Si pe cine ai avut ghid - il cunosc cumva?bobo250969 scrie:acum am revenit in civilizatie dupa o saptamina nebuna in delta pe 'Lumina"si recunosc ca de 3 ani nu am mai dat de atita stiuca ca acum. nu trofee dar 3-4 kg si au fost multeeeeeee.cine poate sa fuga sa nu mai stea la gura sobei.
Recensamant pentru spinning-ari !
- craparulsef
- Veteran
Re: Recensamant pentru spinning-ari !
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
@ craparulsef
...de unde scoti citatele astea ale lui "bobo250969" ?
...de ce le postezi in topicul acesta ?
GO FOR SPINNING ! ! !
Frate vezi ca o venit iarna... Daca iasa ceva interesant ...nu ma ocoli!Alberto scrie:radu cred ca zamfi ne-a dat o idee ce sa muncim la iara
- craparulsef
- Veteran
RASPUNS PAGINA 8 DIN ACEST TOPICold_radu scrie:@ craparulsef
- craparulsef
- Veteran
Scuze batrane pagina 4old_radu scrie:
Salut.Ma bag si eu in schema sper sa nu fiu ultimul
Fir intins !!!
Fir intins !!!
@ poenaru c
Esti binevenit in gashca spinnig-arilor...
...dar te-ai convertit recent sau te-ai sfiit sa postezi pana acum ?...vad ca esti logat din 2008
Esti binevenit in gashca spinnig-arilor...
...dar te-ai convertit recent sau te-ai sfiit sa postezi pana acum ?...vad ca esti logat din 2008
GO FOR SPINNING ! ! !
Nu am postat pana acum.Sincer urmaream doar pescuit la stiuca(pe forum) dar vad ca nu mai scrie nimeni mai nimic acolo si... am gasit ce cautam aici !!!Nu paot sa zic ca nu am prins si crap sau alte specii dar cel mai incitant mi se pare sa pacalesti un rapitor cu o tabla sau cu un vobler....atunci live!!..sa vezi valul in crestetul stiucii pentru mine e ceva de vis.
FIR INTINS!!!
FIR INTINS!!!
...e clar !
...si tu esti dependent de adrenalina... ...senzatii tari
Fir intins !...tuturor.
...si tu esti dependent de adrenalina... ...senzatii tari
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
ce este mai frumos ca spiningul ,alergi cu o bucata de tabla sau lemn frumos vopsit dupa un peste care poate sa fie mai smeker ca tine si sa-ti arate doar coada frumusetea e ca nu stai intun singur loc potzi testa terenul pe toata balta daca te tzin picioarele si mainile , asa ca ma bag si eu ,,,natura -aventura si spining
natura-aventura si spinning
Frumos spus! Ma bucur ca esti alaturi de noidummy81 scrie:ce este mai frumos ca spiningul ,alergi cu o bucata de tabla sau lemn frumos vopsit dupa un peste care poate sa fie mai smeker ca tine si sa-ti arate doar coada frumusetea e ca nu stai intun singur loc potzi testa terenul pe toata balta daca te tzin picioarele si mainile , asa ca ma bag si eu ,,,natura -aventura si spining
Bun venit !...dummy
...imi place si mie zambaretul asta...
...imi place si mie zambaretul asta...
GO FOR SPINNING ! ! !
nasol ca distantza dintre noi e prea mare ca ne intalneam la o partida, la o cafea ,un skimb de idei ,da cine stie pe viitor poate fac o aventura in natura la un pescuit la clean sa vad cum e ca pe aici nu avem clean
natura-aventura si spinning