Off-topic ...cu Gogu & Friends
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: Te arde?Ce-i de facut?
si pa mine cand ma arde rau iau un dicarbocalm si gata !
Si sa ziceti saru-mana ca e Sarbatorile ca daca nu era in loc da un batz in dos va dadea nenea Laurentiu un Tomahawk in da ass da va mergea fulgi !
pss
io nu inteleg da ce ma boicotatzi si vorbiti da cai verzi pa pereti in alta parte dacat la mine la Diverse !? ...ie mana la administratie asai ? ei lasa ca vedeti voi jihad in 2010 cand ma fac mare !
Si sa ziceti saru-mana ca e Sarbatorile ca daca nu era in loc da un batz in dos va dadea nenea Laurentiu un Tomahawk in da ass da va mergea fulgi !
pss
io nu inteleg da ce ma boicotatzi si vorbiti da cai verzi pa pereti in alta parte dacat la mine la Diverse !? ...ie mana la administratie asai ? ei lasa ca vedeti voi jihad in 2010 cand ma fac mare !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Bine, eu sunt un tip permisiv si accept ca am gresit topicul. Rog un moderator amabil sa mute niste posturi la diverse si daca e cazul altele sa le stearga.
Sarbatori fericite si fire intinse pe 2010!
Sarbatori fericite si fire intinse pe 2010!
- Ion Mironov
- Partener
cred ca a trecut mosu pe la tine de te-ai dat pe brazda....fir intins si sarbatori fericite....
Re: Off-topic ...cu Gogu & Friends
Nu sunt draga gelos...doar ca vad acelasi avatar la toti membri ,semn ca v-a cuprins o euforie deosebita ...apropo' , in emblema se vad niste frunze de canabis ?! ...mosharu scrie:
iesti' jelos Gore nene?
las' ca vedem noi la anu' cine are mai multe cupe'n geam
FORTZA VERDE
gor, ai vreo problema ca toti membrii Green Lake acelasi avatar?
si ce vrei sa zici de canabis????
chiar daca esti tu "super" moderator, in lumea reala se vede om cu om...... parol.
chiar daca esti tu "super" moderator, in lumea reala se vede om cu om...... parol.
- misu_sipanu
- Veteran
Da de ce ai scris frate de doua orimosharu scrie:gor, ai vreo problema ca toti membrii Green Lake acelasi avatar?
Unde a scris de 2 ori ? ...lasa-l ca e suparat... n-a gustat gluma !misu_sipanu scrie:Da de ce ai scris frate de doua orimosharu scrie:gor, ai vreo problema ca toti membrii Green Lake acelasi avatar?
- misu_sipanu
- Veteran
Sa fiu tot mahmur,...da eu nu beau,cred ca a sters unu din ele,nu cred ca s a suparat,e baiat de comitet
Mah, vi s-a urcat tuica fiarta la cap sau v-au picat greu sarmalele? Va tineti de paranghelie? Gogule tata,nu-i lasa, stai cu geana pe ei !
PS. Amsterdame, ce-i cu frunzele alea? Io n-am putut sa le trec la aeroport, stii tu vre-un mod mai eficient? Cum au ajuns in sigla? Io credeam ca este aripi de crap...verde
Ma duc sa pun niste seminte de canepa la incoltit poate poate....pana la vara !
PS. Amsterdame, ce-i cu frunzele alea? Io n-am putut sa le trec la aeroport, stii tu vre-un mod mai eficient? Cum au ajuns in sigla? Io credeam ca este aripi de crap...verde
Ma duc sa pun niste seminte de canepa la incoltit poate poate....pana la vara !
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Nici eu nu beau... ...si i-am sters unul din mesaje sa nu zica lumea ca are tastatura balbaita !misu_sipanu scrie:Sa fiu tot mahmur,...da eu nu beau,cred ca a sters unu din ele,nu cred ca s a suparat,e baiat de comitet
bah, gluma gluma da nici sa faci misto de logo-u' clubului.....
mie unu' mi s-a parut un pic de jignire, ce zici nea gor?
si daca avem toti green'istii verdeatza la avatar te pomeni ca nu poti sa-ti bagi sarmaua' pe gat .....
si daca avem toti green'istii verdeatza la avatar te pomeni ca nu poti sa-ti bagi sarmaua' pe gat .....
Bre Moshule ,fii sincer...de cate ori am jignit eu pe cineva de cand ne stim noi pe forum ?mosharu scrie:bah, gluma gluma da nici sa faci misto de logo-u' clubului.....
Am facut o gluma nevinovata , n-am avut intentia sa va iau la misto si nici sa denaturez simbolul clubului !
Daca la inceput chiar am fost convins ca e o treaba impusa ,acum ma bucur ca va e drag sa purtati insemnele clubului...de bunavoie !
P.S
Legat de canabis ...in pescuit ...e greu sa faci misto de o asa alaturare de termeni !
Sa fiti sanatosi si victoriosi la anul !
cum dracu Gore tati ai putut sa te gandesti ca ne-ar impune George ( El Presidente ) sa ne punem logoul GL la avatar?gor965 scrie:
Bre Moshule ,fii sincer...de cate ori am jignit eu pe cineva de cand ne stim noi pe forum ?
Am facut o gluma nevinovata , n-am avut intentia sa va iau la misto si nici sa denaturez simbolul clubului !
Daca la inceput chiar am fost convins ca e o treaba impusa ,acum ma bucur ca va e drag sa purtati insemnele clubului...de bunavoie !
P.S
Legat de canabis ...in pescuit ...e greu sa faci misto de o asa alaturare de termeni !
Sa fiti sanatosi si victoriosi la anul !
Am facut-o pt ca facem parte din acelasi Club, nu?
hai sa traiesti
ps- La CZ o fi impusa asta cu avataru' ? Nu cred....
apropos de Avatar, filmu'...e de tot kkt'u. Desene animate
de ce nu ?...o vad ca pe-o idee temporara de marketing ...una e sa ai verde peste tot si alta e sa ai "pete izolate"...vorbiind strict de impactul creeat acum la inceput ,in plina campanie de racolare de noi membrii !mosharu scrie:
cum dracu Gore tati ai putut sa te gandesti ca ne-ar impune George ( El Presidente ) sa ne punem logoul GL la avatar?
Stau si ma gandesc acum cum o sa-i ''cada'' lu' gogu cand o sa vada ce discutii se poarta in topicul lui pai discutiile de genul asta ''sunt viata lui'' ,chiar ma mir ca nu a vazut pana acum in ce s-a transformat topicul lui ''de suflet'' sau poate i-au cazut greu sarmalele de Craciunul asta si mai dureaza pana revine.
TOTUL PENTRU CRAP