Pescuit de primavara
Moderator: gor965
Re: Pescuit de primavara
Pe unde am mai fost..Acum o saptamana,am auzit ca s-a dat drumul la balta de la Urzicutza..Luand legatura cu proprietarul baltii(20RON-dimineatza-seara) ne-a spus ca o sa stam degeaba,fiind apa foarte limpede..Ceea ce ne-a convins sa mutam ancora si sa plecam(am mancat niste mici la targ,tot am realizat ceva)Am ajuns in final la un canal (era si o balta) in zona Golenti,pe langa Calafat.Am ramas si noaptea.Pe timpul noptii am prins doi ciortani la lanseta iar ziua carasel. la doua prajini de 6m.Momeala:rame si viermus.Atat de Golenti..In urma cu doua sapt,am incercat si la Fantanele(langa Radovan) Asta pot sa spun ca a fost balta mea de suflet din totdeauna..Peisaj frumos,apa buna de lanseta si varga ,chiar si liniste,daca te duci peste dig la plopi.Practic a fost o oportunitate acum.Patronul baltii,Tulitu,n-a luat taxa fro cateva zile.Taxa este acum de 50RON-dim-seara si 150 Ron, dim-pana a doua zi.N-am prins decat caras mai maricel si cativa pui de salau ,pe care i-am aruncat inapoi in apa.Prietenul cu care am fosta luat si doi cteno cam la 1,5kg.In fine,balta colcaie de pesti mari..Pentru cine isi permite ,ca taxele sunt cam maricele...
Salut. Un prieten de al meu a fost zilele astea cu toate ca ploua marunt la Prut in zona Bosia si a prins intr-un crac adiacent Prutului 4 crapi la 5oo gr si 8 carasi la 3oo gr . Varga de 8ml fir o,12 carlig 16 cu 2 viermusi rosii sau un cub mic de mamaliga galbena,pluta mica , pe fund,adancime 1,5o ml nada proprie. Pe 14 vine prohibitia peste noi si iar plictiseala.Mircea
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Salut. In sfarsit s-a incalzit timpul. Pestii au inceput sa depuna icrele. Am vazut cu ochii mei acest lucru intr-un lac din iasi. Pe 14 incepe prohibitia si iar pauza. Mircea
Salut. A mai trecut un an si incepem pescuitul de primavara.Va invit sa scrieti cum v-ati pregatit pentru nou sezon 2oo9. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Duminica 01 martie 2009 voi face o iesire pe balta de la Mindresti in apropiere de Focsani. Voi da cu nada cu aroma de capsuni si viermisori in cantitati mici. Cred ca 1 Kg de nada imi va ajunge pentru o partida de incalzire. Voi incerca mai multe locuri pe balta sa vedem unde voi avea mai multe trasaturi.
Eu le doresc FIR INTINS tuturor care vor merge la pescuit acum la inceput de martie.
Eu le doresc FIR INTINS tuturor care vor merge la pescuit acum la inceput de martie.
Esox Club
- Dan Andrei
- senior
Sa ne spui ce ai facutnicusarpe scrie:Duminica 01 martie 2009 voi face o iesire pe balta de la Mindresti in apropiere de Focsani. Voi da cu nada cu aroma de capsuni si viermisori in cantitati mici. Cred ca 1 Kg de nada imi va ajunge pentru o partida de incalzire. Voi incerca mai multe locuri pe balta sa vedem unde voi avea mai multe trasaturi.
Numai bine!
- stefanflorin
- Veteran
Pai pe aici pe la mine a inceput primavara nu ca la mine n-ar fi tot timpul.
- Fişiere ataşate
Work is for people who can't fish!
Salut. Felicitari stefanflorin! Asa pesti vreau si eu dar si multi altii de pe acest forum.Numai bine. Mircea13
Intradevar, frumosi obletii
Sa ai "vana" si fir intins in continuare
Sa ai "vana" si fir intins in continuare
- stefanflorin
- Veteran
trebuie intai sa emigrati si apoi sa aplicati metodele descrise multam pt urari, la fel si voua
Pana una alta, pana sa emigram noi, este bine ca avem reprezentanti care nu ne fac de ras pe acolo.
- stefanflorin
- Veteran
pana acum printre pescarii englezi nu am auzit pe niciunul sa se planga de de pescarii romani, ei au ce au cu polonezii...aia fac destroyul
Mai ,daca asa-s obletii pe-acolo ...bine ca nu dai la crap !
Am fost astazi la pescuit cred ca m'am grabit ca balta era inghetata.
Am postat pe blogul meu filmele facute la aceasta partida.
http://esoxclub.wordpress.com/2009/02/2 ... cuit-2009/
Am postat pe blogul meu filmele facute la aceasta partida.
http://esoxclub.wordpress.com/2009/02/2 ... cuit-2009/
Esox Club
- Dan Pescarul
- utilizator
Este platica toata ziua, dar mai greseste si omul, sau poate...
Si eu intentionez sa ies din prima zi a primaverii undeva prin baltile Oltului in jurul Slatinei, sa-mi ,,fac mana'' cum se zice. Nu-mi pun sperante mari, dar cum vremea se anunta frumoasa, oricum am de castigat. Peste vizat- carasul inca amortit. Tuturor fir intins !
Si eu intentionez sa ies din prima zi a primaverii undeva prin baltile Oltului in jurul Slatinei, sa-mi ,,fac mana'' cum se zice. Nu-mi pun sperante mari, dar cum vremea se anunta frumoasa, oricum am de castigat. Peste vizat- carasul inca amortit. Tuturor fir intins !