parere
Moderatori: gor965, florentiniuga
- zfcristian
- senior
Re: parere
Cauta-l pe Dan Mitranescu si o sa te lamureasca!
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
multumesc frumos.
- stefanflorin
- Veteran
exact ansamblul asta il detin eu si merge la fix, deci fara griji!
Work is for people who can't fish!
Nu stiu exact la ce anume te referi cand spui "daca se potrivesc una cu alta " ,dar daca betele au inel de 50 ,te-ar ajuta mai mult o mulineta cu tambur de 80 ,nu cu 60 cat are PL .chituctin scrie:Salutare.Vreau sa achizitionez 4 lansete Hakuyo mtx 3,60,3,5lb si 4 mulinete Okuma pl860 dar nu stiu daca se potrivesc una cu alta.Rog pe cei cunoscatori sa ma ajute .Va multumesc.
ma refer la cum lucreaza impreuna,din spusele dumneavoastra se potrivesc mai bine cu tambur de 80.Va multumesc
- stefanflorin
- Veteran
pai daca urmariti lanseuri la orizont luati modelul de 3.9 ca sa le cuplati cu tamburi mari.
Work is for people who can't fish!
Florine ,sunt multi care maniuesc mai rapid o varga de 3.60 decat una de 3.90 ...iar daca aia de 3.60 are inel de plecare de 50 e pacat sa nu te folosesti de avantajul asta cupland varga cu o mulineta de marime mai mare. Daca ai pui PL unei astfel de lansete (3.60 si inel de 50) esti in dezavantaj de 2 ori ...1-PL are limite in ceeace priveste longcast-ul si 2- inelul de 50 iti ingreuneaza varga degeaba (inelul e 40 fiind suficient ptr. PL) ...parerea mea !stefanflorin scrie:pai daca urmariti lanseuri la orizont luati modelul de 3.9 ca sa le cuplati cu tamburi mari.
george multumesc pt sfat
o alta varianta de okuma tambur de 80?
Synex 65...cam la aceiasi bani cu PL !chituctin scrie:o alta varianta de okuma tambur de 80?
multumesc frumos pt raspunsuri,se poate inchide.