Vand rod-pod 4 posturi
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand rod-pod 4 posturi
Un Rod Pod de top
Construit din aluminiu si inox, se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.
Foarte stabil, cu 4 posturi. Are si carlig de ancorare pentru o stabilitate marita.
Se poate regla inclinarea lansetelor foarte mult, aprox 45 grade cu solul.
Se poate folosi pentru lansete de 3.60 sau 3.90, barele centrale se pot extinde. Eu l-am folosit cu lansete de 3,90. De asemenea si picioarele se extind, inaltimea este reglabila , lansetele pot sta la nivelul soldului.
Se livreaza impreuna cu husa din material textil.
Lungime buzzbar - 62 cm
Distanta intre posturi - 20cm
Este achizitionat in toamna 2008, folosit in sezonul 2009 (6-7 iesiri) ,dar nu in concursuri.
Se poate transforma foarte usor in rod-pod de 3 posturi.
Bonus 4 suporti pentru lansete pentru buzz bar din spate si 4 swingere Swinger Cormoran Line Dancer III (rosu, verde, albastru si galben)
Un model de swinger foarte reusit, cu un finisaj foarte bun al sistemului de prindere pentru o buna protectie a firului.
Tensionarea poate fi ajustata prin adaugarea sau eliminarea unor greutati mobile, fiecare avand 11 grame.
Prezinta si lacas pentru starleta, foarte utila in pescuitul nocturn. Special conceput pentru pescuitul in curent sau in conditii de vant.
Pe piata se gaseste cu 450 Ron, eu cer 300.
Construit din aluminiu si inox, se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.
Foarte stabil, cu 4 posturi. Are si carlig de ancorare pentru o stabilitate marita.
Se poate regla inclinarea lansetelor foarte mult, aprox 45 grade cu solul.
Se poate folosi pentru lansete de 3.60 sau 3.90, barele centrale se pot extinde. Eu l-am folosit cu lansete de 3,90. De asemenea si picioarele se extind, inaltimea este reglabila , lansetele pot sta la nivelul soldului.
Se livreaza impreuna cu husa din material textil.
Lungime buzzbar - 62 cm
Distanta intre posturi - 20cm
Este achizitionat in toamna 2008, folosit in sezonul 2009 (6-7 iesiri) ,dar nu in concursuri.
Se poate transforma foarte usor in rod-pod de 3 posturi.
Bonus 4 suporti pentru lansete pentru buzz bar din spate si 4 swingere Swinger Cormoran Line Dancer III (rosu, verde, albastru si galben)
Un model de swinger foarte reusit, cu un finisaj foarte bun al sistemului de prindere pentru o buna protectie a firului.
Tensionarea poate fi ajustata prin adaugarea sau eliminarea unor greutati mobile, fiecare avand 11 grame.
Prezinta si lacas pentru starleta, foarte utila in pescuitul nocturn. Special conceput pentru pescuitul in curent sau in conditii de vant.
Pe piata se gaseste cu 450 Ron, eu cer 300.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Re: Vand rod-pod 4 posturi
ofer 250 si platesc transportul.
Ai pm, fiind primul il ai rezervat pana luni, mai exista deja si o alta oferta.ciptes scrie:ofer 250 si platesc transportul.
Actualizare, anuntul este inca valabil.
Eu sunt plecat dar este sotia acasa si il ridica ea. Aveti 2 pm unul este cu adresa . Multumesc !
Astept raspuns !
Astept raspuns pana duminica 17.01 de luni caut altul. Multumesc !
- Dan Pescarul
- utilizator
rod pod-ul, ca rod pod-ul.... , dar prezentarea... super ! Baftă la vânzare !
Deci il vinzi sau nu ?
??????????????????????????????
Nu esti hotarat sa il vinzi ! Am gasit altul ! Asta este !Bafta la vanzare !
Vandut, se poate inchide. Multumesc.