CUMPAR SET LANSETE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
CUMPAR SET LANSETE
Sunt interesat sa cumpar 2-3 lansete-3,25-3,5 lb gen KARAX,mtx,JAXON power carp,senzor club etc- buget restrans
3,9 metri
Sunt excluse din start betele obosite, uzate, zgariate,cu inele inlocuite s.a.m.d si "preturile de magazin"
preferabil oferte MP numai Bucuresti sau cine se poate deplasa pt vizionare.
3,9 metri
Sunt excluse din start betele obosite, uzate, zgariate,cu inele inlocuite s.a.m.d si "preturile de magazin"
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: CUMPAR SET LANSETE
"genul" Karax nu este nici de 3.90m si nici peste 3 lbs ! ...ca sa nu apara confuzii !mihi78 scrie:Sunt interesat sa cumpar 2-3 lansete-3,25-3,5 lb gen KARAX,mtx,JAXON power carp,senzor club etc- buget restrans
3,9 metri
Daca esti din Bucuresti nu inteleg de ce nu ai luat senzor club la oferta 50%, respectiv 170 ron bucata? Am fost eu si aveau 16 bucati pe stoc. Nu mi-am luat ca eu caut de 3.60m.
cand ati fost la ei?am intrebat si erau stoc 0.
referitor la al doilea post aveti dreptate, mea culpa.
referitor la al doilea post aveti dreptate, mea culpa.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Saptamana trecuta; am pus mana pe cateva dar nu ma incanta asa lungi si grele. Altfel la 170 ron bucata cumparam si eu 4 bete.
Daca te mai intereseaza lansete senzor, mai stiu eu un magazin unde le vinde cu 250 ron bucata, s-ar putea sa si mai lase la pret daca iei mai multe.
Mie mi-au facut oferta asta acum o luna: 4 cluburi la 1000 ron.
Daca te mai intereseaza lansete senzor, mai stiu eu un magazin unde le vinde cu 250 ron bucata, s-ar putea sa si mai lase la pret daca iei mai multe.
Mie mi-au facut oferta asta acum o luna: 4 cluburi la 1000 ron.
multumesc Laurentiu, le gasisem si eu la 240 ron fara sa negociez la ele tot in magazin treaba e ca iarna e lunga asa ca pana nu prind o oferta buna nu ma bag, prefer sa mai astept.
e cam ca la peste
e cam ca la peste
Ce oferta nene? Nu vezi ca lumea cere pret aproape la fel ca in magazin dupa ce le-a omorat un sezon sau doua? Nu mai astept nimic second, astept reduceri in magazine.
cam ai dreptate, insa stii cum e.. trebuie o oferta buna nu zece si cred ca o sa apara
2 cormoran eliminator de 3,60????mihi78 scrie:Sunt interesat sa cumpar 2-3 lansete-3,25-3,5 lb gen KARAX,mtx,JAXON power carp,senzor club etc- buget restrans
3,9 metri
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
multumesc,se poate inchide.