Salut,
vand FOX SKY POD 4 posturi + FOX Mini Pod Anchors (8bucati) + Foc Sky Pod Butt Cup- 4 bucati.
Florin ma numesc.
Tel.: 0727.753.763
Pret:1050 Ron
Vand FOX SKY POD 4 ROD
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand FOX SKY POD 4 ROD
S-a dat , puteti inchide. Multumesc.
Scuze pentru cei carora nu l-am raspuns pe privat.Dar, l-am rezervat pentru cineva ......care n-a mai aparut, dupa ce a insistat sa il rezerv.
si s-au complicat lucrurile putintel.
Scuze pentru cei carora nu l-am raspuns pe privat.Dar, l-am rezervat pentru cineva ......care n-a mai aparut, dupa ce a insistat sa il rezerv.

cui s-a dat?mie?
ca de la 1 va sun si nu rapundeti.nu am primit pozele
Cumparatorul sunt eu si vreau sa spun ca sunt f.multumit de acest SKY-POD(arata si se afla intr-o stare mult mai buna decat ma asteptam) Iti multumesc Macinicule (om cu caracterremus_cta scrie:cui s-a dat?mie?

si cand ati facut afacerea?ieri ?azi?
fiindca i-am zis concret ieri ca ma imprumut de 200 de euro si sa nu ma faca dator degeaba
iar el m-a asigurat ca mi-l tine mie chiar daca revine cel care era inainte.exact intrebarea asta i-am pus-o.
acum am gaura de 50 de euro .
un telefon sa imi zica daca l-a vandut sau macar sa raspunda la apelurile mele era frumos
.........in fine 
fiindca i-am zis concret ieri ca ma imprumut de 200 de euro si sa nu ma faca dator degeaba

acum am gaura de 50 de euro .
un telefon sa imi zica daca l-a vandut sau macar sa raspunda la apelurile mele era frumos

Nu stiu care este problema intre voi. Aseara la ora 21.00 l-am luat.