ma intereseaza sa echipez mulinetele cu acest tip de fir insa nu stiu prea multe despre el !in afara faptului ca este destul de scump ce imi puteti spune de el?cum se comporta in lanseu, drill, ce tip de fir este(elastic-rigid)?la referintele sale(0.27-14kg-300m) pare a nu mai avea nevoie de inaintas.
va multumesc pt opinii si va doresc un an exceptional tuturor.
monofilament Jaxon Crocodile Carp
Moderator: florentiniuga
monofilament Jaxon Crocodile Carp
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: monofilament Jaxon Crocodile Carp
uite pe tambur scrie ceva cu litere mici ca in contractele bancare "Fish up to" si trage concluzia cu 14 kg, in traducera libera poti sa prinzi si peste de 14 kg
ce scrie acolo am vazut si eu, insa cum spuneam sunt interesat de ceva pareri din partea celor ce l-au testat.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
- dragan claudiu
- Veteran
Pot spune cite ceva despre el,l-am cumparat acum 1an si jumate si am pescuit cu el doua partide dupa care l-am scos dupa tamburi ca nu mi-a placut. in primul rind e foarte rigid,nu e matasos deloc,si face in lansare bucle. si la pretul lui iti ei ceva mai bun.....mihi78 scrie:ma intereseaza sa echipez mulinetele cu acest tip de fir insa nu stiu prea multe despre el !in afara faptului ca este destul de scump ce imi puteti spune de el?cum se comporta in lanseu, drill, ce tip de fir este(elastic-rigid)?la referintele sale(0.27-14kg-300m) pare a nu mai avea nevoie de inaintas.
va multumesc pt opinii si va doresc un an exceptional tuturor.
din ce spui,se pare ca m-am pacalit cu el;tu ce fir recomazi exceptand shimano- rezistent, matasos,putin elastic in acelasi timp si relativ ieftin?
- dragan claudiu
- Veteran
nu spun ca te-ai pacalit,doar ca mie nu-mi place si folosesc acest fir
- dragan claudiu
- Veteran
dar de 0,25