Ne-am "furat-o" !
Nu parasim zona...... S-a castigat o batalie dar nu si razboiul....
Asteptam termenii de revansa
Bine ca "este " inteligenti crapii de Chiroiu si au stat ei la stuf......, aia e... rubi are 13 m, daca a avut greturi nu am avut ce sa le facem....
Aceeasi formula ca in mansa tur, poate si "live transmision", nu Florentin?
"My pellets are stronger than your rod....."
Provocare de la stationar
Moderator: florentiniuga
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Re: Provocare de la stationar
Pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus, zilele in care a fost la pescuit...
Daca faceti o mansa la teava de 6 m ma bag si eu
- misu_sipanu
- Veteran
Pai cred ca Florentin zicea ceva ca se va pescui,,combinat,,craparii cu 1 shefild sau o teava(ce urit suna )si colegii de la stationar cu 1 lans.de crap.
ps.mansa speciala..la rubi in cirlig bile de 24 maxim,la crapari la cirlig larve pe cirlige C-8 no 2
ps.mansa speciala..la rubi in cirlig bile de 24 maxim,la crapari la cirlig larve pe cirlige C-8 no 2
- florentiniuga
- Master Admin
Misule, ne faci reguli noi?misu_sipanu scrie:Pai cred ca Florentin zicea ceva ca se va pescui,,combinat,,craparii cu 1 shefild sau o teava(ce urit suna )si colegii de la stationar cu 1 lans.de crap.
Uite care sunt conditiile: la noi fara pluta, la ei cu pluta. In rest, orice scule, nada momeala, fara reguli.
- misu_sipanu
- Veteran
Heee,lasa i frate sa fiarba putin ca se dau mari.
@radu aka tatalor....vad ca tine Florentin cu voi,ce ia ti facut???
@radu aka tatalor....vad ca tine Florentin cu voi,ce ia ti facut???
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Forumul e "teren sfant" .Aici nu ne batem, da' stai sa vezi pe lac
Pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus, zilele in care a fost la pescuit...
- misu_sipanu
- Veteran
Ok.chef,tomahawkul ,,la caldura,,da,stai ca am alta idee,am un catel ,il pun sa l ingroape
ps.e mic.grasut si nu are un ochi,ghici cum il cheama...................................................................Base
ps.e mic.grasut si nu are un ochi,ghici cum il cheama...................................................................Base