Pai tin sa te anunt ca sunt in cautare de un partener de pescuit asa ca, cu mare placere te pot lua cu mine by bus, train, tube

. Si ca sa raspund la intrebarile tale, in primul rand ai nevoie de rod licence (permis pe romaneste) care costa 25 de lire pe an, si cu asta poti pescui pe apele libere cum ar fi Tamisa (nu in totalitate) ,Lee, canale (nu in totalitate) unele lacuri, etc. Eu sunt membru la un club de pescuit local si ca sa te inscrii, trebuie sa mai achiti o taxa care e in functie daca ai slujba sau nu. Nu stiu daca accepta persoane din toate zonele Londrei insa daca esti interesat as putea pune o vorba buna, din cate stiu mai e un roman membru care e veteran as putea spune acolo asa ca au o imagine destul de buna despre noi. Clubul asta are 2 lacuri din cate stiu, unul destul de mare unde si pescuiesc eu, si unul mai mic unde inca nu am pescuit. Treaba e ca lipseste natura cu desavarsire, esti "intre betoane" insa merge mai ales acum ca e prohibitie si nu ma pot duce in alta parte. Pt alte detalii trimite-mi un pm, poate vb pe messenger, sau la tel. Fir Intins!