza in zona in care pescuiam .Au venit si ne-au controlat pe noi daca avem permis .Dan Pescarul scrie:Eu nu inteleg rostul ajvps-urilor. De ce sa ma inscriu intro asociatie, ca sa am dreptul sa pescuiesc !? Daca platesc ANPA, care gandesc ca este for superior, de ce sa platesc si la ajvps? Ajvps-ul ne tratează de sus si nu are nici o contributie in ceeace priveste acest hobby. Fac populări, fac amenajări sau altceva ?? eu nu stiu. Încasează banii... şi atat. În Argeş si-au tras un sediu ,,de te doare mintea''. Colac peste pupăză au ,,tocmit '' jandarmi şi ,, stewarzi'' să ,, cureţe'' râul Argeş de pescari. Acum întreb... dacă vreau să conduc autoturismul proprietate personală trebuie să mă înscriu în ACR. ( situaţie similară).