Competitii, competitii si iar competitii
Moderator: mini_mic
Competitii, competitii si iar competitii
Abea astept. Azi am primit o noua oferta de a participa,adica ma iau cu ei (ca si ghibitz nu ca si concurent...inca... :oops: :oops: :oops: Nu cred ca sint pregatit ..inca... :oops: )la concursurile de stationar de anul viitor. Va voi tine la curent cu date si cu poze. Salutari tuturor :oops:
...cosmin.muntean ......
- vasile miclea
- utilizator
Va salut si bine ati venit pe forum.
Nu e vorba de frica, dar lipsa de experienta ma determina sa asist pentru inceput la aceste competitii, iar, ulterior, in urma celor invatate, sa inru si eu in stand. :oops:
Nutzu-z si Suciu s-au oferit sa ma ia cu ei ( :oops: :oops: :oops: sa ii ajut la bagaje) si, astfel , sa pot sa vad live cum se desfasoara un concurs de stationar.
Nu e vorba de frica, dar lipsa de experienta ma determina sa asist pentru inceput la aceste competitii, iar, ulterior, in urma celor invatate, sa inru si eu in stand. :oops:
Nutzu-z si Suciu s-au oferit sa ma ia cu ei ( :oops: :oops: :oops: sa ii ajut la bagaje) si, astfel , sa pot sa vad live cum se desfasoara un concurs de stationar.
...cosmin.muntean ......
- arinlupascu
- senior
mda...sincer eu sunt la al 2 an de concursuri...adica la cele de la agvps ... 1 oara cand am fost nici nu auzisem de nada...ce e aia nada?...era total paralel cu tehnicile astea..insa anul acesta am mai inteles cate ceva...dar tot cred k mai de invatat si de prins chestii dar recunosc k am facut mari progrese de la ce ma invatase tat pana acum..
;)Arin