Lansete Shimano Tribal XT-B 13' 3,5 lb

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
Ciuchi
membru activ
membru activ

Lansete Shimano Tribal XT-B 13' 3,5 lb

Mesaj de Ciuchi » 04 Ian 2010, 04:45

Salutare si La Multi Ani in primul rand,

Tot caut ceva detalii, impresii si pareri despre aceste lansete si din pacate nu am gasit pe nicaieri. Daca cineva are, a avut sau a testat acest model de lansete il rog respectuos sa-mi dea cat mai multe informatii despre el (actiune, dimensiune inel de plecare, comportament in dril, in lanseuri etc.). Pe unele site-uri de afara am vazut ca ar avea inel de plecare de 50, insa in detaliile de pe site-urile noastre nu se specifica acest lucru.
Nu stiu de ce, dar ma cam atrage aceasta lanseta :-?

Va multumesc anticipat!
Daniel Ciuchendea

Digital
senior
senior

Re: Lansete Shimano Tribal XT-B 13' 3,5 lb

Mesaj de Digital » 04 Ian 2010, 09:28

Din pacate nici pe sitele oficial nu gasesti prea multe detalii despre acest produs :-??
http://fish.shimano-eu.com/publish/cont ... ribal.html
Unii imi spun ca esti inca frumoasa
Eu nu te mai
vad azi in nici un fel

Costi P
Veteran
Veteran

Re: Lansete Shimano Tribal XT-B 13' 3,5 lb

Mesaj de Costi P » 04 Ian 2010, 17:42

Ciuchi scrie:Salutare si La Multi Ani in primul rand,

Tot caut ceva detalii, impresii si pareri despre aceste lansete si din pacate nu am gasit pe nicaieri. Daca cineva are, a avut sau a testat acest model de lansete il rog respectuos sa-mi dea cat mai multe informatii despre el (actiune, dimensiune inel de plecare, comportament in dril, in lanseuri etc.). Pe unele site-uri de afara am vazut ca ar avea inel de plecare de 50, insa in detaliile de pe site-urile noastre nu se specifica acest lucru.
Nu stiu de ce, dar ma cam atrage aceasta lanseta :-?

Va multumesc anticipat!
Tribal XT-B 13300LRDLTXTB13300LLungime 396cmGreutate 357grLungime transport 187cmNr tronsoane 2Nr inele 6 FUJI TITAN Actiune 125GR Material carbon XT300 +BIOFIBRE

eu unul sunt fan gama tribal....am cautat o luna intreaga tribal xtr-a...am reusit pana la urma sa-mi achizitionez aceste lansete..deocamdata nu am ajuns sa le bag la treaba.
Pascu Constantin
CS Carp Zone
http://www.youtube.com/watch?v=EwEpF_swNg4

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”