Moara Vlasiei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Moara Vlasiei
Salutari,
De cateva luni m-am mutat din Suceava in Bucuresti.
As vrea sa fac o partida de 24-36 de ore pe Moara Vlasiei (prima pe aceasta balta)
Trebuie sa anunt inainte proprietarul sau acest lucru se anunta acolo? :roll:
@ iulian
Am avut multe iesiri pe Prut, timp in care urmaream si somnul (pestele, nu odihna )
La o astfel de partida am patit si eu ceva asemanator cu ce ai patit si tu: drill interesant si la un moment dat ziceai ca trag ca de o stanca. Totusi daca fortam, incepea sa se miste. Initial am crezut ca am agatat o creanga sau ceva de acest gen. Norocul meu a fost ca partenerul meu de pescuit era destul de priceput la pescuitul somnului. Mi-a explicat ca in unele cazuri somnul se face covrig, astfel impiedicandu-te sa il aduci la mal. Solutia a fost pe cat de simpla pe atat de eficienta: am tensionat firul; in acelasi timp, tinand firul tensionat, am ciupit linia cu degetele doar atat cat sa vibreze puternic. Dupa cateva repetitii, somnul s-a ridicat de pe fund, "aterizand" in cele din urma in mincioc. Avea doar 5,3 kg
Oricum, daca ti se va mai intampla acest lucru pe un lac unde stii ca exista somn, incearca si acest lucru. Stiu ca suna pueril si poate prea simplu pentru a fi eficient, dar stii cum e la pescuit: simplu inseamna mai bun.
Sper sa-ti fie de folos.
De cateva luni m-am mutat din Suceava in Bucuresti.
As vrea sa fac o partida de 24-36 de ore pe Moara Vlasiei (prima pe aceasta balta)
Trebuie sa anunt inainte proprietarul sau acest lucru se anunta acolo? :roll:
@ iulian
Am avut multe iesiri pe Prut, timp in care urmaream si somnul (pestele, nu odihna )
La o astfel de partida am patit si eu ceva asemanator cu ce ai patit si tu: drill interesant si la un moment dat ziceai ca trag ca de o stanca. Totusi daca fortam, incepea sa se miste. Initial am crezut ca am agatat o creanga sau ceva de acest gen. Norocul meu a fost ca partenerul meu de pescuit era destul de priceput la pescuitul somnului. Mi-a explicat ca in unele cazuri somnul se face covrig, astfel impiedicandu-te sa il aduci la mal. Solutia a fost pe cat de simpla pe atat de eficienta: am tensionat firul; in acelasi timp, tinand firul tensionat, am ciupit linia cu degetele doar atat cat sa vibreze puternic. Dupa cateva repetitii, somnul s-a ridicat de pe fund, "aterizand" in cele din urma in mincioc. Avea doar 5,3 kg
Oricum, daca ti se va mai intampla acest lucru pe un lac unde stii ca exista somn, incearca si acest lucru. Stiu ca suna pueril si poate prea simplu pentru a fi eficient, dar stii cum e la pescuit: simplu inseamna mai bun.
Sper sa-ti fie de folos.
---------------------------------------
http://www.carp-life.ro
- IULIAN C
- carpZone team
@Paul
Salutare,daca vrei sa stai mai mult pe Moara Vlasiei,du-te dimineata,vorbeste cu paznicii,ia legatura cu administratorul baltii,D-L Victoras Petcu,ca dansul decide!
Nu te pot asigura ca vei primi acordul,dar te asigur ca este un om amabil si atent cu pescarii,deci zic eu ca merita incercat!
Mai departe.....Fire Intinse,sa auzim de bine!
Salutare,daca vrei sa stai mai mult pe Moara Vlasiei,du-te dimineata,vorbeste cu paznicii,ia legatura cu administratorul baltii,D-L Victoras Petcu,ca dansul decide!
Nu te pot asigura ca vei primi acordul,dar te asigur ca este un om amabil si atent cu pescarii,deci zic eu ca merita incercat!
Mai departe.....Fire Intinse,sa auzim de bine!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
O sa incer sa trec maine pe acolo.
Multumesc.
Multumesc.
- IULIAN C
- carpZone team
OK,sper ca ti-a fost de folos postarea mea,sa-mi zici ce ai facut pe Moara!Paul scrie:O sa incer sa trec maine pe acolo.
Multumesc.
Am fost pe Moara marti pe 15. Desi am prins acea ploaie ingrozitoare si un vant teribil, am facut o partida frumoasa.IULIAN C scrie:OK,sper ca ti-a fost de folos postarea mea,sa-mi zici ce ai facut pe Moara!Paul scrie:O sa incer sa trec maine pe acolo.
Multumesc.
Din cauza vremii am fost singur pe balta.
Am prins 8 bucati intre 3,5 si 6,7 Kg + 3 rateuri.
Dupa aceasta partida m-am jurat ca nu mai folosesc Korda Wide Gape in combinatie cu un mono rigid.
Nu am mai ramas peste noapte din cauza vremii foarte capricioase.
O sa revin cu placere pe aceasta balta.
PS: Multumesc Iulian pt indicatii
- george-alexandru
- Veteran
TOTUSI ESTE O COMBINATIE AGREATA DE FOARTE MULTI PESCARI,PUNE O POZA CU FORFATUL INCARCAT CU MOMEALA SA VEDEM DC AI RATATPaul scrie:Am fost pe Moara marti pe 15. Desi am prins acea ploaie ingrozitoare si un vant teribil, am facut o partida frumoasa.IULIAN C scrie:OK,sper ca ti-a fost de folos postarea mea,sa-mi zici ce ai facut pe Moara!Paul scrie:O sa incer sa trec maine pe acolo.
Multumesc.
Din cauza vremii am fost singur pe balta.
Am prins 8 bucati intre 3,5 si 6,7 Kg + 3 rateuri.
Dupa aceasta partida m-am jurat ca nu mai folosesc Korda Wide Gape in combinatie cu un mono rigid.
Nu am mai ramas peste noapte din cauza vremii foarte capricioase.
O sa revin cu placere pe aceasta balta.
PS: Multumesc Iulian pt indicatii
- IULIAN C
- carpZone team
Am fost din nou ieri 30.04 ,am reusit sa mai gasesc un loc la ora 7:30(cand a ajuns maxi-taxi)
Am nadit si pescuit cu squid&octopus dar toata ziua doar 2-3 trasaturi slabe si fara rezultat.
Cand sa strang...in jur de 17-17:20,"ditamai" trasatura....si....imaginile va spun mai departe ce si cum!
P.S.:Cantarit cu martori!
Am nadit si pescuit cu squid&octopus dar toata ziua doar 2-3 trasaturi slabe si fara rezultat.
Cand sa strang...in jur de 17-17:20,"ditamai" trasatura....si....imaginile va spun mai departe ce si cum!
P.S.:Cantarit cu martori!
- IULIAN C
- carpZone team
Se pare ca voi fi privat de partidele de pescuit pe aceasta balta,transportul fiind problema!
R.A.T.B.-ul a sistat cursele spre Ilfov iar la maxi-taxi nici vorba sa ma primeasca din cauza bagajului!
Si nici nu cred ca e vreunul mai curand de 6:20,ceea ce ar insemna ca ajung pe balta destul de tarziu si nu stiu in ce masura as mai gasi locuri pe balta....
R.A.T.B.-ul a sistat cursele spre Ilfov iar la maxi-taxi nici vorba sa ma primeasca din cauza bagajului!
Si nici nu cred ca e vreunul mai curand de 6:20,ceea ce ar insemna ca ajung pe balta destul de tarziu si nu stiu in ce masura as mai gasi locuri pe balta....
De ceva timp am inceput sa merg si eu pe balta asta si sunt foarte incantat, dar as vrea sa stiu daca are si peste mai mare(eu am prins de 6 kg cel mai mare) si la ce vine.Eu am dat numai la solubile si am incercat sa pun si cate 2 bile(una de 20 solubila si una de 24 tare) si tot nu am luat ceva mai mare,asa ca va rog ,pe cei care frecventati balta asta ,sa-mi spuneti la ce vine pestele mai mare pe balta asta
TOTUL PENTRU CRAP
- IULIAN C
- carpZone team
Sa fiu sincer,nu sunt expert dar iti dau raspuns pt ca ai intreb despre peste mare.....coleman scrie:De ceva timp am inceput sa merg si eu pe balta asta si sunt foarte incantat, dar as vrea sa stiu daca are si peste mai mare(eu am prins de 6 kg cel mai mare) si la ce vine.Eu am dat numai la solubile si am incercat sa pun si cate 2 bile(una de 20 solubila si una de 24 tare) si tot nu am luat ceva mai mare,asa ca va rog ,pe cei care frecventati balta asta ,sa-mi spuneti la ce vine pestele mai mare pe balta asta
Si daca urmaresti postarile mele de aici: http://infopescar.tv/forum/post5508.html#p5508
vei vedea peste mare.....
Prins la solubile ....ma scuzi ca nu-ti pot da denumirea dar un singur producator le face,are nume care duce direct la reclama si nu vreau sa fac asta
Squid&Octopus e destul de recomandat dar retine ca la asta poti da si peste altceva decat crap...am prins eu somn de 10 kg tot pe aceasta balta,dar la "un anumit fel" de s&o pe care il gasesti p-aici prin Buc
Si caracteristica acestei balti este ca daca vrei sa te apropii de "cei mari" sa faci tot posibilul sa arunci cat poti in fata,apoi sa tragi prin mulinare montura pana vezi ca se lasa mai mult in jos,daca dai de ceva gropane....poti miza pe ceva trasaturi mai tzepene
Sa fiu sincer,nu sunt expert dar iti dau raspuns pt ca ai intreb despre peste mare.....
Si daca urmaresti postarile mele de aici: http://infopescar.tv/forum/post5508.html#p5508
Prins la solubile ....ma scuzi ca nu-ti pot da denumirea dar un singur producator le face,are nume care duce direct la reclama si nu vreau sa fac asta
Squid&Octopus e destul de recomandat dar retine ca la asta poti da si peste altceva decat crap...am prins eu somn de 10 kg tot pe aceasta balta,dar la "un anumit fel" de s&o pe care il gasesti p-aici prin Buc
Si caracteristica acestei balti este ca daca vrei sa te apropii de "cei mari" sa faci tot posibilul sa arunci cat poti in fata,apoi sa tragi prin mulinare montura pana vezi ca se lasa mai mult in jos,daca dai de ceva gropane....poti miza pe ceva trasaturi mai tzepene[/quote]
Atunci o sa incerc sa dau la intare pe balta acolo cred ca apa e mult mai mare
Si caracteristica acestei balti este ca daca vrei sa te apropii de "cei mari" sa faci tot posibilul sa arunci cat poti in fata,apoi sa tragi prin mulinare montura pana vezi ca se lasa mai mult in jos,daca dai de ceva gropane....poti miza pe ceva trasaturi mai tzepene[/quote]
Atunci o sa incerc sa dau la intare pe balta acolo cred ca apa e mult mai mare
TOTUL PENTRU CRAP
Sa fiu sincer,nu sunt expert dar iti dau raspuns pt ca ai intreb despre peste mare.....
Si caracteristica acestei balti este ca daca vrei sa te apropii de "cei mari" sa faci tot posibilul sa arunci cat poti in fata,apoi sa tragi prin mulinare montura pana vezi ca se lasa mai mult in jos,daca dai de ceva gropane....poti miza pe ceva trasaturi mai tzepene
Poti sa-mi zici la ce l-ai prins pe ala in privat,asta daca nu esti un pescar dela care nu zice nimic legat de locul de pescuit,monturi,momeala,nada etc.
TOTUL PENTRU CRAP
- IULIAN C
- carpZone team
Iti zic pe privat,asa sper sa nu supar cu ceva adminii si ceilalti useri,si Nu,nu sunt ascuns pt ca am primit de la altii si eu aceste sfaturi si mi-au aj f mult dar in primul si-n primul rand,m-am inscris pe acest form care se numesteINFOpescarcoleman scrie:Sa fiu sincer,nu sunt expert dar iti dau raspuns pt ca ai intreb despre peste mare.....
Poti sa-mi zici la ce l-ai prins pe ala in privat,asta daca nu esti un pescar dela care nu zice nimic legat de locul de pescuit,monturi,momeala,nada etc.
Deci oferim info despre ce stim....
Iti zic pe privat,asa sper sa nu supar cu ceva adminii si ceilalti useri,si Nu,nu sunt ascuns pt ca am primit de la altii si eu aceste sfaturi si mi-au aj f mult dar in primul si-n primul rand,m-am inscris pe acest form care se numesteINFOpescar
Deci oferim info despre ce stim....
Mersi pentru informatie si o sa le testez,eu folosesc aceeasi marca numai ca sunt explozive,dar o sa incerc si alea si o sa-ti zic ce am facut.fire intinse
TOTUL PENTRU CRAP