Canalul Litcov
Moderator: Sebastian
- cristy100ex
- junior
Re: Canalul Litcov
deci mai intreb odata.... care a fost de curand pe litcov sau in zona nufarul-partizani...astept raspuns rapid pana joi knd plec va rog din suflet
Imi cer scuze ca amd eschis Topicul acesta si ca nu am mai postat info despre Canalul Litcov. Nu cred ca trebuie sa tineti cont de sfatul meu dar eu cel putin am fost dezamagit de acest canal. Se prinde f bine caras, platica...maruntis cel mai mare peste prins acolo un ciortan in jur la 3 kg. Insa va recomand altceva. Bratul sfantu gheorghe aval de confluenta cu Perivolovca. Este o portiune de 1-2 km cu locuri superbe, iarba verde, padure in spate, pragul aproape si acolo sunt ceva shanse de crap si somn mare. Noi anul trecut acolo am stat, dar am prins o periaoda urata cu calduri insuportabile, apa era ca lesia. Recomand zona pentru octombrie, noiembrie, chiar si in perioada asta daca mai tine cu noi vremea. Probabil ca am postat prea tarziu, dar daca sunteti intereseati PM si o sa va dau toate detaliile, inclusiv omul de legatura care va asigura transportul din Murighiol. Eu din pacate de anul trecut din toamna nici nu am mai apucat sa pescuiesc, am fost prins in alte probleme, dar o experienta in delta merita orice.
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
- dobrin marius
- membru activ
atatea intrebari despre litcov hai sa ma bag si eu cu toate k am fost in luna iunie dar nu am pescuit pe acolo doar am trecut si unde vedeam pescari opream si intrebam nu luasera nimic eu am fost pe caraorman sp lacul lumina . sa fie ca noul an sa ne aduca capturile dorite LA MULTI ANI
@RaPpsodiq
Salutare! Nimic nou despre Delta din anul acesta?
Canalul Litcov ?nu asi trimite pe nimeni acolo,nici macar la misto,pai te duci in delta sa prinzi caras ,sau platica si ala cind trage ?ca nu trage decit cine stie cind,daca te mai prinde si o ploaie pe Litcov cred ca o sa ti minte toata viata cit ai impins la masina .stai linistit si cauta altceva (dar mai e oare bun raspunsul meu, la atita timp de cind a intrebat omul,el stie)zamfi scrie:@RaPpsodiq
Plus ca e plin de vintire...Paun Ion scrie:Canalul Litcov ?nu asi trimite pe nimeni acolo,nici macar la misto,pai te duci in delta sa prinzi caras ,sau platica si ala cind trage ?ca nu trage decit cine stie cind,daca te mai prinde si o ploaie pe Litcov cred ca o sa ti minte toata viata cit ai impins la masina .stai linistit si cauta altceva (dar mai e oare bun raspunsul meu, la atita timp de cind a intrebat omul,el stie)zamfi scrie:@RaPpsodiq
@RaPpsodiq da-mi si mie te rog nr de tel al omului din Murighiol sa-l intreb ce preturi are la transportul cu barca. Multumesc.
pina acum am prins cel mai mult peste pe acest canal, peste 40 kl, carasu' e la putere cam la 7-800 g,citiva crapi,somotei rar.
asta se intimpla in aug 2009.
pe caraorman la iesire de pe litcov am dat-o in bara odata, nici macar culoarea n-am vazut-o.
asta se intimpla in aug 2009.
pe caraorman la iesire de pe litcov am dat-o in bara odata, nici macar culoarea n-am vazut-o.