vand vaporas de plantat
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: vand vaporas de plantat
criza bat-o vina!
- dobrin marius
- membru activ
l-ai cumparat cu 700 si il dai cu 1500 ?nu ti se pare cam mult ce are in plus fata de cd l-ai cumparat?
daca te uitai de la inceputul topicului vedeai ca e vorba de lei!1400 lei
- dobrin marius
- membru activ
nu ti se pare cam mult ai dat 700 si vrei 1500 ce au in plus fata de cd le-ai cumparat?
- dobrin marius
- membru activ
am gresit si am mai postat odata anuntul si totusi 1400 lei ti se pare onorabil tinand cont cu cat ai luato?
700 'euro" insemna cam 2500 lei atunci cind am cumparat-o!1400 lei cred ca e un pret bun tinind cont ca numai un acumulator e 100 de lei!
- vlad tepes
- membru activ
Poate sunt of topic dar un navo bun cu o coca de la IPSIHI care cost 200lei si cu piese de la Sierra nu costa mai mult de 1100 lei cu tot cu incarcator pentru acumulatori restul e pricepere ca sa poti sa ti-l faci singur (ce e peste e cistigul celor care le asambleaza deci manopera)
PS e adevarat ca preturile la piese pot cobori sau urca in functie de calitate
PS e adevarat ca preturile la piese pot cobori sau urca in functie de calitate
altul decit Vlad Tepes sa nu se mai creeze confuzii
Ipsihi cu cat il da ? vaporasu
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
sunteti plictisiti rau de va bagati in topicurile oamenilor!mai ales tu nando!rog un moderator daca se poate sa inchida acest topic!multumesc
- faraon tudor
- membru activ
Am si eu coca de la Ipsihi, 200lei finisat grosier si nevopsit,cel din poze.nando scrie:Ipsihi cu cat il da ? vaporasu
numai telecomanda este in jur de 400 de lei+3 acumulatori de 12v/12,5 amp care si aia sunt 300 lei+motorasul care este made in germany+munca
- faraon tudor
- membru activ
@kitanu
eu nu te contrazic si i-ti urez vinzare buna ,tu sti mai bine cit te-a costat si mai bine nu o dai decit sa o dai degeaba
Sanatate si fir intins!
eu nu te contrazic si i-ti urez vinzare buna ,tu sti mai bine cit te-a costat si mai bine nu o dai decit sa o dai degeaba
Sanatate si fir intins!