lansete attack
Moderatori: gor965, florentiniuga
- dragan claudiu
- Veteran
lansete attack
daca cineva detine aceste lansete il rog sa ne dea mai multe detalii
- marian_popescu
- Veteran
Re: lansete attack
le-am avut eu cateva luni, modelul negru de 3,60 cu 3,5 lbs. le-am luat cu 155 de lei, foarte bune in banii lor. le foloseam cand aveam nevoie sa arunc plumbi cu saculeti sau naditori mari. blank-ul gros in carne, rigid, rezistent..nu tocmai usor. cu inelele trebuie sa ai grija, cele cu prindere pe un singur picior sunt mai sensibile. mandrina avea ceva probleme, era cam mica pentru okuma pl. asa ca a trebuit sa decupez vreo 3 mm din manerul de duplon de sub mandrina ca sa-i permita sa se deschida din filet mai mult. cu mulinetele din gama attak nu aveai problema, incapeau lejer. si okumele intrau, dar fortat.
modelul visiniu are acelasi blanc, dar au fost aduse imbunatatiri la inele (picior dublu) si mandrina a fost schimbata, din aia cu partea superioara turnata din plastic. nu am probat sa vad dimensiunile, se poate sa fie la fel de ingusta. ca distanta...cat sa mulinez in jur de 130-135 de ori cu okuma pl 65, fir de 0.25, plumb de 100 de grame. nu le-am vandut ca as fi avut probleme cu ele, ci pentru ca am trecut pe telescopice. mai usor la transport in masina, montaj pe balta in tp mult mai rapid, transport si manevrare mai facila in barca la plantat
modelul visiniu are acelasi blanc, dar au fost aduse imbunatatiri la inele (picior dublu) si mandrina a fost schimbata, din aia cu partea superioara turnata din plastic. nu am probat sa vad dimensiunile, se poate sa fie la fel de ingusta. ca distanta...cat sa mulinez in jur de 130-135 de ori cu okuma pl 65, fir de 0.25, plumb de 100 de grame. nu le-am vandut ca as fi avut probleme cu ele, ci pentru ca am trecut pe telescopice. mai usor la transport in masina, montaj pe balta in tp mult mai rapid, transport si manevrare mai facila in barca la plantat
Fishing is life. The rest...just details