partida pe MV 2 ianuarie 2010
Moderator: florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
partida pe MV 2 ianuarie 2010
As vrea sa fac o partida pe MV2 saptamana viitoare(dupa revelion) daca vremea va fi tot asa frumoasa,cine se mai baga??
P.S. Apropo,stie cineva daca este "deschisa" balta,poate ne ajuta cu un raspuns dl. Petcu,multumim!
P.S. Apropo,stie cineva daca este "deschisa" balta,poate ne ajuta cu un raspuns dl. Petcu,multumim!
Re: partida pe MV 2 ianuarie 2010
daca e topita gheata..eu sant primul care merg..
- Madalin Dirla
- Veteran
Tibi30 scrie:daca e topita gheata..eu sant primul care merg..
tinem lagatura Tibi,in functie si de raspunsul d-lui. Petcu!
Eu am vrut sa fac ieri ( 24.12.09 ) o iesire...am vb cu Nowatyni si la sunat pe D.nul Petcu.....apa e bocna...sincer nu cred ca se va dezgheta pana pe 2 ian, tinand cont ca noaptea temperatura este sub 0 grade....dar poate avem noroc ....Mada, sa fierbi vinul....iau dubita de la munca si conduc eu
- Madalin Dirla
- Veteran
am vb eu sus si se rezolva cu dezghetatul ,pregatiti vinul,scortisoara si piperul !!Costi P scrie:Eu am vrut sa fac ieri ( 24.12.09 ) o iesire...am vb cu Nowatyni si la sunat pe D.nul Petcu.....apa e bocna...sincer nu cred ca se va dezgheta pana pe 2 ian, tinand cont ca noaptea temperatura este sub 0 grade....dar poate avem noroc ....Mada, sa fierbi vinul....iau dubita de la munca si conduc eu
- Razvan Garcea
- senior
daca acceptati un coleg din senior se baga si baiatu
eu am intrebat la nea petcu dar inca nu am primit raspuns
eu am intrebat la nea petcu dar inca nu am primit raspuns
SENIOR CRAP CLUB
- florentiniuga
- Master Admin
Si pe mine ma roade la buricele degetelor, numai sa mai dea o tura de soare.
- Ion Mironov
- Partener
merg si eu
- Madalin Dirla
- Veteran
Daca ne chinuim putin ne strangem 24 de echipe !!
Asteptam raspunsul dl.Petcu.
Oricine doreste sa mearga este binevenit!!
Asteptam raspunsul dl.Petcu.
Oricine doreste sa mearga este binevenit!!
eu nu am mai fost iarna pe mv2..poate ne spune si noua dl.Florentin,la ce mananca iarna acolo..stiu ca a fost iarna,pe mv2..
- Madalin Dirla
- Veteran
Tibi,eu am fost in februarie anul trecut mai exact pe 07.02.2009 si am luat numai la porumb dipuit in amestec de palinca cu lapte de porumb!Tibi30 scrie:eu nu am mai fost iarna pe mv2..poate ne spune si noua dl.Florentin,la ce mananca iarna acolo..stiu ca a fost iarna,pe mv2..
- Ion Mironov
- Partener
eu am fost anu trecut am fost pe 1 decembrie pe o ceata de nu vedeam nimic...imi aduc aminte ca paznicu era pe apa si eu dadeam cu plumb sa fac aruncari
apoi pe 2 februarie am fost cu mai multi si am luat 6 sau 7 bucati frumoase la porumb cu lapte si palinca
apoi pe 2 februarie am fost cu mai multi si am luat 6 sau 7 bucati frumoase la porumb cu lapte si palinca
- Madalin Dirla
- Veteran
Jonny,laptele ce firma era,danone,zuzu,.................?daca tot dai din casa spune pana la capat !!!jonny_23 scrie:eu am fost anu trecut am fost pe 1 decembrie pe o ceata de nu vedeam nimic...imi aduc aminte ca paznicu era pe apa si eu dadeam cu plumb sa fac aruncari
- Ion Mironov
- Partener
era lapte degresat 0,1% grasimi,dar nu mai tin minte firma....sigur nu era de san...
- Razvan Garcea
- senior
deci pana la urma se lasa cu o partida destul de frumusica,asta daca si vremea tine un picutz cu noi si gheata dispare din peisaj
ploaia nu face decat sa ne ajute putzin asha ca asteptam si de la maria sa soarele o raza de caldura si gata
referitor la ce se prinde.....hamn cred ca voi da la jabordica de mamaliga:))
ploaia nu face decat sa ne ajute putzin asha ca asteptam si de la maria sa soarele o raza de caldura si gata
referitor la ce se prinde.....hamn cred ca voi da la jabordica de mamaliga:))
SENIOR CRAP CLUB