parere rod pod Laserfish Alupod LF 090
parere rod pod Laserfish Alupod LF 090
v-as ruga pe cei care au sau cunosc cate ceva despre acest rod pod sa ma ajute cu cateva informatii.multumesc
http://www.fisela.ro/produse/62/1493/Alupod-LF-090.html
Cojocaru Radu
Re: parere rod pod Laserfish Alupod LF 090
sau ar fi mai bun un ultimate culture pod?sau ce-mi recomandati pana in 300 ron?
Cojocaru Radu
- catalin2804
- membru activ
Daca vrei un rodpod bun pana in 300 ron ti-l recomand pe acesta. http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=756.
Il avem mai multi prieteni si nu am avut nici o problema cu el, nu a cazut la nici o vijelie si nici nu l-am ancorat.
Il avem mai multi prieteni si nu am avut nici o problema cu el, nu a cazut la nici o vijelie si nici nu l-am ancorat.
eu as vrea cu 2 picioare in fata si 2 in spate.gen sky pod.ms oricum
Cojocaru Radu
- misu_sipanu
- Veteran
Mi am adus aminte ,Laserfishul l am vazut in dep. energo.am tras putin de el ...lasa l ca ultima variantaroni scrie:eu as vrea cu 2 picioare in fata si 2 in spate.gen sky pod.ms oricum
- misu_sipanu
- Veteran
Ma Bibi e laser frate,da nu cred ca e 300 cum vrei tu,e cam 80 lire d ale lu Shakespeare,din ce vazui io.
@gor 965.....George ai tu alt pret la jrc x lite pod..si fiindca nu prea sintem in topic,arde l pe Roni nu pe mine
@gor 965.....George ai tu alt pret la jrc x lite pod..si fiindca nu prea sintem in topic,arde l pe Roni nu pe mine
Pai se cam facu 400 ron JRC X-lite ! ...eu am dat pe el acum 2 ani 330 ron si nu prea are adversar in banii astia ! Nu e mare si nici greu ,dar e stabil si iti permite diferite combinatii intre suportii de buzbari si seturile scurte si lungi de picioare. Am vazut ulterior o groaza de modele la acelasi pret si nici unul nu m-a incantat mai mult decat X-lite .
Si eu am tot JRC X-lite pod. Este cel mai bun rod pod in categoria lui de pret(in jur de 400 lei).
Am trimis mp cu mag. care il comercializeaza.
Am trimis mp cu mag. care il comercializeaza.
not kill - respect the fish
- Driscu Radu
- senior
Roni vezi ca este un anunt daca vrei sh pe unul din forumurile de pescuit undeva la 350 lei, un rod pod k karp versatil in gama lui de pret.
roni scrie:v-as ruga pe cei care au sau cunosc cate ceva despre acest rod pod sa ma ajute cu cateva informatii.multumesc
Eu mi-am luat teapa acum un an cu modelul asta luat de la Fisela:
1. Nu se extinde 170cm cum scrie pe site ci numai 114cm
2. Suruburile de reglare-fixare sunt de aluminiu (prost) si dupa 3-4 sedinte pe balta se duce filetul
3. Aceleasi suruburi au doar 2-3 spire active, si daca nu esti atent si le scapi pe jos atunci cand le desurubezi si mai e si noapte... sa vezi atunci distractie!
4. Imbinarile nituite se slabesc foarte repede si barele incep sa se roteasca in mufe.
5. Solutia de imbinare a barelor verticale care sustin buzbar-ii este prost aleasa si ansamblurile superioare (bare + buzbari) se misca putin din start...mai tarziu se misca mai mult!
Al meu zace prin garaj dupa 3 sedinte pe balta.
Cauta altceva, sa aiba si ceva inox in el, ca altfel nu il mai poti folosi in scurt timp
Octavian
ms frumos Octavian!esti un forumist adevarat
Cojocaru Radu
- MadaPescar
- membru activ
Am eu 2 asa de frumoase de vanzareeee!!!
Unul mai este si echipat.
Unul mai este si echipat.