undite si lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Bragau Laurentiu
- senior
undite si lansete
imi poate spune cineva daca este vreun magazin in brasov care sa vanda bete fox?eu nu am vazut nicaeri. mersi mult
- Bragau Laurentiu
- senior
Undite si lansete
Lansetele daiwa emblem de 3.90 si 3,1/2lbs sunt dotate cu inel de plecarede 50 sau cu inel de 40 nu am vazut specificat pe niciun site ce inele au si cam ce parere aveti despre ele ?SI ocomparatie intre astea si fox wariorr si senzor magic multumesc mult
- florin crapanu
- senior
Re: Undite si lansete
daca vrei o comparatie intre senzor si warior = ca de la pamant la luna. Magic net superioara.Stima....a..si LA MULTI ANI ! pescari
daca vrei sa vezi Emblemul dute la Arow din Obor, are inel de plecare de 5 iar dintre toate 3 pe asta as alegeo. Si Danny de la Korda ai face o prezentare
daca vrei sa vezi Emblemul dute la Arow din Obor, are inel de plecare de 5 iar dintre toate 3 pe asta as alegeo. Si Danny de la Korda ai face o prezentare
Re: undite si lansete
Am avut Fox Horizon,am Fox Warrior,am Magic si am vrut/vazut Emblem.
Magic rullz...
Emblem e mai frumoasa dar are probleme cu spigotul(se rupe).E vorba de modelul de 3,90m si 3,75lb,nu stiu cum e la celelalte variante.
Magic rullz...
Emblem e mai frumoasa dar are probleme cu spigotul(se rupe).E vorba de modelul de 3,90m si 3,75lb,nu stiu cum e la celelalte variante.