Sarbatorile de iarna
- petcu victor
- utilizator
Sarbatorile de iarna
Cu ocazia sarbatorilor de iarna,administratorul baltii M.V.2 ureaza tuturor pescarilor din Romania,Craciun fericit alaturi de cei dragi,sanatate maxima si anul 2010 sa va aduca numai bucurii si realizarea tuturor dorintelor~
- Ion Mironov
- Partener
Re: Sarbatorile de iarna
multumim la fel nea victor
Ma alatur si eu celor ce raspandesc bucuria Craciunului,uranduva sa fiti sanatosi,fericiti,sa aveti pace in inimi,si firentinse in 2010.
- cristian505ro
- Veteran
Multumim nea Victore la fel si dumitale, alaturi de intreaga familie si de paza de pe MV2 !petcu victor scrie:Cu ocazia sarbatorilor de iarna,administratorul baltii M.V.2 ureaza tuturor pescarilor din Romania,Craciun fericit alaturi de cei dragi,sanatate maxima si anul 2010 sa va aduca numai bucurii si realizarea tuturor dorintelor~
Cristian Bebesel
- Madalin013
- membru activ
craciun fericit tuturor ..
- dragan claudiu
- Veteran
Craciun fericit alaturi de cei dragi tuturor. LA MULTI ANI!!!
- florin crapanu
- senior
La multi ani! tuturor, sanatate si fir intins in 2010 !
La multi ani tuturor.......nu stiu de ce ne bucuram cand trece un an nou,ca de fapt imbatranim...
- florin crapanu
- senior
Nu conteaza ca anbatranim, ne bucuram ca asteptam un nou sezon de pescuit cu alte visuri...alte capturi...of..of mult mai este pana la primavara.
- Costel Jambu
- senior
Sal.Sa fim realisti.De fapt ne bucuram pt.:
1.Incheiem un an de munca si ne bucuram de pauza de liniste alaturi de familie;
2.Cu trecerea sarbatorilor de iarna,multi gandesc ca usor-usor trece si iarna ,incheindu-se si perioada noastra(a pescarilor) de hibernare;
3.Traim cu speranta ca vine un an mai bun si mai roditor(app de asta,pt. mine anul asta a avut de toate:m-am casatorit,apoi nevasta mea a ramas insarcinata,dupa asta am aflat vestea ca socrul meu a decedat,apoi unchiul meu a plecat pe lumea cealalta,si in cele din urma si cel mai fericit eveniment a fost cand s-a nascut baiatul meu in noiembrie pe 30).
Cam asa vad eu ca sta treaba.
Numai bine si LA MULTI ANI!
1.Incheiem un an de munca si ne bucuram de pauza de liniste alaturi de familie;
2.Cu trecerea sarbatorilor de iarna,multi gandesc ca usor-usor trece si iarna ,incheindu-se si perioada noastra(a pescarilor) de hibernare;
3.Traim cu speranta ca vine un an mai bun si mai roditor(app de asta,pt. mine anul asta a avut de toate:m-am casatorit,apoi nevasta mea a ramas insarcinata,dupa asta am aflat vestea ca socrul meu a decedat,apoi unchiul meu a plecat pe lumea cealalta,si in cele din urma si cel mai fericit eveniment a fost cand s-a nascut baiatul meu in noiembrie pe 30).
Cam asa vad eu ca sta treaba.
Numai bine si LA MULTI ANI!
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!