UAUUUU..........fara cuvinte
Moderator: gor965
- cristea radu
- senior
UAUUUU..........fara cuvinte
Urmariti si va minunati
http://globalflyfisher.com/video/flyfishing-carp
http://globalflyfisher.com/video/flyfishing-carp
- Bragau Laurentiu
- senior
Re: UAUUUU..........fara cuvinte
Foarte tare frate nu m-as fi gandit la asa ceva. Am ajuns sa o vad si pe asta .daca imi zicea cineva asa ceva ziceam ca e nebun super fain
- dragan claudiu
- Veteran
cea mai tare filmare pe care am vazut-o pina acum.........super....
- stefan_kwr
- Veteran
Foarte frumos...cred ca densitatea de crap pe acea balta este foarte mare, nu stiu daca la noi in tara ai putea sa prinzi un crap in felul acesta
ARTA!
La "SUTE DE ANI LUMINA" fata de Romania!
In Romania nici nu se poate visa la sa ceva, mai ales pe un rau langa un oras!
La "SUTE DE ANI LUMINA" fata de Romania!
In Romania nici nu se poate visa la sa ceva, mai ales pe un rau langa un oras!
Constantin Ionut
- stefanflorin
- Veteran
ce amarat coreeanul ala, nu-si permite o lanseta de carbon, da cu joarsa aia de trestie (cred ca e cateva sute bune de euro ) si n-are bani de boilies. Gata ma apuc sa invat coreeana si ma mut acolo sa-i rup mustatile la mamaliga
PS: superb filmul!!!
PS: superb filmul!!!
Work is for people who can't fish!
- Victor Hodorog
- senior
poate nu stiati dar si la noi in tara sunt pescari de fly care prind crap..
- stefanflorin
- Veteran
si eu sunt pescar de Jiu care ma duc la Dunare.
Work is for people who can't fish!
Merita sa luam exemplu din acest filmulet macar la partea cu eliberatu daca nu reusim sa invatam stilul asta de pescuit.Bravo celor care stiu sa-si protejeze fauna propriei tari,ei sunt cei care stiu cu adevarat ca timpul trece repede si odata cu timpul trece si "rezerva de crapi" din patrimoniu Romaniei datorita unor "binevoitori" care merg la pescuit de foame.Sper ca si cei care o sa vada filmuletul de acum inainte sa ia exemplul acelui koreean,cinste lui ca nu isi face de rusine tara,dinpotriva ne da ocazia noua si altora sa ii luam exemplul.NU UITATI C&R este pe primul loc. Timpul trece prea repede ca sa nu facem ceva impotriva celor care fac acest sport de ras.
-
- Veteran
Chiar fara cuvinte . Merita toata admiratia noastra acel om. Pe cand si in ROMANIA asa ceva ? Nu cred ca vom ajunge curand la acel stadiu . Fir intins domnilor pescari.
Albanezii au solutia ...declara razboi Americii... aia vin la scandal ,ai cuceresc ,dupa aia iau tot pe nimic , fac investitii si scot tara din r@hat ! ...in schimb , necazul nostru e ca s-ar putea sa-i batem pe americani si ramanem tot saraci !mircea pescar scrie:.....Pe cand si in ROMANIA asa ceva ? .....<
cand Romania o sa fie Coreea de Sud cu un Seul care e mai tare ca New York la aceasta oragor965 scrie:Albanezii au solutia ...declara razboi Americii... aia vin la scandal ,ai cuceresc ,dupa aia iau tot pe nimic , fac investitii si scot tara din r@hat ! ...in schimb , necazul nostru e ca s-ar putea sa-i batem pe americani si ramanem tot saraci !mircea pescar scrie:.....Pe cand si in ROMANIA asa ceva ? .....<
- Carphunting
- utilizator
..........fara cuvinte