domne sa va zic drept mie mia intrat unu noaptea pa geam

. si cand lam luat cu furculita da sub narile nasului exact asa zicea ca el Mosu si face daruri.

dupa un rand da palme a inceput sa faca daruri pa el

si sa sa scuze ca na putut sa intre pa cos ca mia fost mie lene sal curat si era infundat .

acuma si mie misa parut suspect ca era doar in chiloti si cu un sac gol in mana

si cum era el asa statuie da ghips nefinisata ,alb de frig si in ...sacu gol cica :domnu Gogu nu am nimic in saca ca leam dat la toti copi i

si la vecina matale(aia da la 2 e buna rau ) miam uitat si pantaloni si haina ca a venit niste prosti cu colindu la usa si cum batea ei cu draci in usa am zis cai barbasu siam plecat in fuga pa dupa balcon

(ce fraier asta ...aia da la 2 e vaduva da 3 ani!

) . ba sa fiu sincer io eram cam suparat ca ma mai batusem o seara inainte cu unu care cand ma vazut cu Bubulina pa strada a inceput sa tipe : Goguleee ...ce faci baaa ...ai plecat cu capra ? si pana sa pun eu mana pa el la rupt cucoana in bataie .

si scapa usor daca cand nea daspartit secoristu ala nu insista sa dea declaratie ca la batut 2 colindatori ...una ca o capra si unu ca un urs !

cand ma facut pa mine urs iam dat cadou un cap in gura siam terminat cu colindatu pa ziua aia !

dar sa revenim la asta in sacu gol...cica nea Gogule uite bre ce e ,ia si matale ce am pa mine !

...mie mia placut chilotii ca era Calvin Klain ,da era rosi ma si parca era da dame ,asa ca am ales sacu ! Deci mie mia lasat mosu un sac gol ! o fi semn rau ptr la anu sau semn bun ca sa am in ce pune ceo mai aduce viitoru ?