@shimano,Marinita scrie:
Se puncteaza crapul romanesc si amurul de peste 1.5 kg.
Cred ca asta este raspunsul la intrebarea ta.
Moderator: florentiniuga
@shimano,Marinita scrie:
Se puncteaza crapul romanesc si amurul de peste 1.5 kg.
Felicitari !!bogkba scrie:Va salut!De la anu'pescuitul la plantat nu va mai fi permis pe lacul2 bunget,inafara de concursurile la plantat,asa ca stati linistiti!
j0k3111 scrie:hai colegii cu inscrierile .. abia astept sa ne duelam ... chiar daca e denumit asa se pot inscrie si pescari cu experienta...
===========raduionescu45 scrie:@ iulian petre
nu prea inteleg? daca am fi fost la Peris in 2009 nu mai eram debutanti. este interzisa participarea in concurs unei persoane care a mai fost la alte concursuri?
iulian petre scrie:j0k3111 scrie:hai colegii cu inscrierile .. abia astept sa ne duelam ... chiar daca e denumit asa se pot inscrie si pescari cu experienta...
----------------
eu cred ca a uitat sa specifice in regulament ca acest concurs se adreseaza debutantilor in concursuri de unde si numele concursului sugereaza acest lucru. Cine a fost la cupa debutantului in 2009 pe lacul Peris stie despre ce este vorba si avea acest punct" 1. Vor fi admise la start echipe formate din 2 concurenti care vor declara pe proprie raspundere ca nu au mai participat pana la data respectiva la NICIUN CONCURS DE PESCUIT LA CRAP
ps. daca nu era adresat debutantilor nu faceam si eu concurs in aceeas perioada dar sunt sigur ca ne lamureste organizatorul .