Lansete pt Okuma LB 65

Moderatori: gor965, florentiniuga

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Lansete pt Okuma LB 65

Mesaj de gor965 » 03 Ian 2010, 17:21

al crapone scrie:Gor,

Trebuie sa remarci ca toate afirmatiile mele legate de acele bete, pe care nu le cunosc, sint insotite de "cred" sau "parca"... Am evitat sa dau verdicte definitive in necunostinta de cauza si am incercat sa fiu obiectiv in sfaturi exprimindu-mi opinia clara doar despre betele pe care le-am folosit, si cred ca asta e cel mai important. Cred ca cea mai buna solutie pentru Stefan ar fi sa ia mulinetele cu el si sa le puna pe diferite bete, pina gaseste unul care i se pare potrivit, avind acum si ghidajele noastre, cu gradul de subiectivitate inerent.

La multi ani!
Si eu evit sa recomand echipament altora ,dar imi exprim o parere personala ...daca as fi pus in situatia in care este cineva la un moment dat ,etc. ,etc ...fac si dreg urmatoarele ...si evident ca aici devin subiectiv ,fiindca eu pescuiesc intr-un fel ,intr-un alt loc ,la alt peste ,cu alta nada ,etc., etc. Cine intreaba ,macar are ce sintetiza din raspunsurile primite ,intreband sau argumentand , dar e important sa faca diferenta intre o recomandare ferma si o sugestie ptr. ca gusturile ,tehnica si posibilitatile de pescuit, difera de la pescar la pescar !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Re: Lansete pt Okuma LB 65

Mesaj de stefan_kwr » 05 Ian 2010, 15:48

In legatura cu cele 3 bete pe care le-am enumerat mai sus(cormoran,baracuda,jrc) ce puteti sa-mi spuneti despre ele?Am inteles tot dupa acest forum ca lansetele cormoran uk carp eliminator au probleme la spigot si se pot rupe in aruncare,dar am inteles de la vanzator ca lanseta cormoran eliminator es este un model nou total diferit de cel vechi...voi ce parere aveti despre aceasta lanseta?dar despre celelalte 2? Va multumesc

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”